330

Анонимен

преди 1 година

тро ло ве, като какви се определяте? Българи не сте всеки случай. Имаме си християни, мюсюлмани, българи, етнос и путинисти. Хубаво е че нямате руски паспорти, не е причина Путин да ви освобождава.

329

Не съм фашист,

преди 1 година

но ако Хитлер беше поживял още 2-3 години и Щатите не бяха помагали на ***, СЕГА щяхме да живеем в истински НЕМСКИ комунизъм, като не забравяме, че Маркс и Енгелс са били пруски НЕМЦИ (ГЕРМАНЦИ).

328

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.332. Още отсега София, Филибето, ВАРНА,, Бургас, Ески Заара и военновъздушните и морски бази гарантирано ще бъдат с насочени към тях ракети. Киро и Кокорчо да не припарват около Русия. Ако прелитат със самолет в близост до нея, авионът ще бъде принудително заставен да кацне, а жертвата - замъкната директно в Сибир. Голям си вкарахте с това безразсъдно действие. И забравете за Шипка, Шейново, Плевен поне за 10 години.

327

hahah

преди 1 година

Ауууу какви са лицемери...

326

анонимен

преди 1 година

Мордор..

325

Ама другарю Лавров,

преди 1 година

защо трябва да е със самолет???Спокойно е преспокойно можеше да е с влак или автобус?!?!?!

324

Анонимен

преди 1 година

Много са нагли тези руски убийци.

323

Анонимен

преди 1 година

СВИКВАЙ ЛАВРОВ, ЧЕ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНОТО ВЕЧЕ ЩЕ Е ПРЕЦЕДЕНТ!!!

322

Анонимен

преди 1 година

Трите държави да отпишат всякаква помощ от страна на Русия - с газ, нефт, зърнени храни и т.н. За тях думата Русия ще бъде табу, а България при локална война ще бъде една от първите жертви. Нинова или трябва навреме да бяга от кабинета, или ще стане една от първите рософоби в Бг. Нефтохимът още отсега да си търси нефт сорт Брент. Тази подигавка на Бг и РСМ ще имизлезе много, ама много солена.

321

ММ

преди 1 година

Прословутият ф-35 до сега не е участвал в реални бойни действия. До момента единствено се знае,че може да лети...

320

Анонимен

преди 1 година

Сърбите благодарят на Македония и Черна гора защото не са членове на ЕС и НАТО и трябват тoпки за да кажеш НЕ на Русия. България е ЕС и НАТО и е съвсем нормално да каже НЕ на коня да прелита над нейна територия.

319

Анонимен

преди 1 година

До РЕАЛИСТ... Те ако евентуално ударят, няма да е по София или градовете, а ще ударят по военната инфраструктура и оръжията!

318

Анонимен

преди 1 година

"В общи линии това, което се случи, е лишаване на суверенна държава от правото ѝ да провежда външна политика. Блокирана е международната дейност на Сърбия, най-малкото в този момент в отношенията ѝ с Русия", посочи руският външен министър...... Лавров може да каже същото и за Украйна. Украйна е блокирана от Русия. Не само че е блокирана но и нападната. Лавров и Путин са за Трибунал в Хага. Престъпници.

317

Анонимен

преди 1 година

А па сърбите както винаги благодарят на РСМ и Черна гора, че не са пуснали Лавров. Веят знамената на РСМ, Черна гора и Унгария, но нито дума за това че и България е забранила полета на Лавров. Българофобята в Сърбия май никога не е преставала.

316

Анонимен

преди 1 година

Запада развива конфликта но скоро ше клекнат ако не разцепят украйна там ше има вечна война дори и да го няма путин не може десетки милйони да ги избиваш и репресираш

315

Анонимен

преди 1 година

Голямо геройство са извьршилиСьрбина ще отиде в москва - като спре и петрола, и пасти по - 100 лв от кировската сладкарница няма да има

314

РЕАЛИСТ

преди 1 година

направо путин да пусне две бочби в софия хич да не ни бави толко ни трябва на продажната българия.

313

Бай Х

преди 1 година

България НЕ е независима държава. България е васал на ЕС, Сащ и Нато.

312

Предложение

преди 1 година

Лавров може да си направи срещата в Донецк, Луганск- все пак по близко му е. Копейкин ще отиде да му се отчете лично. Може и в Чечня- при Кадира. Сърбинут да ходи там- това са все свободни територии, освободени от фашизъм. Ще им е спокойно и сигурно.

311

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 325Русия супер сила ли е или вече не е фактор и никой не се страхува от нея? Защото от т п я 5и коментар излиза че е и двете.