401

АНГЕЛ

преди 3 месеца

Отвратително гнусни вендета от страна на Просто Киро.

400

Рашан Профанович

преди 3 месеца

Да спуснат Лавров с ксмически кораб и парашут! Смешници! Щом сме неприятелска държава така ще бъде! Руснаците да си стоят в Азия! Българите не искат да купуват повече москвичи и зазки!

399

Анонимен

преди 3 месеца

Като русофобите ни докарат война с Русия и ни изравнят със земята тях ще държим отговорни.Същите предават държавни военни тайни на Украйна.Съд за такива и изгонване от държавата!!!САЩ не искат да се бият с Русия,а русофобите взели да се перчат и да се бият в гърдите.Това,че не съм русофоб не означава,че съм русофил!Българин съм!

398

Иване Иване

преди 3 месеца

До ИванТрябва да си смениш името, защото и то е руско, следователно болшевишко.

397

cekyko

преди 3 месеца

Лавровката мяза на изтрещян от мълния.

396

Михали

преди 3 месеца

Русифобството е болестно състояние близко до това на делириум тременс. Причинява се от четене на зелена информация от зелени сайтове и се характеризира с фашисоидност и пълно отсъствие на собствено его характерно за поведението на тълпата. Лечението е на студено в колата на трупчета, при който махмурлука по-бързо минава. В по-тежки случаи антидота е поемане на достатъчно количество руска водка за окончателно премахване на зеленият обрив по тялото и самотната мозъчна гънка.

395

Иван

преди 3 месеца

Като чета некадърните коментари на "Стига глупости" ми става ясно, че в България има и продажници, готови да предадат Родината си , за да "не наливат бензин над 3 лева". Колко трябва да си изпаднал, за да подкрепяш болшевиките и да им даваш поле за изява ... както вече споменах, на такива не трябва да им се позволяват инвестиции. Безродника "Стига глупости" да продава себе си , не Българската земя! Тя е наша, безроднико!

394

Анонимен

преди 3 месеца

Никой не му е спирал самолета. Както и фашистка Русия не са нападали Украйна. Нали така тавариш кон?

393

ano;

преди 3 месеца

ot sega nutatuk da vnimavat ; lavrov putin i kiril i dr. s hakerski ataki svaliat samoleti ; opita e izvurshen uspeshno s edin iztrebitel nad edna pustinia v usa-ta posle vie ste nared;ear fors edno no s hakeri (ne bomba ) ;harisan fort ; ili? niakoi ot vas ;

392

анонимен

преди 3 месеца

Скандалното е Лавров, че избивате собствените си братя украинци! Няма да пътуваш, стой си в Кремъл и не размахвай пръст на България, достатъчно се изгаврихте с газа!

391

Абе

преди 3 месеца

Другар ли си, господин ли си? Няма значение, та ти не можеш да вдигнеш самолета, а искаш чак да прелита! И не обвинявай другите за това!

390

Сарказъм Радомирски

преди 3 месеца

Единствената причина за съществуването на добрите обноски са болезнените спомени от времетата преди появата им. Явно спомените избледняват, а стях и приличието. Идват времена на превъзпитание....

389

путин

преди 3 месеца

Тези българи не разбраха ли, че съществуват за да може руската империя да ги освобождава. пардом поробва.

388

бухахаха

преди 3 месеца

Коня да се оплаче на Зеленски.

387

Както

преди 3 месеца

Биха казали от ГЕРБ, "Оди пеш, бе!".

386

Ясен Желязков

преди 3 месеца

Хей, голяма тъпня. За какво ги давахме тия пари на българските политици, сега да ни пречат да си посетим ексклава показно от Варна до Белград. Направо тия българи са страшно неблагодарни, за какво ги освобождавахме 3 пъти, не знам. Нужно е четвърто ОСВОБОЖДЕНИЕ. Тогава всичко ще се намести. Още някой милиард да падне от нефта и направо ви почваме от Варна в посока София, като не разбирате от хубаво. Разберете, че всичко Съветско е хубаво, лошо няма у нас, винаги сме прави.

385

До Стига глупости

преди 3 месеца

Ти какво предлагаш ? Осветли ни с твоето просветление моля

384

Анонимен

преди 3 месеца

Само русофили и русофоби останаха, българите спят ли спят.

383

Стига глупости

преди 3 месеца

Като чета коментарите на мдаа, Иван и т.н. се сещам за това, което беше писал един американски милиардер: "Г'лупаците не трябва да се поливат, те сами си растат". Пълнете бензин за над 3 лева, плащайте два пъти по скъпо парно отопление следващата зима, гледайте как растат цените на всичко. Може и получите просветление след време.

382

А

преди 3 месеца

До *** *** Ти от кои си? Да не си от някой симфоничен оркестър с дълга коса и да миришеш на теменужки? С робство без робство и дали могат и заслужават да имат държава, виждаш, че могат и има България! А сигурно само в нашата държава има мизерия и корупция, а другаде всичко е цветя и рази?