390

АНГЕЛ

преди 1 година

Отвратително гнусни вендета от страна на Просто Киро.

389

Рашан Профанович

преди 1 година

Да спуснат Лавров с ксмически кораб и парашут! Смешници! Щом сме неприятелска държава така ще бъде! Руснаците да си стоят в Азия! Българите не искат да купуват повече москвичи и зазки!

388

Анонимен

преди 1 година

Като русофобите ни докарат война с Русия и ни изравнят със земята тях ще държим отговорни.Същите предават държавни военни тайни на Украйна.Съд за такива и изгонване от държавата!!!САЩ не искат да се бият с Русия,а русофобите взели да се перчат и да се бият в гърдите.Това,че не съм русофоб не означава,че съм русофил!Българин съм!

387

Иване Иване

преди 1 година

До ИванТрябва да си смениш името, защото и то е руско, следователно болшевишко.

386

cekyko

преди 1 година

Лавровката мяза на изтрещян от мълния.

385

Михали

преди 1 година

Русифобството е болестно състояние близко до това на делириум тременс. Причинява се от четене на зелена информация от зелени сайтове и се характеризира с фашисоидност и пълно отсъствие на собствено его характерно за поведението на тълпата. Лечението е на студено в колата на трупчета, при който махмурлука по-бързо минава. В по-тежки случаи антидота е поемане на достатъчно количество руска водка за окончателно премахване на зеленият обрив по тялото и самотната мозъчна гънка.

384

Иван

преди 1 година

Като чета некадърните коментари на "Стига глупости" ми става ясно, че в България има и продажници, готови да предадат Родината си , за да "не наливат бензин над 3 лева". Колко трябва да си изпаднал, за да подкрепяш болшевиките и да им даваш поле за изява ... както вече споменах, на такива не трябва да им се позволяват инвестиции. Безродника "Стига глупости" да продава себе си , не Българската земя! Тя е наша, безроднико!

383

Анонимен

преди 1 година

Никой не му е спирал самолета. Както и фашистка Русия не са нападали Украйна. Нали така тавариш кон?

382

ano;

преди 1 година

ot sega nutatuk da vnimavat ; lavrov putin i kiril i dr. s hakerski ataki svaliat samoleti ; opita e izvurshen uspeshno s edin iztrebitel nad edna pustinia v usa-ta posle vie ste nared;ear fors edno no s hakeri (ne bomba ) ;harisan fort ; ili? niakoi ot vas ;

381

анонимен

преди 1 година

Скандалното е Лавров, че избивате собствените си братя украинци! Няма да пътуваш, стой си в Кремъл и не размахвай пръст на България, достатъчно се изгаврихте с газа!

380

Абе

преди 1 година

Другар ли си, господин ли си? Няма значение, та ти не можеш да вдигнеш самолета, а искаш чак да прелита! И не обвинявай другите за това!

379

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

Единствената причина за съществуването на добрите обноски са болезнените спомени от времетата преди появата им. Явно спомените избледняват, а стях и приличието. Идват времена на превъзпитание....

378

путин

преди 1 година

Тези българи не разбраха ли, че съществуват за да може руската империя да ги освобождава. пардом поробва.

377

бухахаха

преди 1 година

Коня да се оплаче на Зеленски.

376

Както

преди 1 година

Биха казали от ГЕРБ, "Оди пеш, бе!".

375

Ясен Желязков

преди 1 година

Хей, голяма тъпня. За какво ги давахме тия пари на българските политици, сега да ни пречат да си посетим ексклава показно от Варна до Белград. Направо тия българи са страшно неблагодарни, за какво ги освобождавахме 3 пъти, не знам. Нужно е четвърто ОСВОБОЖДЕНИЕ. Тогава всичко ще се намести. Още някой милиард да падне от нефта и направо ви почваме от Варна в посока София, като не разбирате от хубаво. Разберете, че всичко Съветско е хубаво, лошо няма у нас, винаги сме прави.

374

До Стига глупости

преди 1 година

Ти какво предлагаш ? Осветли ни с твоето просветление моля

373

Анонимен

преди 1 година

Само русофили и русофоби останаха, българите спят ли спят.

372

Стига глупости

преди 1 година

Като чета коментарите на мдаа, Иван и т.н. се сещам за това, което беше писал един американски милиардер: "Г'лупаците не трябва да се поливат, те сами си растат". Пълнете бензин за над 3 лева, плащайте два пъти по скъпо парно отопление следващата зима, гледайте как растат цените на всичко. Може и получите просветление след време.

371

А

преди 1 година

До *** *** Ти от кои си? Да не си от някой симфоничен оркестър с дълга коса и да миришеш на теменужки? С робство без робство и дали могат и заслужават да имат държава, виждаш, че могат и има България! А сигурно само в нашата държава има мизерия и корупция, а другаде всичко е цветя и рази?