132

Мишо

преди 1 година

"Дясна милиция"???? Кой ги пише тези идиотщини!???? Сетих се за най-големия десен милиционер в историята - Адолф му беше името!

131

Анонимен

преди 1 година

Бе тая статия не я ли пускахте преди месец, та сега пак

130

Ссср

преди 1 година

За органи е правилни както сащ и Израел правятЧяка ги ползотворна смъртСлава на Русия тя стои на победния път

129

Значиии

преди 1 година

Значиии на Лубянка са. Дали са им телени четки и шкурка - който си изстърже сататинските татуировки получава достъп до съдебен процес. Който го е страх и го боли - да копа в Сибир.

128

о.р. майор

преди 1 година

Какво се случва? Стават жени.

127

До БайДонОфилите

преди 1 година

Нали печелите войната... Сега ще трябва да се извинявате .... Пичета от 23тия пол ... Мишленца

126

РФ-Руски Фашизъм

преди 1 година

Нацисти и Фашисти са тези,които нападнаха вероломно суверенна страна на 24.02,лъжейки нагло,че правели учения и нямало фа нападат Фактите,г-да от "ФНЕС" говорят,че това е РФ-Руския Фашизъм

125

АЗОВ

преди 1 година

Са ГЕРОИ! ВЕЧНА СЛАВА!

124

ПорЦелан

преди 1 година

Имаше един от пленените, който беше заплашвал да изнасилва дъщерите на Кадиров и да избие цялото му семейство. Пратили го с влак в Грозни да го разследват, ама той умрял във влака. Доброволно.

123

Анонимен

преди 1 година

При война предадеш ли се, особено при рашките, съдбата им вече е предначертана :) Азов мазов, оттекоха в канала :)

122

Анонимен

преди 1 година

това са убийци фашисти,които са избивали масово мирното население в Донбас,какво трябва да се случи с тях?

121

Да войната е

преди 1 година

най лошия вариятн за решаване на конфликтите. Но интересно защо сега а не още през 2014 г. тези съпруги не говореха така когато се избиваха мирни жители в Донецк Луганск къде бяха тогава когато мъжете им скандираха нациски лизинги и избиваха . Къде бе прословутия червения кръст и ООН цели осем години . Защо не отидоха тези жени да видят алеатана на избитите деца . Защо мълчаха и сега когато почустваха това което другите чувстват от осем години ревнаха .

120

Какво следва

преди 1 година

Ще има разлика в съдбата на украинските войници и укронацистите от полка Азов. Първите ще ги освободят когато сключат мирен договор ( а някои може и по-рано да разменят), но азовците верятно ще копаят въглища някъде в Сибир. Превъзпитание с труд. Така е станало и с пленените германски войници по време на ВСВ.

119

ПатлаЖан

преди 1 година

Оффф горките , дано по скоро ги пуснат , че да могат да продължат да си стрелят по хората, да ги палят, колят и други такива рутинни и безобидни неща.. Целия свят се моли за тях , даже мисля да направя жертвоприношение и да изям една пържола и ритуално да изпия една бира. Да бъде...

118

анонимен

преди 1 година

разбрахте ли сега че америка ви изтъргува? ако бяхте се разбрали с москва, нямаше да има и един изстрел!

117

Дебил

преди 1 година

До 132. Преди 6 години тези "готини не-нацисти" свалиха българските знамена в Киев при посещението на "президента" Плевнелиев. Той тогава си премълча, няма да казвам като какво. Продължавай да си гледаш Disney и си пий редовно лекарствата. Като му дойде времето ще получиш и специализирани грижи от квалифицирани специалисти.

116

Iv

преди 1 година

Жената на един командир, сестрата на втори, пак сестра и на трети такъв. Пътуват си насам-натам, говорят си с папата и Ердоган. Съвсем обикновени женички със съвсем обикновени мъже. Средностатистически някак.

115

Анонимен

преди 1 година

Всички комунисти в България, трябва да ги пуснем през комините на Марица-Изток. Само така ще се спре с глупостите за нацисти(националсоциалисти) и България ще тръгне по европейския си път.

114

Венелин

преди 1 година

Над 150 от пленените на Азовстал вече не са пленници, а обвиняеми за различни пресъпления. Първия процес вече започна, срещу 3-*** наемници.

113

отвратително

преди 1 година

Вчера гледа снимка на три кифли съпруги на азовци с тениски с пречупен кръст,с лика на Хитлер .Едната беше сложила шапка на офицер от Вермахта и орела с разперени криле..Трите бяха изпънали ръце с нацистки поздрав.За какво говорим!На такива червата да им се влачат няма да проявя съжаление,та камо ли да и дам подслон.