92

Анонимен

преди 1 година

До 106 Бакърите! Какво " скрита карта" могат да са тези фашисти от Азов? Само стой и гледай,как ще си ги осъди Русия като Военнопрестъпници и никой Тук няма да им каже! Тези хора от Азов имат да си плащат грехове от ДНР и ЛНР! Нищо не е забравено! Ще си платят убийците фашисти! Браво Путин! Успя!-:)))

91

Бакърев

преди 1 година

Ясно е какво, намират се в концлагер и ги държат като скрита карта. Съдбата им зависи от изхода на войната. Ако укрите прогонят руските *** и кремълското жуже увеси нос, тогава всичко ще е ок за Азовци и ще бъдат изтъргувани за смекчаване на санкциите, ако обаче не се получи така, може да чукат камъни до края на живота си в некоя мина.

90

Анонимен

преди 1 година

Да шият гоблени 50 години в затвора на лампа

89

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТОЩом ти казваш явно е така, ти най ги разбираш нещата. Само че от разказа на тази Зарицка истината за,, храбрите Азовци'' лъсна, жените им обикаляли из Европа, та чак и до Ердоган стигнали за да ги спасяват. Какво е поискал Ердоган от жените им в замяна сам се сети.

88

Анонимен

преди 1 година

Какво става на бесилката и край

87

Анонимен

преди 1 година

КАТО В ЩАТИТЕ, ДА ИМ ДАДЪТ ПО 1000 ГОДИНИ И ДА ОДАТ ДА ШИЯТ МАСКИ ИЛИ ДА КОПАТ ЗЛАТО. А МОЖЕ ДА ИМ СПРЕТНАТ ЕДНА ФИРМА АЗОВСТРОЙ И ДА БИЧАТ. ПАНЕЛКИ И ДА АСФАЛТИРАТ ШОСЕТА

86

Анонимен

преди 1 година

Дали са героите на "Азовсталь" или са бендеро-нацистите от "Азовсталь" ще решат руските следствени органи. Ако се докаже, че са военнопрестъпници, спукана им е работата и никой не може да им помогне. Само предалият се в плен наглобритански наемник има някакъв мизерен шанс, но от друга страна беше казано, че формулировката "предалите се ще бъдат пуснати да си вървят по домовете" важи за укрограждани, а не за наемници.

85

Анонимен

преди 1 година

какви мъже са тия дет се опитваха да се измъкнат като баби?!

84

Руспфил от Шипка

преди 1 година

ПЪРВО : ТЕ СА ВОЙНИЦИ, УБИВАЛИ И ДЪРЖАЛИ ЦИВИЛНИ КАТО ЖИВ ЩИТ!!!! ВТОРО : - ТЕ СА ВОЕННОПЛЕННИЦИ, ПОДЛЕЖАТ НА СЪД!!!! И ТРЕТО :- НЕ СА,, МЪЖЕ,, , ИМА И ЖЕНИ, НАЦИСТКИ И УБИЙКИ. ТАКА ЧЕ ДУМАТА ,, МЪЖЕ,, ИМ Е МАЛКО ГОЛЯМА!!!

83

Сата НАТО

преди 1 година

Руската ифанзива при Северодонецк УМРЕ, драги зрители. В изтаз на безсилна злоба блъскат с артилерия, но напредък НЯМА.

82

Анонимен

преди 1 година

Каквото са си посяли ,това жънат.Убиваха ,измъчваха хора и бяха велики. СЕГА КАДИРОВ И КОМПАНИЯ ИМ ОТГОВОРЯТ СЪС СЪЩОТО, БОЙ И Е.Е ДОКАТО ИМ ОТЪНЕЯТ ГЛАСОВЕТЕ И ИЗТЪРКАТ ЗАДНИЦИТЕ!СЛАВА НА РУСИЯ,СЛАВА НА ПУТИН!

81

Анонимен

преди 1 година

а га ядоха кИфтетата не реваха...

80

Анонимен

преди 1 година

Виктор Орбан :''Това което се реши в Брюксел , не е добре за моя народ , няма да го приема '' !Някъде из Европата , имало и ДЪРЖАВНИЦИ , ане като фъф Бг ---клати -кУ-РЕ-ци !

79

Анонимен

преди 1 година

Заради един Зеленски , се е-Ва маАта на цяла европа , барабар с Англия !

78

Анонимен

преди 1 година

Какво пише Георги Марков , от Унгария : " Руските войни са лоши , престъпни , агресивни , а американските войни са ДОБРИ войни , И ако щатите нападнат и бомбардират Сърбия , така ли ще ревеме за тях , както за украинците '' !Краят остава за вас !

77

питане !

преди 1 година

Kakво става с пенсиите в Бг , богатите пенсионери стават , все по-богати , а беднит стават още по-бедни , къде е пенсич от 3 600 лева , на фона на пенсии от 320 лева , при ЕДНАКЪВ ТРУДОВ СТАЖ ...????

76

стар чвор

преди 1 година

какво се случва...ми това са нацисти, продрусани азовци..престъпление и наказание победа РусияКадировци в Кишинев и Варшава

75

Анонимен

преди 1 година

"Жените от стомана" са рядък глас на несъгласие. - хахахаха. Чета и не мога да повярвам какви глупости пише в тази статия, поредните измислици премислици на Урките с подкрепата на запада. стават много смешни вече.

74

Анонимен

преди 1 година

Нали ги предупредиха -> съд ->затвор-> за дълго. Как какво се случва?

73

Анонимен

преди 1 година

А тия стоманени жени що не спряха мъжете си, да не вършат зверства, а сега ревът? А може би са им помагали? Който вади меч, от меч умира. Те това е то