152

Георги

преди 1 година

Всички от Азовстал трябва да бъдат осъдени до живот в руските затвори за деянията който са сторили на Българите и на руснаците в Украйна трябва да си понесат наказанието.Слава Русия

151

Путин загуби войната

преди 1 година

Победа над по-слаб противник е позор! Все едно Арнолд Шварценегер да победи дете. Победа над дете е позор, обратно ако детето победи за победения срама ще бъде безкраен. Независимо от крайния изход русия изгуби тази война защото воюва с по-слаб противник. русия изглежда силна защото винаги напада по-слаби противниници, които дори понякога побеждават русия! Путин е прилежен ученик на нацистите които съветват: тайната на победата е - винаги нападай слаби противници, така победата ви е гарантирана

150

Анонимен

преди 1 година

То и фашистите в хитлеристска Германия защитаваха родината си, когато руснаците ги подгониха до собствените им граници. То и тогава за защита на хитлеристска Германия се мобилизираха всичко де що може да носи оръжие, включително и деца. То и тогава в хитлеристка Германия жените и майките на фрицовете искаха да знаят за съдбата на пленените си близки, така че когато си се хванал на хорото играеш по свирката на водещия, ако не да не си се хващал или като те е страх от мечки не влизай в гората.

149

Чернишевски:

преди 1 година

"мизерна нация (са руснаците), нация на роби, отгоре до долу все роби" Робите мразят най много свободните хора и тези които се борят за свободата си, така както евнусите мразят истинските мъже! Украинците са свободни и искат да останат свободни. Но русоробите искат от украинците да се предадат на руснаците, за да станат роби като тях. Затова руските роби изпитват неистова омраза към украинците, защото имат смелостта да се борят за своята свобода и не искат да бъдат руски роби. Слава на Украйна!

148

Подкрепяш Путин?

преди 1 година

Значи подкрепяш убийството на украински деца? Тяхната кръв е по ръцете ти! Подкрепяш руския агресор който разпали войната в Донбас, руските терористи които измъчваха и избиваха украински деца, руските бандити употребиха и своите си рускоговорящите като жив щит срещу украинската армия. Подкрепяш агресора Русия, руските терористи които извършват системен геноцид и военни престъпления срещу цивилни украинци и техните деца. Отвратително! Това те прави съучастник на руските военнопрестъпници

147

опппааа

преди 1 година

До Слава УкрайнаТръгвай и не се помайвай!Клавиатурен боец отивай да воюваш за "господин Зеленски"!

146

Кога ще свърши

преди 1 година

При тия загуби (100 убити и 500 ранени на ден според Зеленски) до една година от украинската армия няма да остане почти нищо. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ а САЩ искат те воюват до последният украинец.

145

Пак по опорката?

преди 1 година

До Слава Украйна: Нещо си се объркал. Нормалните българи нямат нищо общо с изпеченият л'ъжец и н'аркоман Зеленски. Ако мислеше за украинците щеше да започне преговори за мир. А той само реве за пари и оръжия и е готов да продължава войната до последният украинец.

144

Слава на Русия

преди 1 година

Ще има разлика в съдбата на украинските войници и укронацистите от полка Азов. Първите ще ги освободят когато сключат мирен договор ( а някои може и по-рано да разменят), но азовците верятно ще копаят въглища някъде в Сибир. Превъзпитание с труд. Така е станало и с пленените германски войници по време на ВСВ.

143

Слава Украйна

преди 1 година

Пълна победа за братска Украйна. Съпротивата трябва да продължи до елиминирането и на последния руски нацист! Всички нормални българи са с вас господин Зеленски. От името на тази нормална част от българската нация имате пълна подкрепа за героичната съпротива на братска Украйна, която води неравна битка като Давид срещу Голият. Скоро украинския Давид ще обезглави кремълския Звяр! Бог е на страната на Украйна срещу руския агресор. Мачкай руските нацисти господин Зеленски, нормалните хора сме с теб

142

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е какво се случва с онзи азовец, дето публично се закани на Кадиров да го заколи заедно с всички около него като ПРАСЕТА. И.... да изнасили дъщерите му! Разбрах, че е сред пленените. За този индивид каква конвенция важи? А за пленените руски войници конвенциите важат ли? Защото от това което виждаме на клипове гордо разпростравявани от самите украинци си е за Военен трибунал отвсякъде. Ама световната прогресивна общност мълчат, както мълчаха 8 години за случващото се в Донбас.

141

Анонимен

преди 1 година

За какви пленини азовци ни говорите? Нали ги евакуираха? После спират руските телевизии защото рзапространявали лъжи? Дойче Веле и СиЕнЕн само истината! Вече се питам за значението на думите "лъжа" и "истина".

140

МММ

преди 1 година

До Исус от Назарет - за това какъв ник си си сложил, един ден ще бъдеш наказан. Поради злобата която бълваш и подигравката с името на Спасителя.

139

Анонимен

преди 1 година

Какво щяло да стане с Азовците - Ще чукат камъни в Сибир докато станат като неандерталци и забравят че са били Азовци и че някога са били "защитници " на каквото и да били !

138

Украинска НАГЛОСТ

преди 1 година

Тимошенко и Зеленски крещейки призовававт целия свят да УНИЩОЖАТ Русия , Запада ИЗКЛЮЧИХА Русия най-безцеремонно от всички международни организации , ОГРАБИХА НАЙ-НАГЛО парите и, че дори и яхтите и колите на Руснаците , по целия свят третирате дори и обикновенните Руснаци нямащи нищо общо с войната като чумави , само да се спомене Русия първат Ви дума веднага е "СМЪРТ" , стигнахте чак до там да УНИЖАВАТЕ хората на изкуството , но за едни нацисти УБИЙЦИ се сетихте че имало конвенции ?!

137

Анонимен

преди 1 година

Що за безочлива статия! Видяхме как се отнасят украинци с пленени руснаците-украинците - голи с вързани ръце, застреляни в тила и директно в масовия гроб! Като пишете нещо, пишете в стината, а не един странна пропаганда, била тя украинска, швабска или руска! Всъщност се спекулира с разни женевски конвенции. Тия конвенции са създаде и за тива, победителят да може да унищожи противниците си след някакво примирие. И там винаги има клауза, да бъдат съдени военнопрестъпниците, но само от победените..

136

Това

преди 1 година

Беше грешка на Зеленски, че ги накара да се предадат !

135

Гюл Бахча

преди 1 година

Смърт за фашистите от Азов и всички предатели униати! Авторите на тая гнусна статия си еbете майките!

134

Анонимен

преди 1 година

Който меч вади от меч умира

133

ЕС

преди 1 година

Мъже ли ги наричате? Та това е сексизъм!