172

холокоста

преди 1 година

украина е руска територия

171

Че

преди 1 година

МНОГО ПОКЪРТИТЕЛНА СТАТИЯ НАПИСАНА И РЕДАКТИРАНА ОТ ПЪЛНИ ЛАИЦИ ВЪВ ВОЕННИТЕ ДЕЛА. И КАК ЗВУЧИ САМО "ПОСЛЕДНИТЕ ЗАЩИТНИЦИ НА АЗОВСТЛЬ" ДА СИ ПОМИСЛИ ЧОВЕК, ЧЕ СА ОСТАНАЛИ МИЛИТЕ 10 ЧОВЕКА, А ТЕ ПЪК БИЛИ 2 500 ДУШИ, СРАМ Г-ЖА ХРИСТОВА САМО ЗА ВАША ИНФОРМАЦИЯ НАШАТА БЪЛГАРСКА АРМИЯ КАТО ВОЙНИЦИ С ДОГОВОР ЗА СЛУЖБА КАТО ВОЙНИК МИСЛЯ, ЧЕ БЯХА ОКОЛО 4000 ЧОВЕКА. ПРЕДСТАВИ СИ НЕЛКА ПОЛВИНАТА НИ АРМИЯ СЕ ПРЕДАВА. УЖАС!!! И МАЛКО ГЕОГРАФИЯ ЗАВОДА НЕ Е В ОЧЕРТАНИЯТА НА ГРАДА ИМА GOOGLE MAPS - СПРАВКА

170

Анонимен

преди 1 година

На тези "бойци" от "Азов" татуировките им са досущ като на дечица. Тепърва ще излизат много материали за тях и ще ни бъдат показвани като изверги, докато всички, даже и техните *** жени се отвратят от тях. Тепърва всеки ще бъде разпитван какво и къде е правил ден по ден за последните 8 години. От пленените 110,000 германци при Сталинград само 4,500 виждат след време Германия. Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

169

profetey

преди 1 година

Нещо което не го пишат в новините все още "Върховният съд на Донецката народна република осъди на смърт наемници от Обединеното кралство и Мароко" - това показва само какво ще става с наемниците, които ще се бият в Украйна за пари.

168

рибока

преди 1 година

Които от тях не са украински граждани не ги чака лека присъда и ще има рев от родните им страни.Сега са в обратното положение.В Афганистан и Ирак такива като тях са гърмяли по противника без да може да им отвърне,сега те ще вдигат масово ръце,но ако знаеха какво е да си наемник в този регион нямаше да се предадат.Както винаги никой не им е казал,а такива ще има и то не малко.

167

айде

преди 1 година

айде бе, няма новини, не ви е изгодно че русите мачкат яко! нищо, то ще се разчуе

166

руско менте

преди 1 година

Всичко сделано в пРассия е менте като пропагандата им. Русофилския пропаганден мит за "денацификация" направо чупи ***! Колко човек трябва да е неграмотен за да вярва на толкова евтина русофилска лъжа. Нациска държава е тая която се управлява от парламентарно представени нацисти. Влиянието на крайно десните е нищожно. На президентските избори през 2019 г. те събират едва 1,6% подкрепа. На парламентарните избори през 2019 г. събират 2,15% от гласовете. В Украинския парламент няма нацисти!

165

До стената

преди 1 година

Не виждам сред заглавията в сайта, че днес в трибунала на ДНР произнесоха смъртна присъда за пленените наемници (двама британци и един мароканец): Шон Пинер, Айдън Аслин, Садун Брахим. Тези последните имаха доста жалък вид зад решетките и не разбрах къде им се изпари бибаитлъка. След зачитането на присъдите аквокатите им рекоха, че щели да обжалват присъдата. Ами - късмет с обжалването, мбуа-ха-ха-ха

164

До Путин загуби

преди 1 година

САЩ не нападат никоя държава защото е по-слаба, както прави русия, обратно тия мизерници подстрекавани от ссср провокират Америка. САЩ не е нападнал С. Виетнам и С. Корея обратно тия двете са агресори! ссср чиято маша е С. Виетнам напада Ю. Виетнам по чиято молба САЩ се намесват. ссср насъсква С. Корея да окупира Ю. Корея тогава САЩ с мандат на ООН освобождава Ю. Корея от комунистическа окупация. русия е тази която за да изглежда силна напада по слаби противници. Вечен позор за страхлива русия!

163

Няма значение

преди 1 година

ама ако Русия се отнася към украинските пленници "както Украйна се отнася към руските военнопленници", то те трябва да са изклани всичките...

162

Олигархии

преди 1 година

С какво капиталистическа русия е по-добра от САЩ? русия е империалистическа тирания управлявана от капиталистически олигархичен Елит, развратен, кръвожаден, човеконенавистен, алчен за пари и власт като всички Олигархии! Защо руската Олигархия да е по-добра от другите Олигархии? Все едно някой да каже че френските вълци са по "хуманни" от германските! Всички вълци независимо дали са немски или руски са еднакво кръвожадни. Всички Елити имат една цел - да убиват да грабят, така и руската мафия!

161

Див Петел

преди 1 година

Чета коментарите под статия за украински пленници, взети в плен на украинска територия след като са нападнати от чужда държава и са защитавали своят народ и територия, и се чудя колко глупост трябва да съдържа главата на чуждопоклонника, за да не се сети че този сценарий путин може да го приложи и върху нашия народ или друг съседен. Поддръжниците на агресора може утре да са пленници на този същия агресор. То е ясно че с глупав човек не се спори, затова спирам и стискам палци Украйна да победи.

160

До: Путин загуби

преди 1 година

Руснаците са слабаци те привидно изглеждат силни защото русия винаги си избира да воюва срещу слаби жертви, докато САЩ не си избира с кого да воюва! В дъното на всеки военен конфликт стоеше СССР (стои русия) който (която) насъскваше (насъсква) някоя държава-камикадзе да се дразни с САЩ в тоя смисъл САЩ не си избира с кого да воюва! Коя държава би дръзнала да се опълчва на САЩ ако зад нея не стоеше страхливия СССР (не стои страхливата русия)? След война с САЩ русия ще има ново име - ЯдренКратер!

159

Анонимен

преди 1 година

Ай, стига, бе? Нали бяха евакуирани? Кво става ли? Калына, Валына и Репичката ще работят за руската страна, ако искат да останат живи. Тия техники са ясни

158

към 177

преди 1 година

а ний малки роби ли сме да ходим в америка да бачкаме на бай дънчо за неговите мизерни долари?

157

анонимен

преди 1 година

бавно и прецизно руснаците си вършат работата - азов, азот, ако ще и мазут да е, всички нацисти ще ги приберат!

156

Подкрепяш Путин?

преди 1 година

Разира се, всеки нормален човек подкрепя унищожението на нацистките плъхове татуирани със свастики до веждите.

155

До Путин загуби войн

преди 1 година

Значи по твоята логика американците живеят във вечен позор и са загубили всички войни които са спечелили?

154

Хага чака Путин

преди 1 година

Военнопрестъпника Путин ще бъде изправен пред международен трибунал по обвинение в извършване на геноцид и престъпления срещу човечеството! Върху прогнилата съвест на Путин лежи вината за смъртта на над 7 000 цивилни украинци между които около 300 украински деца! Трябва да има възмездие и за всички руски терористи преки участници в кланетата над цивилни украинци в Донбас, отговорни също и за смъртта на рускоговорящите, които руските бандити са ползвали като жив щит срещу украинската армия.

153

.....

преди 1 година

А някой дали с е питал дали важат за бунтовниците тази конвенция