250

Анонимен

преди 1 година

До долния уточн. Леонид Брежнев също е украинец.

249

До Анонимен 286

преди 1 година

Мисля, че удобно пропускаш няколко факта. Първият е, че това, дали жертвите са 30 000 не е потвърдена информация. Най-малко, защото по време на война, пропагандата и от двете страни е най-силното оръжие. Второто е, че щатите хвърляха бомби, като обезумели и смилаха цели градове, без да им пука, дали убиват цивилни, или не. Има и още, но това май трябва да е достатъчно.

248

анализатор

преди 1 година

До: номер 285 Само Русия ли е ядрена сила? Като изключим САЩ и други, Израел също е ядрена сила. Само че израелците са скромни, те не се хвалят с ядрените си оръжия както прави Путин. А Лавров наскоро обиди смъртно Израел. Замислете се над това...

247

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен285 видоме и многомилионната армия, и сериозното снаряжение. това, което е направил брежнев за армията на бившия ссср, това и им е останало. и вместо да се излагаш, ловиш и четеш а не мааш старшински партенки като маук налево и надесно.

246

Анонимен

преди 1 година

Жертвите досега дадени от руската армия минаха психологическата бариера от 30 000 души!!! А това е много повече отколкото жертвите дадени от СССР в Афганистан за цели 9 години!!! Как мислите? Коя държава ще се разпадне след войната? Украйна или Русия?

245

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 281. Статията обяснява добре как минахме през последните няколко месеца и с какво ни пълнеха главите, както западните, така и нашите, подвластни на запада, медии. За да не питаш пак, просто прочети статията внимателно и ще си отговориш сам на въпроса. И все пак, Русия е ядрена сила, с многомилионна армия и много сериозно снаряжение. Митовете, че Русия губи, отстъпва и така нататък, започнаха да излизат наяве, като такива. Та, ето какво случва наистина. :))))

244

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен283 ако русия превземе украйна, това ще е краят на западноевропейската социалдемокрация.

243

Анонимен

преди 1 година

Така се разбира , че руснаците са превзели Украйна. И населението ще приеме Путин за президент. И възстановяването след операцията е за сметка на Европа.??????

242

IQ 3.14

преди 1 година

Индипендънт, гардиан ... сръбска фамилия на автора и статия се едно преписана от task and purpose, които плашат полша с война. едва ли някой от коментиращите е прочел нещо повече от първите два абзаца.

241

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 279 "Харесва ми, че след няколко месеца повечето хора започнаха да осъзнават, макар и бавно, какво всъщност се случва в този конфликт." Разкажи ни какво според теб се случва, за да преценим дали си в позиция да обясняваш на другите какво се случва. :))))

240

Анонимен

преди 1 година

Още е рано да се каже със сигурност, но изглежда, че Русия публично срита НАТО и прехвалените икономики на Запада. И изглежда, че именно това беше целта на упражнението - с относително малко жертви да бъде демонстрирано, че великият Запад не е толкова велик. Нека се молим да си останем само с публичното унижение и досегашното обедняване. Защото ако в урока се включат всички, които са сърбали попарата на запада, ще стане страшно.

239

Анонимен

преди 1 година

Харесва ми, че след няколко месеца повечето хора започнаха да осъзнават, макар и бавно, какво всъщност се случва в този конфликт. Пълниха ни главите с глупости по новини и предавания излъчени по БТВ, НОВА и БНТ 3 месеца. Айде сега малко да слезем на земята и да мислим трезво. Днес.бг, благодаря за статията. Изненадах се приятно :)))

238

Анонимен

преди 1 година

войната е в Източна Украйна,в Западна няма нищо,а тя е голяма колкото 3 Българии,какво търсят тук украинките по хотелите?тяма ли хотели в Зап.Украйна?

237

Анонимен

преди 1 година

Русофобите, кое не ви хареса в тази статия бре? Нещо не разбрах. :D

236

Има

преди 1 година

Убийствено много пациенти тук! Обстановката е клинична :) Пишман стратези, някакъв даже аритметика на войната прави, там по - напред в коментарите :) Благодаря ви, пациенти, голям смях се смях!

235

тава е факт

преди 1 година

Ясно САЩ не искат силна Русия .Но бавно и сигурно всички разбират че Русия е държава с която ще трябва да се съобразяват ако искаме да има силна Европа и световен мир . Ако ли не следва американския демократичен сценарий само че този път в Европа до пълна раруха както в Афганистан,Сирия,Либия,Ирак

234

Адолф путин

преди 1 година

Срам и позор 90 дни за един завод...Руската армия се ос.ра!

233

Маке-ариец

преди 1 година

Какво ви питах през Февруари, цитирайки древно-македонско-арийската поговорка? кога се броят пилците? И тогава подсказах ли ви, че есента ще е през Май? Питам и отговор не искам.

232

До 268

преди 1 година

Украйна била на предела на силите си, смях. Путин каза, че няма да праща новобранци на война, но те са там. Загубата на тая война ще ви докара инфаркт, хах

231

Анонимен

преди 1 година

Съвецката армия дето освобождава света от всичко хубаво, което има в този свят. Убива изнасилва, краде.