370

Анонимен

преди 1 година

Зеленски сам се определя като украинец с родители рускоговорящи. Поне така пишеше когато го избраха за президент. Майка Римма Зеленская.

369

Анонимен

преди 1 година

До Боцко===Подкрепям предложението за изучаване на руски и китайски език. Само да уточня,че много от БЪЛГАРИТЕ владеят в определена добра степен руски,отколкото фъфлещите ингилизки! Разбираме се с братушките лесно и на руски,и на български! Победа за Русия! Пъкъл за ФАЩ!

368

Анонимен

преди 1 година

нашият Канадец ако се прегръща още малко ще ни вкара във война,0.00 %дипломатичност и ум.

367

Боцко

преди 1 година

Създадохме украинска нация, създадохме белоруска нация, ще създадем и македонска (Сталин)

366

Боцко

преди 1 година

За разлика от Мазепа, Хмелницки е удържал на клетвата си и докрай е бил верен на руската корона. Ако четеш украинските учебници, то украинци са били Адам и Евa, сам Бог, египетските фараони ... Шумерите са били чистокръвни украинци и т.н. Конкуренти може да им бъдат само македонците. Изкуствено създадени държави с изкуствено създадени народи.

365

Боцко

преди 1 година

Въобще понятие Украйна и народ украинци не са съществували до началото на 20 век. Украинството е създадено в Австро-Унгария за борба с руското влияние сред руското население (русини) в пределите на Австро-Унгария преди 1 св. война.

364

Боцко

преди 1 година

Богдан Хмелницки се заклел във вярност на руския император и е присъединил подвластните си казаци в негова служба. По тези земи след Волжка България и хазарския каганат не е имало държавност до идването на руснаците. Територията е наричана ,,гуляй поле" или ,,дикое поле". Първите градове там са създадени от Екатерина Велика (вкл. Одеса, Николаев и др.) на мястото на татарски поселища. Има села на гърци, татари и др. НО НЯМА УКРАИНЦИ.

363

az

преди 1 година

До БоцкоБогдан Хмелницки е живял доста векове преди 90-те години на 20 век. Човека е възстановил държавата в бунт срещу една от най-мощните империи по негово време!

362

мисирки

преди 1 година

Бравос, оставили сте само драсканиците на руските ***.

361

Анонимен

преди 1 година

много добър анализ в тази статия!

360

Анонимен

преди 1 година

нацбата започнаха да убиват журналисти за да обвиният русия

359

Анонимен

преди 1 година

лидер и смелите украински Давидовци.откога станаха фашистката хунта нацистите смели украински давидовци

358

Анонимен

преди 1 година

Как така не изглеждат добре? Нали биеха до сега? На Путин не ми дреме на *** и няма да се спре докато Украйна е история, разберете го веднъж и спрете да ни занимавате с тъпоъгълната ви пропаганда.

357

Иван

преди 1 година

До Анонимен В България изобщо няма журналисти, а само неграмотни краварски слуги!

356

Анонимен

преди 1 година

Затова ли се забраняват руските медий? За да не разбираме какво става реално? Това вече е официално признание, че ЕС е във война, необявена, но война!

355

Анонимен

преди 1 година

Като ви гледам, не само "на Запад намаляха новините за военни успехи на украинците", ама и в България. Щото в България журналистите си нямат свое мнеие, а все дават препратки към мнението на западния печат. Има ли поне един български журналист на украинсуия фронт? Специално от dnes.bg има ли поне един журналист в Украйна? Щото да чета чужди вестници и да превеждам от английски на български и аз мога.

354

Анонимен

преди 1 година

Въпрос на време е зеленките да капитулират. Народа като огладнее и побеснее ще ги изнесат с парцалите украинските продажни политичета.

353

Цвъки

преди 1 година

Достатъчна е една ракета във вулкана Йелоустоун и край - САЩ ще изчезнат навеки под метър пепел.

352

ОНЗИ

преди 1 година

РУСИЯ - ВЕЛИК НАРОД ВЕЛИКА ДЪРЖАВА !!! Ами вече е време да се разбере че с Русия не може да се воюва - ами да не дава господ американците да дадат ракети на украинците тогава ще видим как падат онези ми ти небостъргачи - тук прошка нема тук лабаво нема - ВПРОЧЕМ АМЕРИКАНИТЕ ГИ ЗНАЯТ ТЕЗИ НЕЩА !!! Онази шматка зелински вече е пътник !!!

351

Анонимен

преди 1 година

урките че видат баба си гола...нема да има кинти ни за сало, ни за горилка..