230

Анонимен

преди 1 година

Много вярвате че помоща на Запада ще направи чудеса. Това са техните хитрости. Украйна е на предела на силите си и трябва да направи каквото и каза доайенът на американската дипломация.

229

g.venov

преди 1 година

До Старата Кръв в кой войни си участвак ве кир...к,на компа-Мортал Комбат или Кал оф дюти,що не идеш на трета,мало...к

228

Анонимен

преди 1 година

Вчера край Лиман,бял байрак са развели още 500"Герои Украиньl"абе както са я подкарали тия смелчаци до месец няма да има кой да пуца!

227

Бавно, но сигурно

преди 1 година

Русия обяви, че днес нейните сили са поели пълен контрол върху украинския град Лиман железопътен възел в района на Донецк, което ще спомогне за подготовка на следващия етап от офанзивата на Кремъл в Източен Донбас, предаде Ройтерс.

226

Анонимен

преди 1 година

трият някой разбирати ръчички как утре славна украйна ще тръгне на настъпление с великите краварски оръжия, само де че да атакува е много по трудно, по скъпо и по бавно. Досега русия плащаше тази такса, но скоро тия роли ще се обърнат.

225

Анонимен

преди 1 година

Било каквото било - падне ли лисичанск, нататък славянск и краматорск няма да са толкова окопани, тъй като са били далеч от фронтовата линия всичките тия години, каквото са изкопали последните 2 седмици - това ще е. Ще имат повече войска, но русия е тръгнала отгоре да цепи от изюм, отдели ли славянск от северозапад е въпрос на 2-3 седмици докато защита падне... ако изобщо остане толкова дълго.

224

Анонимен

преди 1 година

Наближава времето когато цялата курдисана от Говедаристан марионетна клика в Украйна,ще бъде *Евакуирана* и поднесена на тепсия на Путин!

223

(-_-)

преди 1 година

Промият мозъци еййи: разберете най-накрая, че този военен конфликт няма нищо общо с Украйна! Просто там се осъществи държавен преврат и естествено отделни райони се възпротивиха на нео-нацистите, които взеха властта. Украйна от самото си начало е гнездо на корупция с огромни размери, но в последните години станаха изключително нагли и започнаха да засягат интересите на Русия.. Виждате резултата - територията ще е с нови граници.

222

Ще му се наложи...

преди 1 година

и той да бъде "евакуиран". В руски поправителна колония.

221

Анонимен

преди 1 година

Тук се носят песни и легенди за славните краварски оръжия, с които укрите ще победят русия всеки момент. Украйна има наследство от русия дузини самоходни артилерии с по 80 км диапазон, които правят смешни пратените краварски гаубици. Укрите не разбраха ли, че колкото по големи оръжия им праща фащ, толкова по-големи оръжия ще ползва русия. А гаранция русия може да извади много повече и много по-големи от всичко което украна ще види

220

Б. Дачев

преди 1 година

Щом руснаците започнаха да подхвърлят предложения за преговори положението е ясно. Искат нов Минск за да замразят конфликта в днешните граници, да консолидират новите територии и след 2-3 години да погълнат и останалата част от Украйна. Естествено Зеленски не е съгласен.

219

Пеесе песос

преди 1 година

Няма как да не се възхитим на руската армия. Напук на грозната дезинформационна пропаганда която се лее срещу ВС на РФ , истината е че работят супер грамотно. Много по добри са от която и да е натовска армия.

218

Анонимен

преди 1 година

Фронта е дълаг и в момента сме във фазата на преумората, когато почва да се ползва тежка артилерия, защото настъплението е убито. С малки успехи тук и там руснаците напредват, но това е временно. Новите американски оръжия пристигат, а с тях и края на руската армия в Украйна. Нека временно се радват руските ***, но крайния изход няма да им хареса.

217

Анонимен

преди 1 година

Нещата в Украйна изглеждат даже много добре. Скоро нчиа ба я има тази държава

216

Антон

преди 1 година

Украинците имат прозорец от края на Юли до Октомври да предприемат контраофанзива и да изтласкат руските войски до границата от 24 Февруари. Те започнаха мобилизацията доста преди руснаците но всичко зависи от скоростта на доставките на модерно въоръжение от Запад. В момента в Донбас на всеки 20 руски снаряда украинската армия може да исзтреля само един. Битката за Донбас е основно един артилерийски дуел. Засега руснаците имат многократно предимство в артилерията.

215

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 239 "Русия има хиляди по добри танкове." Мхм. И Путин е най-красивия мъж в Русия.

214

Малийй избор

преди 1 година

Как ще приключи кариерата на Зеленски...според французите!!! https://fakti.bg/world/681079-kak-shte-prikluchi-karierata-na-zelenski ... В момента има няколко сценария за крайния изход на Зеленски. Садам Хюсеин: залавяне и екзекуция след съдебен процес. Николае Чаушеску: арест, след това съкратена екзекуция. Осама бин Ладен: екзекуция по бърза процедура. Адолф Хитлер : самоубийство в опит да се избегне правосъдието.....

213

Анонимен

преди 1 година

До Хора Историята не е 9 годишна, а е над 100 годишна и започва с установяването на Комунистическия режим в Империята на Злото и оттогава нито ролята й нито подходите й са се променили. Това са ФАКТИТЕ.

212

Анонимен

преди 1 година

До ЗДРАВЕЙТЕ РУСОСВИPИ хаха ами да продължават да се предават на русия докато победят

211

Анонимен

преди 1 година

До 231 "Украинците и запада, включително и ние ще платим,такава висока цена" Как съжалявам, че такива като теб не живяха заедно с нас преди 89та, за да разбереш какво значи "висока цена" заради руснаците. Сега имаш късмет, че само си клапаш устата и нищо не зависи от теб,и Запада ще ти спаси д-то да не те "освободят" отново "братушките".