270

aZ-ът

преди 1 година

АЙ, СТИГА БЕ !!!!! НАЛИ ПОБЕЖДАВАХА БРЯ !!! Налия контра-инвазия у Русия щяха да правят бе ? Ауууууууу *** ко стана бе ..... CNN, Deutche Welle, Washinton Post и де що има либерален *** - явно бъркат ?

269

ВЪПРОС

преди 1 година

Да допълня статията - спря да се говори за членството на Финландия и Швеция ?Само нашия Премиер върви по старому - купува яко руски газ и нефт от Гърция за Долари , вместо в евро .

268

Анонимен

преди 1 година

Слава на Украйна!

267

Анонимен

преди 1 година

Слушай внимателно копи пейс. Най учтиво те предупреждавам повече да не ме копираш. Повече приказки на пазар.

266

анонимен

преди 1 година

До империите - да, но то се отнася до всички империи. Ами те затова са империи, а не отр.епки като нас напр. САЩ са взели нещо, дето никога не е било тяхно - огромни части от Мексико, не толкова отдавна в истор. план. Тези поне имат милиони техни хора там, а и е било съвсем скоро Русия. Все пак да се спират веднага.

265

Анонимен

преди 1 година

Опсе, ами диктаторски империи са САЩ и дори Канада.Как беше решен въпроса с протестиращите шофьори там да не би да е решен демократично. Не. Напротив беше действано безапелационно, брутално.

264

анонимен

преди 1 година

Четох, че една трета минимум руснаци са викинги. Ако е вярно, крайно лоша новина за украинците. Дано не стане обаче световен катаклизъм. Трябва взаимни отстъпки. Кисинджър е прав.

263

УКРАЙНА

преди 1 година

СЛУХОВЕТЕ ЗА МОЯТА СМЪРТ СА СИЛНО ПРЕУВЕЛИЧЕНИ!!! СВОБОДАТА Е ПО- СЛАДКА ОТ САЛАМА!

262

Империите

преди 1 година

...са вечно гладни за територии! Няма да спре путин само с източна Украйна...Но винаги се съсипват отвътре! Русия може само да диша прахта на Рим! Но и той падна... отвътре!

261

Анонимен

преди 1 година

Демек комунистическите лидери Сталин, Хрушчов и Брежнев са разсипвали и само са вземали от Русия най вече жива сила не само стратегическа тери тория. Путин се опита с добро 20г но добро не видя

260

Опс

преди 1 година

Държава, която смята , че " путин е най- красивият мъж в русия" ....?! Няма какво повече да коментираме!!! Навремето имах един фейлетон, с който спечелих републиканска награда на в." Стършел", в който деца от детската градина определят рисунката на Петърчо за най- красива , и защо? Защото " детето е слушало най- много!" Та така с тази убийствена, диктаторска империя! Морално падение!

259

до 299

преди 1 година

"диктатора Леонид Брежнев който е съсипал Съветския съюз и социалистически страни е от украински произход"- Да но Зеленски не!

258

Анонимен

преди 1 година

Да го кажа така диктатора Леонид Брежнев който е съсипал Съветския съюз и социалистически страни е от украински произход. Същото се отнася и за Никита Хрушчов. Даже има и култ към личността. Има ли връзка това с войната. Да има връзка. . .

257

Анонимен

преди 1 година

До ..3,14. Исторически не си на ясно. Казаците са руснаци по Дон донски казаци. В Украйна няма казаци това са митове и легенди. Вземи по прочети Когато е имало казаци не е имало комунизъм Украйна не я е имало на картата. Казаците са руснаци. Факт.

256

До Анализатор

преди 1 година

Иначе НАТО си се разширяваше на изток без на никой да му мигне окото сума ти години. И откачения Путин, както ти го нарече, трябваше да стои и да гледа, как държавата Русия изчезва, пропита от американските еврорасти? Не разбирам защо това бива заобикаляно, като абсолютен факт? Ако срещу България имаше подобен съюз, който се разширяваше непрестанно и ни се налагаше да нападнем, да кажем макитата, пак ли щяхме да сме така осъдителни към себе си?

255

анализатор

преди 1 година

До: номер 296 Абе какво сте му затропали кокалите на тоя Леонид Брежнев бе??? Е, и? Какво като е украинец, какво? Какво? Какво? Като кажете "А", кажете и "Б"? Нищо не ви се разбира така, не вдявате ли?Адолф Хитлер пък е австриец. И това не му попречи да нападне Австрия.И сега ако Леонид Брежнев беше жив можеше да нападне Украйна. Само че аз си мисля че нямаше да го направи.Брежнев беше диктатор, но не беше такова кукуригу като този Путин!

254

Анонимен

преди 1 година

До долния уточн. Леонид Брежнев също е украинец.

253

Анонимен

преди 1 година

До долния уточн. Леонид Брежнев също е украинец.

252

анализатор

преди 1 година

Някои тук путинофилски философи разсъждаваха, че бензина и нафтата били по-евтини в Русия отколкото в България. Еми, сега в Украйна дизелът струва 2,85 лв по курса на деня, а бензинът - 2,55 лв.

251

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен290 ами така като гледам май от народностите на бившия ссср само казаците умеят да се бият, останалите са зергове стойкаджии и крадци - е го, трето *** бързат да окрадат желязото, собственост на Ринат Ахметов.и понеже има мач, само да напомня, че голямата "Сборная" дето направи смешници холандците, всъщност е динамо киев