10

Българин

преди 1 година

Мисля, че отново войната в Европа ще бъде спечелена благодарение (освен невероятния героизъм на украинския народ) на тандема САЩ/Великобритания. Струва ми се обаче, че Щатите и Великобритания не са никак склонни да прощават на Путин този път. Мич вече каза, че Путин трябва да бъде натикан в миша дупка. Мене Мич Маконъл много ме кефи, аз много го уважавам Мич. Кисинджър и Чомски не са фактори в случая.

9

Анонимен

преди 1 година

До Сина Статията показва, че пресата, която представя позициите на сегашната британска опозиция, си търси начин да критикува Джонсън, чрез Министърката му Лиз Тръст. Нищо повече. :)

8

Анонимен

преди 1 година

Лъжата може да се поддържа само до време. После заспалите започват да забелязват някои неща.

7

Мдаа

преди 1 година

Най накрая разбрах... азовци и донбазци се "евакуират" в посока Сибир да строят комунизЪма...., а руснаците вече "капитулират" някъде към полската граница!!

6

Анонимен

преди 1 година

Мнозинството в Русия живее под границата на съжалението и то в 21 век

5

Анонимен

преди 1 година

Вашингтон обмисля доставката на мощни ракетни системи за залпов огън на Киев, украинската армия минава в контра-настъпление и до дни, дори до часове влиза в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

4

В крайна сметка

преди 1 година

Русия има много повече ресурси от Украйна и е по-вероятно да победи. Но победа на каква цена? Десетки хиляди убити, стотици хиляди ранени, милиони бежанци и омраза за векове напред.

3

Русия загуби

преди 1 година

Украйна спечели. Много скоро след като превземат цяла Украйна руснаците ще разберат, че нямат капацитет да задържат такава голяма територия. И тогава ще дойде часът на истината за диктатора Путин - украинската армия ще премине в контранастъпление и до дни, даже до часове ще влезе в Москва и Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

2

анонимен

преди 1 година

КАК така нали крещяхте по телевизори,радиота,интернет площатки че укрите нападат и вървят към Москва А сега било зле не ви плащат ли вече ,още малко ще полуавате до в момента когато руснаците превземът всички портове на укр.черноморие

1

Анонимен

преди 1 година

"Забелязахте ли, че престанахме да се събуждаме с новини за последните победи на украинските герои и за провалите на руснаците?"__________Това е защото руснаците спряха да жалят укрите и ги метнаха яко.