290

Анонимен

преди 1 година

Русия използва храната като оръжие. Задава се световен глад, който много силно би ударил Африка. Бежанците от там биха тръгнали масово към ЕС. Германия и Франция искат Украйна да преговаря и войната да спре, за да се спасят от имигрантите. Когато им намалят доставките, украинците ще са в слаба позиция и биха преговаряли. Типично по европейски- страхливо, нерешително и позорно изоставяне каузата.

289

Анонимен

преди 1 година

гледам тук едни папагали ми цъкат минусчета ама грам довод да ми опонират нямат, абе цъкайте, те и англичаните вече ви отварят очите и ушите.

288

Анонимен

преди 1 година

Русия се води агресор защото тактически взе рационалното решение да удари първа. В рамките на три дни беше Украина да предприеме сериозен удар по Донецк и Луганск за връщането им , подготвян 8 г. Те имаха 130х армия разположена пред ДНР и ЛНР в три ешалона. Нищо изненадващо нямаше на 24 февруари. Ако имаше изненада и неподготвени сили, Киев и Харков наистина щяха да са превзети от ход. Защо бяха тези кадри от крайните квартали на харков с поразени 10 етжки. ПВО то си бяха развърнали там.

287

Антикомунист

преди 1 година

Стеучо, много си глупау ва, като съмишлениците си!

286

Анонимен

преди 1 година

искам нашия велик професор и атлантик Тодор Тагарев да коментира милия тази статия. Тя не е на Соловвьов от Русия а е от уважаван вестник по цял свят.

285

стефчо

преди 1 година

Тоя фашистки проект Окрайна беше създаден нарочно да се дестабилизира района и дирктно да се отслаби Русия от Мирикнаците. Така че ще има да ядат още железо тези дето я продадоха за сладки доларчета. Няко смята ли че Русия ще си остави магарето в калта?

284

Равнопосавеност

преди 1 година

До 320 - Аз пък не чух Украйна да си плаща за оръжията предоставени от НАТО. Нито за инструкторите които обучаваха техните войници, нито за предоставената разузнавателна информация. И да - Украйна определено воюва с НАТО освен ако НАТО не е станала хуманитарна организация или клон на дядо Коледа, но като гледам цената на поръчаните от нас еднодвигателни антики модел 73-та с нов радар май хич не е! Така, че баш с НАТО си воюва, но на украинска територия.

283

Сашо

преди 1 година

Не мога да разбера как интелигентни умни хора могат да говорят или пишат такива глупости. Нещата са много елементарни: населението на Русия 140 милиона, на Украйна 35 милиона Руската армия в техническо отношение е в пъти по-добре от украинската, имат и огромен боен опит. Голяма част от населението на Украйна е проруски настроено. При това положение Как е възможно изобщо някой да си мисли че Украйна може да победи?

282

Равнопосавеност

преди 1 година

Ако бях украинец точно сега щях да се запитам - зеленчука на къде води Украйна? Това по-добър живот ли е или по-лош? Ако е по-добър то за кого? Когато загубят близък дори накрая зеленчука да спечели своята война това ще го върне ли? Хората загубиха близки, загубиха домове и за какво...? Защото група неонацисти силово подмениха легитимната власт и смело поведоха страната си към война разруха и тотален упадък под бурните аплодисменти на запада! Но овации често има и за глупаците когато се излагат!

281

Анонимен

преди 1 година

До Дядя Путин унас в русия е много добре и подобре от всички държави плачат че е много скъпо ние не плачем и при нас увеличението не се чуства ние подържваме путин

280

Равнопосавеност

преди 1 година

На украинския зеленчук какво му пука? За него тази война е въпрос на запазване на властта която никога нямаше да има ако не беше запада. 6М по-малко... е да ама управляваш останалите живи, а иначе ще си е просто народен шут или затворник след това, което забърка. Разбира, се че ще разиграва сценки и ще жертва всеки украинец за да си запази властта. Какво от това, което каза беше истина? Използваха ли ядрено оръжие, стана ли нещо с някой АЕЦ? Победиха ли украинците?

279

Анонимен

преди 1 година

защо публикувате анклийска и от германска преса като са лъжливи народа вас ви обвинява че публикувате лъжливи новини че сами неможете ли нали подържате урокпите те ще ви приемат журналистите и без да лъжете не можете да живейте и вие сте като зеленски само можете да давате лъжлива информация народа на бг знае истината

278

Иван радоев

преди 1 година

Понеже никъде по света не е имало война и няма и сега предлагам всичко по света да се прекръсти на Украйна и така всички ще са доволни и щастливи

277

Жуков

преди 1 година

Зелен човек извади си верният калкулатор и напиши смело за едни 50000-60000 убити супер украйнски войници

276

Анонимен

преди 1 година

Най новото е че Байдън щял да праща ракети конвенционално оръжие което може да поразява цели и в Русия. Не се наиграха.

275

Дънбела

преди 1 година

Укрите са вече пушечно месо Зеленски янките и рошавия Джонсън унищожиха Украйна

274

Анонимен

преди 1 година

Русия ще победи,ясно е на всички.

273

aZ-ът

преди 1 година

Колумбийските нарко-барони вече са дали убежище на вОлодимир-ката. Все пак е VIP клиент момчето.

272

Зеления Пумияр

преди 1 година

Слава Кокаiна!

271

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - Слава России!