50

Блъди Мери

преди 1 година

Браво товарищи, новините Ви май се спускат директно от Кремъл и носят щемпъла на вджудженият военнопрестъпник..май сте забравили че путин се канеше да превземе Киев до 3 дни от началото на "специалната операция", както я нарече и един наш бивш вонен министър от Хунтата на фигуранта, само че в Украйна не го посрещнаха с цветя и рози, а с куршуми, гранатомети и байрактар и го принудиха да се оттегли и от Киев и от Харков, и да се завърне безславно при руските сепаратисти в Донецк и Луганск ... !!!

49

Украйна е само

преди 1 година

междинна цел. Украйна вече е свършена, а после следват Полша, Прибалтика, Финландия и Молдова. Какво, НАТО ще се намеси? Ще започне ядрена война с Русия и ще я победи? Не можеш да победиш ядрена държава! Или ще спрат да купуват газ и нефт от Русия? А може би ще остави руснаците без Victoria's Secret и айфон - ха ха ха! Русия предупреди още на 15 декември 2021г какво ще се случи ако западът не приеме предложенията и за мир.

48

Шаро Мамун-шарка

преди 1 година

Ykpия губи от самото начало, но сега просто доживяхме момента когато тоталния разгром на нацитата вече не може да се скрие, въпреки мащабната помощ от западните сатанисти. Във връзка с това и от срам, че колективния запад е отслабен новините леекичко започват да намаляват. Нищо, за сметка на това войната срещу обикновените хора по света продължава и затова ще имаме увеличение на новините за Мамун-шарката.

47

Анонимен

преди 1 година

За всички фенове на джуджето по един еднопосочен билет за Сибир.

46

Някой

преди 1 година

Руснаците се бавят, защото не искат масови разрушения и убийства, все пак след войната те ще управляват там! Защо ще унищожи нещо, като после трябва да го съгради. Американците над Ирак изсипа ха 100 000 000 тона бомби, без да им пука за нищо, защото целта беше ВоенноПромишленият комплекс после да произведе бомби и да спечели милиярди!

45

Анонимен

преди 1 година

Украинците сами си го направиха няма какво да се лъжем. През 1997 сами предадоха 890 ядрени ракети и бомби на Русия "за да ги пази". Ако си ги бяха държали Русия щеше да гледа като неучил третокласник преди контролно как Украйна влиза в НАТО и ЕС и нищо нямаше да стори освен някакви там санкции и глупости. Трябваше и ние през СОЦ-а да изкрънкаме от Хрушчов или Брежнев няколко ракети "за да пазим южния фланг от Турция" и сега никой нямаше да смее гък да ни каже.

44

Анонимен

преди 1 година

На всеки нормален човек е ясно, че Русия губи, а Украйна печели.

43

Асоциален Примитив

преди 1 година

Затишие преди буря. Руснаците ще гризнат дръвцето.

42

Анонимен

преди 1 година

"На Запад намаляха новините за военни успехи на украинците" - единствените успехи на украинската армия до сега са да губят територии и да се предават масово в плен.

41

Анонимен

преди 1 година

Всеки човек с достатъчно мозък в главата си може да прецени, какви са шансовете на феодална Русия срещу Запада и САЩ. Въпрос на време е Украйна да бъде въоръжена достатъчно добре за да премине в контранастъпление. Затова лъжеца Лавров иска преговори. Зеленски вижда, че страната му се разрушава и от агресора и затова призовава за по-бързи реакции от западните политици. Няма да има мир, докато има руски башибозук в Украйна.

40

рибока

преди 1 година

Времето за почетен мир мина и няма да има възможност избор!Сега руснаците така ще го извъртят,че да е възможна единствено пълна и безусловна капитулация използвайки като обяснение санкциите на Запада и доставката на оръжия от САЩ-пълна демилитаризация бе казал Путин в началото,както и че Украйна се е превърнала в Антирусия.След тези слова и доставка на оръжия от САЩ само наивници могат да допуснат,че Путин ще махне с ръка и ще иде в санаториум.Путин не го ловят вуду магии и тем подобни дивотии.

39

Тттттт

преди 1 година

Русия изгуби тази спецоперация още на 24 февруари.

38

До 21

преди 1 година

Представи си, че това стане след като САЩ са завзели полуостров Лабрадор, вкарали са сепаратисти в страната, предизвикали са гражданска война и са обявили Саскачевански Манитобски и Онтариоски независими щати...

37

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Това украинско ръководство го тресе раздвояване на личността тотално.Яд ме е,че умират хора и от двете страни заради прищевките им.

36

Споко

преди 1 година

До Русия губи Споко, на Украйна отнЕкъде ще и дойдат нЕкакви самолети, с които да бомби руснаците.... Опааааа ... :)))))

35

Анонимен

преди 1 година

Под прикритието на вече течащата война от 3 месеца и изместване на фокуса на западната преса, западът може да се развихри с оръжията.....скоро ще има стингъри в Украйна!!!

34

Крайна цел

преди 1 година

Руския режим успешно напредва към Хага. :)

33

Анонимен

преди 1 година

Много скоро Чичо Сам ще стъпи както трябва и където трябва .

32

И после?

преди 1 година

Гибелта на Украйна ще бъде гибел и за Русия. Ама кой да им каже!

31

Анонимен

преди 1 година

Руските главорези с цената на огромни загуби завладяват села в полето на изток. Днес БГ ръси Z пропаганда.Украинците разполагат с многочислена и високо мотивирана армия поддържана от целия цивилизован свят.