70

До Говедо

преди 1 година

Не, за болното от рак джудже говоря. И защо не искате да ходите в Сибир, нали уж било много хубаво там.

69

Анонимен

преди 1 година

Истината е че русия търпи огромен провал. Самочувствието й беше да превземе Украйна за седмици. 3 месеца след това русия просто брани окупираната домбас. Каква Украйна е паднала ?Изобщо не се вижда нещо подобно скоро. Това е война в нея се оправят отстъпления после отново атака... може да продължи с години. Тука говорим само за 3 месеца.

68

Анонимен

преди 1 година

До Всички видяха "провала на Русия. Русия губи, а Украйна печели! Цели три месеца Русия успя да превземе само една жалка половинка от Украйна, с тези темпове ще и трябват поне още 3 месеца за да превземе цяла Украйна." ---- хахахаха продължавай с опорките. Фактите обаче са различни - русия превзе 20% от територията на това, което беше с.рай.на, а еленски изададе заповед за разстрел на всеки, който иска да се предаде.

67

Анонимен

преди 1 година

Ами това е!Нещата си идват полека-лека на мястото.Но не съм вярвал,че Украйна като държава ще престане да съществува заради глупоста на населението да си избере треторазреден комик за президент.Каквото беше-беше!

66

Анонимен

преди 1 година

Стига за тая Укра. Вече не знаем какво се случва в Ирак, Либия, Тунис, Сирия. Там америкосите им разпердушиниха държавите и ги зарязаха като клети сирачета. Да се оправят, както могат. Но Укра е важна, щото на нейна територия се води световна война. Колко хитро, наистина! Много сте хитри америкоси, ама камъните запратени в една стена, се завръщат с двойна сила.

65

Всички видяха

преди 1 година

провала на Русия. Русия губи, а Украйна печели! Цели три месеца Русия успя да превземе само една жалка половинка от Украйна, с тези темпове ще и трябват поне още 3 месеца за да превземе цяла Украйна.

64

Асоциален Примитив

преди 1 година

Каква трябва да е днешната новина за войната?. Нещо от рода на "Руснаците са бъгнали на едно месято и дънят с артилерия, занимават се с изнасилвания на малолетни и издирват нови модели перални". Когато Англия и САЩ преценят, че украинците са достатъчно въоражени, на блатните ще им се завие свят.

63

Анонимен

преди 1 година

Ехааа, да не би "западът" най-накрая да започна да св пробужда? Да не би да осъзнаха, че всичко, което им говореха за с.рай.ната е лъжа? А дано, ама надали.

62

Анонимен

преди 1 година

Владимир Путин няма да спечели войната в Украйна, заяви германският канцлер Олаф Шолц, като оцени, че руският президент вече се е провалил във всичките си стратегически цели.

61

Анонимен

преди 1 година

Никой диктатор досега не е успял срещу коалиция от свободни държави... Това е истината за тази безсмислена и жестока война. Всички санкции и милиарди военна помощ за Украйна са дългосрочна инвестиция в бъдещето на мира... в света и Европа. Бившият таксиметров шофьор и посредствен агент на КГБ ще разбере по трудния начин, че е абсолютен глyпак...

60

Анонимен

преди 1 година

Забелязахме, че русия след 3 месеца още е в Домбас и понася огромни щети. Киев изобщо непадна, Одеса още не е пипната, а 1/3 и повече от руската армия е унищожена. Прави се нова мобилизация с младежи. Забешязохме вчера, как великия русия ввс понесе още един шамар , като му беше свалено Су35 ... самолета на бъдещето от реликвата миг29 :))) Това забелязохме

59

Предложение

преди 1 година

Предлагам некой от натовските генерали да излезе по дойче веле или по скай и сиенен такова и да каже, че отговорът на НАТО към Русия ще бъде унищожитен.

58

Анонимен

преди 1 година

Ааа,добър ден булка,дай ...!Да си дойдем на думата.Кое сега е фейк-главоломните победи на Зеленски,рака на Путин,липсата на мотивация и ракети на Русия...?Истината боли и тя е,че подведен от англосаксонците Зеленски спря да изпълнява Минските споразумение и унищожи страната си.

57

Будилникът звъни

преди 1 година

Коментрите на русофилите под тази статия са на хора, които са си фантазирали дълго време и сега аха аха им "предлагат" фантазиите да се сбъднат. И после будилникът звъни ...... :)))

56

Анонимен

преди 1 година

Разбирам мъката на русофилите, но фактите са, че Русия губи, а Украйна печели. А когато фактите говорят, и боговете мълчат.

55

Аз

преди 1 година

Украйна е унищожена, запада си извъртя ***, лъжливите пропагандни медии също. Така правят виновниците и лъжите. Даже малко е това на Украйна. Освен унищожена трябва да бъде и затрита от лицето на Земята, както със всичките си поддръжници. Слава на Русия. За пореден път показаха че са Велика сила и Западните дребни страхлив души само останаха с воя си на умиращо животно.

54

Говедо

преди 1 година

До Анонимен 56 За зеленото джудже ли говориш?

53

Анонимен

преди 1 година

Разбирам пристрастията и... отчаянието на русофилите, но никъде по света не се гледа с добро око на агресори и масови убийци... Феодална Русия може да се върне в орбитата на цивилизования свят само, ако спре тази бeзyмна война и свали кремълския пcиxoпат от трона му....

52

Русия губи

преди 1 година

Украйна печели, но русофилите са *** и не могат да го разберат това нещо.

51

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

А бе да питам нашите медии...Защо не споменат за избиването на около 15 000 малцинствени общества в югоизточна Украйна,сред които има и доста българи?От 2014 г.до 24.02.2022 г.