30

Анонимен

преди 1 година

До Мдааа Винаги сте били руски нацисти, каква дума използвате, за да се идентифицирате помежду си на нормалните хора ни е все тая. А тая статия няма нищо общо с "едностранчиво представяне на войната", но вие сте доста семплички, за да го разберете. :))

29

Анонимен

преди 1 година

За Украйна никога не е изглеждала добре ситуацията. Това е нормално. Бие се по-слаба държава с по-силна. Цветуща ли да е ситуацията? Стига с глупости! Въпроса, е дали ще се предадат или не. На Русия не и е изгодно да воюва 20г и да се изтегли, както САЩ в Афганистан. Междувременно и парите за война свършват щото не са САЩ да държат 1/3 от световната икономика и резервната валута на планетата! Тук е война на изтощение. Който се изтощи първи губи.

28

Анонимен

преди 1 година

Естественото развитие на нещата, колкото и да е ужасяващо, все пак не може да е топ новина 90 дена. НО това не означава, че е добре за руснацити!!! Проточването на една война означава, че ПЪРВО, че противникът вече се е организирал добре, ВТОРО разбива мита за братство и с всеки ден мразенето се засилва и колебаещите се стават ПО-малко от страна на украинците, а от страна на руснаците става точно обратното - колебанието се засилва.......а най-лошото за руснаците е, че западЪТ става все по смел..

27

Анонимен

преди 1 година

Британското военно разузнаване: Руските въздушно-десантни войски понесоха тежки загуби в Украйна

26

Руския башибозук

преди 1 година

Колкото успя да превземе Киев, толкова ще успее и в Донбас...

25

Анонимен

преди 1 година

Русия се приближава все повече до фалит

24

Русия губи

преди 1 година

Украйна печели. Тежките френски гаубици "Caesar" вече косят руските нашественици. Украинската армия минава в контранастъпление, и до дни, дори до часове влиза в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

23

Мдааа

преди 1 година

Осъзнахте се, че едностранчивото представяне на войната направи хората путинофили. Русофили винаги сме били

22

Анонимен

преди 1 година

До още на 1 декември Значи остават още няколко месеца и Пууутин победоносно ще обикаля Европа с условията си за "мир". Нали така излиза от приказките ти? Ще видим, ще видим. :))))))))) Само моля те не ми обянсявай, че ще изолира Русия още повече, защото така е по-добре за Русия и за него, щото от самоувереното ти репчене нищо няма да остане. :))))

21

Споко

преди 1 година

Споко, наесен украинската армия минава в контранастъпление и до дни, даже до часове ще влезе в Москва и Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

20

Анонимен

преди 1 година

Лош ден за козяшкитe троладжии. Нови опорки ще трябва да се мислят.

19

Русия губи

преди 1 година

Украйна печели, но Кисинджър е прос и не може да го разбере това нещо.

18

Анонимен

преди 1 година

Пилците се броят наесен жалки ми русофилчета. Съдбата на всички агресори и диктатори е печално известна. Путин ще последва Хитлер в отвъдното,а фашистка Русия дълги години ще плаща за греховете си към Украйна. Въпрос на време е.

17

Анонимен

преди 1 година

До Българин Какво ти е мнението за Кисинджър, ти на Кисинджър имаш ли му доверие, доверие имаш ли му? :))))

16

Анонимен

преди 1 година

Преставете си че в Канада забранят английски език, английски училища, английска телевизия всичко на френски, започнат да избиват с касетъчни бомби английско говорящите, цивилни и деца, и започнат анти американска кампания и разполагане на руски военни бази? Какво ще направят САЩ?

15

Мдаааа

преди 1 година

Според *** кравар укрите вече се засилват към Москва и скоро ще ги закарат в Сибир да строят комунизЪма!!!!

14

Анонимен

преди 1 година

Относно времето за което се провежда специалната операция - след два месеца армията на Украйна ще престане да съществува, и след това да се разговаря за съхранение на Украйна като някакъв субект ще бъде безмислено. А целта на Кисинджър е все пак да съхрани Украйана като някакъв политически субект, макар и със силно орязана територия.

13

Анонимен

преди 1 година

До Мдаа "някъде към полската граница!!" Руснаците пропаганден филм и за тая война ли направиха вече? :)))) Че явно и го въртят по Первъй канал :)))

12

Русия загуби

преди 1 година

Няма как 20-та икономика Русия, успешно да се противопостави на всички, които са далеч по-напред от нея.

11

дядо яга

преди 1 година

да...истината е че колкото повече се проточва една вона,толкова повече не остава нещо за спасяване....било хора,било икономика,от която същите хора живеят...На Украйна и дават по пет милиарда есечно,за да плаща на войска , чиновници и пенсионери,отделно за оръжия,но докога? че донорите казват баста..иначе ще паднат от власт...и после какво? ами същото..сядаме на преговори...но вече още повече са и жертви и потрошени заводи и градове...а можеше да не са...ако си далновиден.