45

Анонимен

преди 1 година

Краят на всички агресори и диктатори е печално известен, когато тръгнат срещу обединения Свободен свят. Руския Хитлер и държавата му ще бъдат брутално смачкани.

44

АЗОВ

преди 1 година

Много сме! Млади сме!Близо 20 милиона!

43

Анонимен

преди 1 година

Що за бълвоч.Такова нещо не може да претендира за статия.В опита си за пропаганда не се разбира какво иска да каже.

42

Руската

преди 1 година

Мечка е най-мързеливото и крадливо животно в гората. Цялата зима спи и, като се събуди търси да краде мед от пчелите. За нейно съжаление много често и се налага да бяга през глава от тях.

41

Мнение

преди 1 година

Нескопосано писание. Двете страни са заедно не докато Русия нахлуе в Украйна, а докато САЩ обучат националистите, въоръжат ги и ги пуснат срещу руското население там, т.е. някъде през 2013та.Майдан с курабийки от М. Олбрайт и снайперисти от Грузия.... а след това изгарянето на 50на руснаци в Одеса в дома на профсъюзите. И вече е реалност новата разделителна линия. Не пробутвайте сълзливи истории...

40

Засега войната

преди 1 година

Се води на територията на СССР !НАТО само наблюдава ! Дали ще имаразвитие, ще видим !

39

Всичко се връща!!!

преди 1 година

Изгорелите българи във Одеса запалени от Азов нямаше къде да се скрият!!! Дълбоко спящите деца и жени във домбас бомбандирани през ноща докато спят също нямашха шанса да се скрият!!! Малко им е на тези продажни фашисти!!! Укрофашисти!!!

38

Анонимен

преди 1 година

ФАЩ стоят в дъното на проблема, не вземам ничия УКР или РУС страна. Историята си е история и всеки я третира както му е угодно.

37

Анонимен

преди 1 година

Гроб за погрешка създадената Българска *** Русия и нейните *** Сърбия и Гърция. Юдеите Владимир Шаломович (Путин) и Давид Ааронович Менахем Мендел (Дмитрий Медведев) трябва да се изпратят при Мойсей в насипно състояние. Доку Умаров и Уйгуро-Булгарско Братство знаят Как и Кога! "Докато не се освободим напълно от руския ботуш няма да сложа оръжие" - Доку Умаров пед "Свободна Европа" 2012г.

36

Да да баце

преди 1 година

Курза Путин геятмиризлив!

35

Анонимен

преди 1 година

В Украйна голяма част от жертвите на бомбардировки и използването на ракети са етнически руснаци... Харков е типичен пример за това. Руската демагогия и жестокост в тази война са безгранични.

34

Правда

преди 1 година

Братски народ е само който е от един Баща -прародители и служи на един Бог , но щом Руският режим върши беззаконни неморални дела- престъпления срещу истината, човечеството и мира,правата свободата земята на Украйна, значи Русия служи на дявола и е враг на Бога и на Украйна, която върши това което е право и пред закона и пред Бога-да защитава живота,народа и земята си и да се бори срещу комунистическия агресорски вражески режим,свързан с ислямски терористи в нео-нацистки военни престъпления

33

Анонимен

преди 1 година

Рокфелер излиза от ядреното си скривалище в Ню Йорк, но не знае какво се случва.бвлиза в бар и пита бармана на английски, е спечелихме ли? -да. Радостен Рокфелер поръчва едно уиски. Колко дължа? Две рубли е двадесет копейки, отговаря барманът.

32

Кобзон

преди 1 година

До Карма "Путин го чакат вече. В болница е." И аз го чакам, запазил съм му място на пърия ред: до генералите от специалната операция.

31

До карма

преди 1 година

ФСБ го отровиха Путин.Съсипа Русия и му сипаха Новичок в чайчето.

30

Карма

преди 1 година

Путин го чакат вече. В болница е.

29

Фактите

преди 1 година

Руските окупатори са тор за земите украински арийски!

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35 "Мед ми капе на душата" Нормално, такива като теб приеха идването на демокрацията като лична трагедия, защото вече трябваше да се оправят сами, а не можете. Лошото за вас е, че какъвто и свят да дойде, вече все ще е така. Както се пееше в една песен: "вече свърши хубавото времеее, и дъжда вали и дъжда валиии", но вие няма да я знаете, прекалено голобради сте. :))))

27

Анонимен

преди 1 година

Зеле и Олена излизат от подземията на Азов и влизат в един бар, но не знаят какво се случва. Питат на украински език бармана, е спечелихме ли? - Да. Е сипи ни по една водка тогава, радостно поръчват зеле и Олена. - Колко дължим? - Две рубли и двадесет копейки, отговаря барманът.

26

Анонимен

преди 1 година

До Бай Лазар "Украйна вече няма да се изправи." Чакат те много тежки години с тези "очаквания" Дано не ги мислиш сериозно. :)))