85

Анонимен

преди 1 година

Скоро на нас ще ни се наложи да се крием от братята укри и ще питаме, Путине, къде си бащице, ела ни избави от тази напаст.

84

Анонимен

преди 1 година

Сега брацкия нарот вече е САЩ а Русия стана врак.

83

Анонимен

преди 1 година

Крият се по хотелите и курортите.Ама я вижте, че по западна европа лежат на матраци по пода физкултурни салони. Там не им цепят басмата като у нас дето се чудим как да им угодим.

82

Не съм Ястребителят

преди 1 година

Не напразно българите се славят около света като много малко, но колосално гостоприемно племе. Само сравнете как българката посреща пияната мужик, което съм го описал повърхностно в предишния си коментар, и как го посрещат дивите украинки - със заточени саби, пищови на кръст, заредена картечница, миномет, моторна резачка и подпалена огнехвъргачка. И го отпращат бит и пребит, прострелян и застрелян, опърлен и скопен. Много са диви тия украинки, да бяха научили гостоприемство от българките.

81

Гиб Мелсън

преди 1 година

Винаги двама братя или две сестри могат да се намразят ако се намеси трети човек. В случая третия човек е САЩ. Ако не бяха САЩ да подклаждат враждатата и да казват на единия брат какво да прави срещу другия тази война нямаше да се състои. Просто щяха да се спазват споразуменията от Минск. Руснаците допоследно се молеха на украинците да се придържат към минските споразумения. Буквално им се молеха. Украинците бяха твърди и решиха да не ги спазват. На по големия брат му писна да се бъзикат с него.

80

Тъпи новинари

преди 1 година

"Някога те са били лоялни съветски граждани, сега" със западната поквара са НАЦИСТИ...

79

Не съм Ясребителят

преди 1 година

От всичкото племена по лицето на цялото плоска земя, единствено българите посрещат пияната мужик с тепсии с хляб, сол и салам, нагиздени моми с влажни погледи и подмокрени гаштти, смъкнати ниско под коленете и полите подвити високо над кръста, та да не затруднят братушката да акостира между свежо вазеленираното бузки на дуппетто, прилежно разтворени с двете ръчички. И го отпращат преял, препил и оттебал, натоварен с каруци злато и буре джибрица за изпроводняк.

78

Анонимен

преди 1 година

До USA до 105 - аз ще се скрия, но има ли как Щатите да скрият неспособността да се грижат за своите жители? Високия курс на долара прави стоките произведени в Щатите негодни за масов износ, заради това САЩ си изнесоха корпорациите по другите континенти, а с това създадоха както крайно богатите, така и трайно бедните и безработни. В икономиката този парадокс се нарича "Холандска болест" и е типичен за силните икономики. Псувните са защитното оръжие на невежите ще порасТнеш някой ден. Успех!

77

Гладна журналистка

преди 1 година

Пак поредния правилно-политически, трогателен литературен шедьовър. Завладяващо обективно журналистическо перо. Без да има нужда дори да питате кой и как предизвика тази трагедия. И кой я финансира.

76

Анонимен

преди 1 година

Помислих, че картинката е от метрото в Ню Йорк... Последната година баща ми ми каза, че метрото е наводнено от бездомни. Mayor, governor unveil plan to "help" homelessness on NYC subways... Зимата било почти непоносимо да се пътува с метрото, а преди 2 месеца като дойде пролетта полицията започнала да ги гони навън. Но те си го заслужават изгледайте в тубата homeless man camping in the NYC subway gets out of his tent and snatches a passenger's burrito. Свободни до доказване на противното...

75

Анонимен

преди 1 година

До Жалките... май сте вие русофобите. Ще отчетем резултата на есен с песен. Може и по рано вероятно. Горделивоста е грях между другото и надменността.

74

Въпрос

преди 1 година

"Някога те са били лоялни съветски граждани, сега се крият от "братския си народ""== Ха? И кой е виновен за това? По-ниското или по-височкото джудже? И кой финансира цялата тази операци за насъскване война между две части на един и същ народ.

73

Анонимен

преди 1 година

До пределно ясно е, че ще стане на нашата няма да стане на вашата ами ще стане на нашата.

72

Анонимен

преди 1 година

Жалките за 10 минути 10 лайка. Бравос Давос. Няма да стане вече затворихме.

71

Асан

преди 1 година

И Острова беше лоялен е врогейски гражданин ама избега от Урсула без да плаща 100 милиарда :)))

70

Анонимен

преди 1 година

Tri mu pepel. Sam si turi edin minus. S mnogo muka i trud.

69

До два поста по-долу

преди 1 година

Абе като пишеш глупости ясно ли ти е че Израел не е съществувал по време на ВСВ?

68

Анонимен

преди 1 година

Zetko stial da dumka krim. S atom. Oba4e kosmosa mu kriv i mu pre4i. Da ne se razpliska do madjarsko. Ups.

67

Анонимен

преди 1 година

Жалките русофили с извpaтените си мозъчета тълкуват всички факти, както дявола чете Евангелието... Ами няма да стане на вашата и на фашистка Русия. Това трябва да ви е пределно ясно.

66

Путин миротворец

преди 1 година

Хората не осъзнават колкото милостив е Дядо Путин.Човекът е от КГБ, човек на принципите и тънките работи, не иска да е звяр, но....Много западни медии говорят за това, че хората около него не са съгласни с неговата "бруталност", според мен е точно обратното, сигурен съм че Кадиров е бесен за избитите си братя, само заради заповедите да се действа меко в Украйна.