105

Сашо

преди 1 година

С кой акъл укрите се скараха и решиха да воюват с Русия! Цяло НАТО не смее да да се бие с руснаците, те тръгнали.... Наистина са доста по-глупави от нас. Сега половината ще я вземат руснаците, другата половина поляците и от Украйна ще остане само спомен! Ана зеленски трябва да му се връчи нобелова награда за глупост.

104

Стамат

преди 1 година

Ниска топка,нискаааа :)

103

Ужас

преди 1 година

Украйнска фашистка пропаганда.

102

7

преди 1 година

Какви братя са рашит те са долни агресори целия свят ги намрази

101

Анонимен

преди 1 година

Не ми харесват руснаците!

100

Dunavec

преди 1 година

До 126 Писна ми вече от тези глупости за геноцид в Донбас през 2014 до 2022. Ако е вярно колко такива "руснака" напуднаха Украйна и потърсиха спасение в Русия? Защото нашите турци през 1989 отидоха в Турция защото наистина бяха репресирани и насилствено прекръстени. Но от Донбас никой не замина. Така, че това е лъжа или *** нарочно ги застави да останат, че да имо повод за тази окупация. А и защо диктаторът не пусна международни наблудатели в Донбес. Да не открият лъжливата пропаганда

99

Dunavec

преди 1 година

До 130 АнонименБлатная никога не спазва договорите. С нея се говори само от позицията на силата

98

Анонимен

преди 1 година

До demolitorНали знаеш, че съгласно догонор между Русия и Япония остров Сахалин е даден на Русия, Япония звима Курилските острови. Но Русия окупира част от Курилските острови след втората световна война. Кога ли Русия е спазвала договори. 1905 г. в град Портсмут (САЩ) е подписан Портсмутския договор, който определя, че територията на юг от 50с.ш. на остров Сахалин се предава на Япония. И този дагавар не се спазва от Русия.

97

demolitor

преди 1 година

Той е роден в Сахалин, управлявания от Русия остров в Тихия океан край северния бряг на Япония...................Това зречение ясно показва нивото на Таймс -нещо средно между Недялковия ПИК и Пеевския Блиц

96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 125 Аз съм ходил през 90те в Украйна. Още тогава мразиха руснаците и не искаха да се говори на руски. Лъжеш най-нагло. Миналата година есента бях в Украйна. Товарих си на руски и никой не е казал нищо. Единственто което видях, че вече украинският е официален за държавните и обществените институции. И какво странно има. Или руският да го направим задължителен и в България ли искаш. От кирилицата и руският се отказват и другите съседи и съюзници на Русия. Спри да лъжеш.

95

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън Руснаците допоследно се молеха на украинците да се придържат към минските споразумения. Много благородни тези руснаци. Взимаш Крим, после Донбас и се молиш нали. А факта, че точно рускоезичното население се съпротивлява на Русия го пропускаш, нали. Така се молят и в Абхазия, Осетия, Приднестровието. Путинофилите имате извратено, садистична представа за справедливост и истина. А тя е, че вожда е винаги прав. Обратно към азиатските корени и деспотизъм.

94

Последователност

преди 1 година

Първо са запалвали живи братята си после са сменили имента им после са забранили езика им и са започнали да ги обстрелват 8 години после . Започнали да се крият от братята си всяко действие си има противодействие.

93

Анонимен

преди 1 година

Аз съм ходил през 90те в Украйна. Още тогава мразиха руснаците и не искаха да се говори на руски. Тази статия е подвеждаща. Знаете ли колко украинци - самоопределящи се като руснаци са избягали от Украйна за да не ги тормозят - много са! Украинците са мръсни и неблагодарни, за това сега ги трепят.. ние сме същите като тях и за това и нас всичките ни съседи ни мразят

92

Това е

преди 1 година

За путлеер тези хора са фашисти.

91

Анонимен

преди 1 година

Да се сърдят на тяхните управляващи порощенко им спря пенсиите в източна украйна ...ток нямаха вода нямаха.....избиването не го споменавам

90

Анонимен

преди 1 година

Да се сърди на Зеленски, той не миряса. Дават му сценария и той чете ли чете, но не мисли и сам съсипа страната си

89

Терор и в Бобов дол

преди 1 година

Полицията в Бобов дол е Терористична Организация работеща в симбиоза с роми срещу Българи, полицаи изтезават Българи срещу допълнителни пари!За справка :Терориста Старши Инспектор Емил Димитров-шеф на РУ Бобов дол!

88

Анонимен

преди 1 година

Укрите са същите папагали като нас. Направиха си държавата свинарник и толкова на промените. А без морето и ресурсите на източната територия, файда от тях няма. Но като печаташ колко ти кеф долари, това не е проблем.

87

Анонимен

преди 1 година

Турските яничаре са родени от българи но после колят българи тея които са ги създали нали.

86

Анонимен

преди 1 година

Зеления иска да вкара крайна в НАТО и крайна ще се бие с Русия и тогава Харков трябва да избере или капитулира или се бие с Русия.