25

Анонимен

преди 1 година

Мед ми капе на душата като гледам как си отива еднопослюсния свят на англо-саксонците. Не ги съжалявам и укрите. Европата им обещава какво ли не, като влязат в ЕУ ще потекат реки от злато. Те така ни точат и нас 30 г. работим за какви ли не западни компании , а те ни хвърлят по нещо като на ***. Евала, смърт и разруха на стария свят. Напред Русия.

24

Бай Лазар

преди 1 година

Добре де защо само за нацистите пишете?! Стига вече с тези измислени статии, защото има много руснаци, които са избити от нацистите, но тази гледна точка остава някъде назад. Каквото повикало, такова се обадило. Укрите си го търсиха и си го намериха :)Украйна вече няма да се изправи.

23

Анонимен

преди 1 година

Какво очакват, след като са се поробили на новият световен ред и на евреите на чичо Джо? Путин да им праща цветя и рози, че са си направили държавата на натовски плацдарм срещу Русия ли?

22

Русия е зло

преди 1 година

Путин се кланя на Сатана!Не случайно руската църква освети оръжие наречено Сатана!

21

Анонимен

преди 1 година

Зеле и Олена излизат от подземията на Азов и влизат в един бар, но не знаят какво се случва. Питат бармана, е спечелихме ли? - Да. Е сипи ни по една водка тогава, радостно поръчват зеле и Олена. - Колко дължим? - Две рубли и двадесет копейки, отговаря барманът.

20

ИСТОРИЯ

преди 1 година

Всички Конфликти е Европа са породени от Англия .Днешния Конфликт е Справедливост - Англия я няма вече на картата - Държава колкото България .СМР започна да ни Напада като Украйна Русия . Войната е Неизбежна .

19

Анонимен

преди 1 година

Поредното доказателство за абсурдните цели на тази война... пардон, "военна операция". Нито някой ще спечели нещо, нито пък... ще се измъкне сух.

18

Анонимен

преди 1 година

До До 14/22 "Искаш да кажеш, че Русия си открадва най-хубавата част от Украйна?" Вече не се и крият, че войната е за ресурсите на Източна Украйна. Приключи се с лъжите за денацификация, пристъпиха към същинския грабеж. Само че тоя път няма да могат да се порадват на заграбеното - ще бъдат млатени докато не върнат ВСИЧКО, а после и ОТГОРЕ.

17

Шотландски боец

преди 1 година

Ако някой руски лидер знаеше, че Русия ще воюва с Украйна заради сегашният си президент, тогава щяха да разстрелят родата му и него до 9-то коляно!

16

Hoho_Boho

преди 1 година

Ако не спрем г-н*** Путин в Украйна, г-н*** Путин ще унищожи света. Луд е....

15

До 14

преди 1 година

Искаш да кажеш, че Русия си открадва най-хубавата част от Украйна?

14

Анонимен

преди 1 година

До Адмирации Русофилите не се ли научихте да не си споделяте фантазиите по форумите?

13

ЦЕНЗУРА

преди 1 година

В Харков има голямо объркване на Хората - Русия нападна Украйна за да разруши Био Лаборатории за Ковид , собственост на Частна Фирма от САЩ - Управител е Сина на Бай Дън .За Критиците - Как е Ковида в Света ?

12

Анонимен

преди 1 година

Кремъл, секретна стая, Путин и Шойгу седят на диван. Никога не взимай нищо от онзи сейф, казва Путин. В един момент влиза зелето, взима папка от сейфа, и излиза. Защо не го задържа, вика Путин. Шойгу отговаря, няма смисъл, винаги има алиби, че е надрусан, таварищ Путин.

11

Hoho_Boho

преди 1 година

какви чувства таи към руснаците, за които някога е работил, той рухва: "Мразя ги всички, просто ги мразя"

10

Адмирации

преди 1 година

Украйна е в агония, която трябва да свърши, само с решение на запада, като се спре потока на оръжие и финансиране! Европа, ако е хитра, ще остави Русия да взема Украйна и Молдова и ще има газ, нефт, метали и търговията ще върви и цените ще паднат. Ако Европа продължи финансирането и оръжията, то тогава Европа и Русия от война на поле Украйна, може да преминат на цялостен терен, където ще оцелее един, а Русия не губи!

9

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще загуби цялата източна част и крайбрежната ивица. Русия ще контролира цялото крайбрежие и устието на река Дунав. Вътрешната част която ще остане ще бъде демилитаризирана и ще живее както сама реши, ако иска да се присъедини към ЕС, Брюксел да ги храни, защото в тази част няма почти нищо, нито индустрия, нито чернозем, нито полезни изкопаеми.

8

Анонимен

преди 1 година

Офффф ...!!! Става дума за руснаци . През 2014 избухва бунт в Харков и свалят знамето на Украйна от общината но хохлите надвиват ;) Това наще медии са пропуснали да ни го кажат . Преди офранзивата на украинците имаше цяла седмица лов на кобороционисти им викат те . На предатели един вид . В Украйна има много политически затворници . Всички които искат да се договорят за Донбас а не да воюват .

7

Антикомунист

преди 1 година

Кой каза, че бившите комунисти се интересуват как се чувствуват хората...?

6

Четете ли?

преди 1 година

Четете ли, русофилчета? Четете ли как "руснаците" в украйнските територии, които руснаците искаха да "освобождава" гледат на "освободителите", на които слугувате?