65

Анонимен

преди 1 година

Дори Урсула е сменила тона в Давос и нарича Русия съсед на ЕС с когото трябва да живеем и за напред. Интересно че изведнъж видя на картата къде е Русия. На граничната линия с безграничното.

64

Анонимен

преди 1 година

До Забелязах че любимата ти метафора е крретен каквото и да значи това. Само него си знаеш. И също така никой тук не е привърженик на войната. Не си приписвай бонуси.

63

Анонимен

преди 1 година

Някои ще плащат за натовската политика на Зеления. Кличко и богарите украини имат дворци в САЩ и не ги интересува бедните в Украйна.

62

Анонимен

преди 1 година

До Шматароци ".Вие се радвайте, че президент е Путин, а не някакъв млад радикал" Русофилите са толкова изпаднали и отчаяни от живота, че им е буквално все едно какво говорят и очакват да стане .... или поне така си мислят. Ако наистина стане ще реват яко.

61

Анонимен

преди 1 година

От заглавието. Защо се крият. Защото са гузни.

60

Факт

преди 1 година

Всъщност украинците и руснаците си живееха в Русия и Украйна доста приятелски и задружно. В Русия има 3 милиона украинци, а в Украйна има(ше) 8 милиона руснаци. В Украйна постоянно избираха проруски президенти и парламенти. Как ставаше това? Естествено с гласовете на проруските украинци. Само че агресията от 2014 г. промени всичко. Вече няма проруски украинци. И с право.

59

Анонимен

преди 1 година

Активно присъствие на задокеанските *** русофоби понеже има седем часа разлика. Каква подходяща статийка за предателчета сорросчета. Свръхсамочувствието е лош съветник и укрите сами ще се пдхлъзнат яко. Никой не обича предатели.

58

Шматароци

преди 1 година

До АнонименЕстествено, че Русия няма да остави нейната кръв да се лее в нейни исторически, които днес някакви *** си мислят, че ще възраждат Райхът.Вие се радвайте, че президент е Путин, а не някакъв млад радикал, че ако беше друг цялата украйна щеше да изгори за да се спасят руснаците в Донбас и Приднестровието.

57

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам нито дума на тази статия. Има много географски и исторически неточности. Но дори и да приемем че е чиста монета заключението ми е че всеки народ си заслужава съдбата. Човек се ражда някакъв и в добро и в зло е такъв а не да избира какъв му е удобно да бъде. Това е предателство нихилизъм

56

Караджа

преди 1 година

Какво договаря Кирил Петков с Сорос в Давос??? България трябва да знае за договорките на Петков! Лицето на позора трябва да се вижда.

55

Анонимен

преди 1 година

8 години фашистка Русия финансира сепаратистите в Донбас, които използваха цивилните там, като.... жив щит срещу украинската армия,(3 000 цивилни жертви и 10 000 ликвидирани проруски бандити... ) която се опитваше да си върне контрола в Донецк и Луганск. Кремълският пcиxoпат спря 11 опита на ООН да изпрати миротворци и нарочно изчакваше момента след Олимпиадата в Китай за да нападне вероломно Украйна... Това са фактите русофилчета... Дойде ред и време Русия да си плати за пoдлостите...

54

обединения Свободен

преди 1 година

Тръгва няколко пъти срещу Русия. В резултат - във Париж измислят "бистро", защото им е трудно да казват "быстро", във Берлин - паметник на Червената армия, сега ще видим - ако остане украйна, каква ще е новата мода. А иначе "обединения свободен свят" ще преоткрива въглищата. Казват че в Австралия имало, ама струвало пари да ги докарат!

53

удри

преди 1 година

Правилно правят, те братушките си знаят работата.СССР ги направи цивилни хора, а сега се обръщат срещу една разпокъсана Русия, която е заобиколена само от чакали и се правят на мъже, такива филми вече сме ги гледали.Държави като Естония, Литва, Латвия, Украйна, Грузия, Молдова има и ще няколко ще си изиграят много лошо картите и бъдещето ще го докаже.

52

Щирлиц

преди 1 година

Рано или късно всички,които са имали вземане-даване с американските демонократизатори,осъзнават че са били опоскани до шушка,и че е време да се спасяват.Поне онези,които са доживели до този сюблимен момент.

51

До Знаете ли !

преди 1 година

Така ли ти викат на галено в къщи? Мама ли ти викаше така или от гаджето дойде?

50

Знаете ли !

преди 1 година

Как е галеното име на Путин ?!Оставям на вашата фантазия!Ще подскажа - ПУ.ЬО!

49

до 61-Всичко се връщ

преди 1 година

Много добре помня този одески ужас.И до момента не се знае Азов-Мазов ли са били извършителите, но даже само по логика - за да извърши някой такова чудовищно престъпление, якооо кинти са му платили, а кой е бил този негов "благодетел" е повод за размисъл...

48

Анонимен

преди 1 година

Рано или късно "братските" народи разбират, че руския "брат" е масов убиец психопат и престават да бъдат такива.

47

Анонимен

преди 1 година

Забелязах, че във форума има 2-3 к'ретена, които денонощно съчиняват пpocтотии срещу противниците на войната в Украйна. Отново се активизираха...

46

Анонимен

преди 1 година

Преди да ми пишете сълзливи историйки си припомнете - Азовци трепаха деца, а Зеленяшка рече че щял да разработва атомна бомба да думнел Крим. През крачола ми е за бабата в метрото! Слава кокаини!