195

Анонимен

преди 1 година

Касапинът в Кремъл, вече окървави ръцете си с над 50 хиляди руснаци и украинци...

194

Анонимен

преди 1 година

Фашистка Русия се връща в началото на 20ти век...

193

Анонимен

преди 1 година

Като ги е страх САЩ от Русия е естествено, че искат да ги улиминират.

192

заспали мисирки

преди 1 година

алооооооо,днесковци,всички медии пишат за касапницата в тексас/18 убити ученика/а вие кога,идната сряда ли??????

191

Русия

преди 1 година

навсякъде по света се намесва във вътрешните работи на САЩ и затова трябва да бъде санкционирана.

190

Много искат

преди 1 година

Джо вече сам си приказва но не осъзнава какви ги бръщолеви.Джо да си затваря човката и да не си тика гагата,че така или иначе ако е загазил

189

Анонимен

преди 1 година

В информационната война не е важно каква глупост ще кажеш. Важно е глупостта да е против Русия, това е принципа.

188

Анонимен

преди 1 година

Режима на Джо Байден е изпаднал в такава безпомощна ярост че почна да ги ръси и тия глупости като "Русия да бъде лишена завинаги ...". Всички сме пътници а Джо е 79 години а отгоре на всичкото след 3 години мандата му изтича ако е жив до тогава...

187

Анонимен

преди 1 година

САЩ си мислят,че печелят нещо, а само губят и губят, то си им личи, те нямат общество и система вече, всичко е на самоход

186

Flat earth society

преди 1 година

Когато в училище си пропуснал географията, а след това се пробваш направо в "световната икономика" и гейополитиката, изглеждаш много жалък, като бг абитуриент.

185

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 196 - Ще цуне , ама не точно това а онава !

184

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 184 - И сега какво - БЕСНЕЕШ , че не можа да го открадне новият ни "брат " ли ?! АМ той НЯМАШЕ да ти го даде на теб така или иначе , ако още сънуваш "демократични " мокри сънища ?!

183

Анонимен

преди 1 година

До Роко - Той даже може и да не знае че е президент ?!

182

Анонимен

преди 1 година

Русия я има и съществува въпреки САЩ и НАТО, а не заради тях вече много години. Не може да се наричаш световна демокрация и да се правиш, че Русия не съществува, просто не става така. САЩ ще бъде принудена да се съобразява с Русия, иска или не.

181

трябваше отдавна

преди 1 година

това трябваше да стане много отдавна за да се възпрепятстват имперските амбиции на русия и на путин, а не да се насърчава, както направи меркел, бившата колежка и съученичка на путин. руснака разбира само от твърда ръка в муттрата буквално и преносно, винаги съм го казвал и пак го казвам, жалко че чак сега започнаха да го разбират западните лидери, а можехме да живеем в по-добър свят ако руснацитет периодично бяха натупвани по разни направления, мвесто да се прави зависимост от техните ресурси

180

Креативен

преди 1 година

Бий руснака по главата, Бий, бий, бий

179

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, този няма да е во веки веков президент! Ще видим!

178

Както е тръгнало...

преди 1 година

май скоро тая смрад краварника и брекзитника ще бъдат изхвърлени от световната икономика ако не и по-лошо! Слънцето изгрява от изток, но не от зомбираните джапанки а от Китай-Русия-Индиа.

177

обективен

преди 1 година

Без краварите светът щеше да е много по-хубав ,по-мирен и по-богат.От 77 години тези нагли и подли агресори сеят смърт и войни по целия свят.Арабската пролет и войната в Укрия са плод на краварската алчност ,а цената я плащаме ние и евроджендска Европа.Милиони емигранти заливат ЕС , а ние дори сложихме бандеровците в 5 звездни хотели ,за да се харесаме на дъртия Бай Пън.Никой не смее да каже колко ни струват тези навлеци.

176

Ххх

преди 1 година

Добре че е Русия да спре американската воня .Сащ искат целия свят за роби .Путин си знае работата заедно с Китай и Северна корея .