255

хо хо хо

преди 1 година

И като чуя все министърки жени, като оная от Англето, дето не знаеше руските територии. Какво става по западния свят бе? Мъжете, фжендъри, а жените напред със злобата си. Малеее, горките руски войни, явно ще се бият с вражески цици.

254

Щирлиц

преди 1 година

Америка е пътник.

253

Qanon

преди 1 година

хахахха! много му се ще на бидона, ама нъцки! пак е сънувал...

252

сложни баланси

преди 1 година

14 милиона от най-верния им сателит Англия живеят под социалния минимум... за нас чертежите и те така... Опасявам се че даже ако някак си разбият и ограбят Русия, беднотията пак ще си остане и на запад пак ще спинкат в кашони масово.

251

Анонимен

преди 1 година

Предизборна среща на Биден... Показва внучка си и казва - запознайте се, това е починалия ми син... комунизма падна, когато начело застанаха геронтите... Той е бил добър вариант за президент ама преди четиридесет години и е жалко, че тогава не е спечелил изборите... За съжаление старите хора не са това, което са били като млади и зрели.

250

ХАХАХА

преди 1 година

Тоя и американците не го искат, само тука ние му душиме чорапите.

249

дедо от село

преди 1 година

А бе наборе че как ще стане тая работа като те притежават повече от половината природни благини на планетата ,които вие неистово искате да откраднете? Има да си обикаааляте като *** покрай месарница ,ама няма да ви огрее! Въри си гледай рахатя и си лекувай болежките.

248

Анонимен

преди 1 година

САЩ са терористи. С терористи не се преговаря, а се унищожават до дъно.

247

Анонимен

преди 1 година

Ами много сакат. По таз логика САЩ требе да се затрият веднаж за винаги щит са окупатори на индински територии и са позвали роби за създаването им. Извършили са масов геноцид.

246

pege

преди 1 година

абе стар уха алуминия от къде ще го докарате за самолетите си и наште платени изтребители, от луната ли?

245

Сашо

преди 1 година

Горкият старец, съвсем превъртя.А още по-зле са тия, които го слушат.

244

Teo

преди 1 година

Хубаво е да бъде дефиниран термина "Световна икономика". Какво има в предвид чичо Джо? Ако това е търговията между ЕС, Канада и САЩ - добре! Но е малко пресилено, защото това не са дори половината територия на земята, а събраното им население е по-малко от това на Китай. Та ... за какво се бори чичо Джо?

243

Тръмп

преди 1 година

Това което иска САЩ вече се случва с нея.

242

Анализатор

преди 1 година

САЩ искали нещо за световната икономика. Аз пък искам да съм президент, но преди това трябва да разбера колко ще са жертвите на демокрацията отвъд океана утре. Честито на демокрацията в опасност, както каза президентът им Байдън.

241

Анонимен

преди 1 година

Каква част е Русия от икономиката, ами точно никакава - единственото което имат е полезни изкопаеми които обаче първо свършват и все някога ще свършат и второ трябва да има кой да ги купува. Били мелницата на Европа, ами я си припомнете историят за глада едни предишни войни там и ако не сте гледали има записано на филм руски бабушки които обясняват нагледно кой са наричали людоед и за омлет от човешки мозък.

240

Глобалиста

преди 1 година

Идват промени я по спокойно.Световната финансова система ще се пренареди.ЕС и САЩ няма да са водещите.

239

гдсгдф

преди 1 година

Един тънък момент има.. в момента САЩ смятат, че те са световната икономика и всичко зависи от тях. За момента Китай, Индия, Бразилия, Аржентина, Южна Африка, Египет че и Турция.. си правят един голям пас ... в момента САЩ почват да губят контрол... и не знам докъде ще доведе това.

238

Dior

преди 1 година

Хахаха тоя е пълен смех

237

Отговор

преди 1 година

Чета тука как някой се бил "загрижил" за индианците от миналия век! Нека прочете Гогол, че в същото време крепостните в Русия са мрели като мухи! И по проучване на Руската Дума , жертви на Сталинизма са над 42 милиона души! Така че ,по-полека с "индианците"!

236

Превод

преди 1 година

Да лишиш Русия от участието и в световната икономика, означава да я унищожиш, да превърнеш 15-на милиона нейни жители в роби, обслужващи добива на суровини, и да изтребиш останалото население. Такова нещо е станало с индианците, коренното население на Северна Америка, като кулминацията на геноцида е през 19-ти век в САЩ.