235

redordead

преди 1 година

кефи ме как много от *** ***, вярват в някви глупости, които ванга била казала...

234

Анонимен

преди 1 година

ако войни се печелеха с пропаганда, западът щеше да владее света... лъжете си, смехурковски прозападни медии, вие сте най-голямата антизападна агитация в България, при това финансирана със западни пари... толкова им е акъла. Ако тука имаше само руска пропаганда, народът щеше да е по-прозападен отколкото сега. Това вие медиите сте де факто топ-русофилите в България.

233

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама хамеркнанците могат да искат много неща. Те не могат да си оправят собствените вътрешни проблеми. Ето - избиват им децата по няколко десетки на ден. Всъщност, чрез Украйна РФ ще редуцира военния им потенциал, ще редуцира и милитаристическите им мераци. След това Китай ще им нанесе унищожителен финансов удар. И да видим "кой е сега номер едно?", а?? ... Доста голяма част от останалия свят едва ли таят големи симпатии към US, така че ще има изненадващи изпълнения, вкл. изотзадзе

232

Анонимен

преди 1 година

джо по-добре да си гледа памперса

231

Язе

преди 1 година

Този изкуфял дядка е най-големия войнолюбец в по-новата история на УСА-то. То не че те са много стара държава, де....НО откакто тоя е на власт, поне 2 войни е започнал или подкокоросал да започнат, 3тата война е на път да стане пак заради негови военни призиви и приказки ....С тоя БайДън света няма как да върви към добро.....Как то и Европа с Урсулата..

230

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна всъщност е война на САЩи Русия. САЩО рганизира държавен преврат там, води антируска пропаганда, опираше се на крайнодесни екстремисти и след това въоръжаваше правителството. От 2015 година това правителство системно не спазваше Минските споразумения, което почна да прави и Русия. Внедрения Зеленски, излъга хората че ако стане президент ще сключи мир, избраха го а се оказа че той и сега пред разгрома не ще мир. Така му диктуват.

229

Анонимен

преди 1 година

Позорния край на Афганистанската военна операция на САЩА, изгонени от зле въоръжени талибани... ама едно е да се имаш за световна сила, друго е да се огледаш в огледалото. Жалко за афганистанския народ.

228

Анонимен

преди 1 година

България е в ЕС от 2007 година но и до днес е дискриминирана икономически и нашите политици продължават да сменят темата. Затова страната ни не може да направи икономически скок, заради неравноправната икономически среда, в резултат на която западните стоки са с по-ниска себестойност спрямо нашите съответни. НЕ КУПУВАЙТЕ ЗАПАДНИ СТОКИ А ПОДКРЕПЯЙТЕ БЪЛГАРСКОТО - САМО ТАКА ЩЕ СЕ ВЪЗРОДИ ИКОНОМИКАТА НИ. Не купувайте миризливото им свръхсубсидирано месо от веригите, от робските ни вериги...

227

Анонимен

преди 1 година

Как да свалят Путин от власт, като прокси западната руска опозиция директно пуска западните опорки - ето ви го Гари Каспаров - човека си дава идеята Русия да се разпадне на няколко държави, така щяло да е най-добре за руснаците... В резултат тия партии на избори общо не минават три процента...отделно по улиците ядат и спонтанен бой от минувачи по улиците, които ги разпознаят, та милицията едва ги опазва... Представете си някой да иска да разпада България и да се яви на избори с идеята хахахаа

226

анонимен

преди 1 година

До да допълня - аз пък да допълня, че точно САЩ са навсякъде, де що конфликти има, жертви колкото искате, но не, те могат да трепят наляво и надясно. Истината е, че никой не трябва да убива, а да търси друг начин. Браво на Италия, предлага веднага мирен план.

225

Анонимен

преди 1 година

Министър Асен Василев беше първият, който каза, че България от лятото няма да преговаря с Газпром за нови доставки за газ... това незнайно защо се премълчава от нашите медии, така че нека да си знаем, че ние сами си спряхме газа и сме си намерили алтернативни източници.

224

Анонимен

преди 1 година

До РеалистМного ти е едностранчив реализма... тепърва има да ти идва реализъм на талази...

223

Анонимен

преди 1 година

До 222Драги некомпетентнико, Русия не е спряла нито нефта нито газа, а само заплаши, че ще ги спре. Ако ги спре икономическата ситуация ще стане невъобразима за илитерат като теб. Не виждаш ли, че имат договорка Русия да си гепи целия Донбас плюс това, което е взела в южните области със запада.

222

Анонимен

преди 1 година

Абсурдно е да се мисли, че може да бъде изолирана една държава от световната икономика, погледнете санкциите, каква част от света ги налага. Италия и Германия преминаха на плащания в рубли... а ние не, щото народа ни тъне в разкош. Ако запада иска да изолира Рсуия, трябва да изолира и страните, които не с в санкции против Русия - Китай, Индия, ЮАР... ако не бяха правили в Украйна оранжеви революцийки и Майдан с трупове сега война нямаше да има и така нататък...

221

Лошо

преди 1 година

Кофти е ,че нашите политици са със ФАЩ , защото народа е пич и не ги харесва скапаните англосаксонци! Искаме с Русия! Ванга е казала, че без Русия , България няма бъдеще! Или гоним ПП , или оставаме без държава!

220

Тоя са

преди 1 година

Oт гейовете ли е или от Blm та да го взимам насериозно...

219

Анонимен

преди 1 година

В момента Китай разполага с цялата територия на Русия!Правят фирми 50 на 50 и разработват стари изоставени и нови рудници!Китайците изграждат селища с ТЕЦ и жил.блокове с 3 пласта стъкла срещу студа!В Далечния изток се заформя нещо страховито,което запада не вижда!И то ще му изяде главата!

218

Анонимен

преди 1 година

Дали краварите изпростяха че си избраха дедо байдън или ние сме че избрахме кире канадеца то е все едно - новият ред на ФАЩ иде със сичка сила и дано раздадат оръжите по бързо че да успеем да идем на море после.

217

222

преди 1 година

До опетков А Русия като спря нефта и газа на запада срина ли се!?Щото на всичкото отгоре и Лавров каза,че Русия ще спре търговията със запада!И кво прайм тогава!?И след всички кризи и ковиди какъв е растежа на Китай!?Даваш ли си сметка за това!?Или дай да се правим на умни,а!?

216

правилно

преди 1 година

И,естествено,Урал и Сибир да станат краварски!Само дето Сибир се покитайчва и краварите закъсняха!