15

Анонимен

преди 1 година

А САЩ на кого ще пласират 40 трилиона дългове? На демократична република Конго?

14

Анонимен

преди 1 година

Който гроб копае други му сам пада в него. САЩ ще паднат в тррапа.

13

Анонимен

преди 1 година

Русия е аут от планетата. Редом с КНДР. Толкова приятели имам там- до един не смеят да кажат, че са руснаци, че край с прекрасните им доходи от западни и американски компании. Преди войната който се изнесе- изнесе се. След войната- никой с доход над х долара (рублата никой за нищо никога не я е броял в Русия, казвам като човек ходил 1000 пъти там), не му е позволено да напусне диктатурата, че тя фалира...

12

Анонимен

преди 1 година

САЩ, ЕС, Канада, Британия, ЮК, Япония и Австралия не са световната икономика. Без руските суровини всичко ще поскъпне още доста, няма да има достатъчно предлагане особено на газ, пшеница,петрол, торове, дървесина всякакви метали и т.н.

11

Гошо

преди 1 година

До Анонимен5А де де, ти кажи Как така стана че тоя "голтак " ни докара до там ,че да се чудим и маем как да му плащаме ,че и отгоре на всичко, хем му плащаме хем студ и глад се очертава да отнесем

10

Анонимен

преди 1 година

Русия вече е =Северна Корея.

9

Хичо

преди 1 година

Байдън ми е противен-той е живо въплащение на империализма,алчноста,дивашкия капитализъм....но поставен до Путин би бил дори симпатичен,защото жужето е престъпник и убиец...Колко опозиционери тровиха,мачкаха,убиваха?Ана Политковская?Кой я уби?

8

Анонимен

преди 1 година

Накратко- на който не му харесва новия световен ред- ето му Русия. Там от КОВИД измряха 3 милиона, ама никой не каза. КОВИД в Русия няма, рублата е велика валута и в Русия карат само последен модел Москвичи! Пардон- за да купиш последен модел Москвич, се искат 400 минимални заплати. Айде МАРШ бедняците от прованса и крайните квартали на София в Русия. МАРШ до един!

7

Влади-Мир

преди 1 година

Иска да каже, до 17% от населениеето, до 20% от територията и до 100% от дълговете на Света, тази икономика може би има в предвид?!?

6

Шефа

преди 1 година

Байдън го е яд ,че Русия разкри далаверите на сина му в Украйна и скоро ,след изборите за Сенат републиканците ще приключат с Байдън!Няма измъкване за стария склеротик!

5

Анонимен

преди 1 година

Извинете, ама голташка Русия с БВП на глава от населението ПРЕДИ санкциите по-малък от България как по-точно участва в каквато и да е икономика?! Това е интересното. Седнал бедняк с БВП, колкото на Гърция и България взети заедно да иска нещо си. Айде марш! Русия редом с КНДР не са част от Земята вече. Мерси.

4

Do 2

преди 1 година

Добре, бе, *** ли си, какъв си? Как може русофил да говори за брадва и възмездие? Или да ти обясня така: да не стане така, че украинците да влязат в Москва да денацифицират Русия, че по-големи фашисти от руснаците никога не е имало.

3

Американ

преди 1 година

Джендърската партия с дементния и президент тикат към трета световна. Да устискаме до наесен, когато ще им "извадим зъбките" на междинните избори.

2

Анонимен

преди 1 година

Каква наглост само. Само да не стане обратното сащ да я отбягват. Обикновенно кой на когото брадва сече, му се връща.

1

Анонимен

преди 1 година

И как ще стане това?