60

Василев

преди 1 година

Първо смазваш елитът на един народ, аристокрацията,олигарсите,интелигенцията и след това може да управляваш безнаказано стотиците милиони народна маса роби на труда!!!Това е война между англосаксонския елит и руския елит за суровини и пазари, за влияние и надмощие!!!Агент Кърк Ръскин!ЦРУ!!!

59

Анонимен

преди 1 година

Россия успява да осрамява всички славянски народи на всеки 30-40 години. Изглежда е несъвместима с модерната реалност.

58

още по важно е че

преди 1 година

Харков и Одеса са Руски

57

Анонимен

преди 1 година

Олаф Шолц: Няма преки пътища за членство на Украйна в ЕС

56

Анонимен

преди 1 година

До 73 - Ем нали си ходил ит на казарма. Оди се бъхтей там и не реви. Аз ще пазя жена ти ;)

55

хе хе хе

преди 1 година

Русия губи, Украйна печели. Путин си мислеше, че за 2 дни ще превземе Украйна, а се оказа че за три месеца успя да превземе само една жалка половинка от Украйна, хе хе хе!

54

Василев

преди 1 година

А сега си представете колко кръв, пот и убийства има по ръцете на американски,британски,холандски,немски,френски олигарси, които са експлоатирали суровините и ресурсите на две трети от земното кълбо???Лъскавият блясък на американските булеварди и небостъргачи са пропити с кръв и убийства,робски труд и пропилени милиони съдби!!Животът е жесток селяни прости!!!!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!

53

Петров

преди 1 година

укропитеците - булгарските най- вече - са се развихрили под статията. маймунската шарка не прощава.

52

Анонимен

преди 1 година

Ако се конфискуват всички руски имоти в България и се продадат за пари които отидат в бюджета, интересно как Възраждане пак ще защити ,,националния ни руски интерес"?

51

Петров

преди 1 година

С американски гаранции турците проведоха през 1974 операция Атила и отхапаха половината остров. Гръцките бежанци тогава не ги настаняваха в луксозни хотели нито ги славословеха нон стоп по медиите.

50

Анонимен

преди 1 година

Дайте ги на нас, балканския *** си умира за Русия и руско. Нищо, че ходи все на запад...

49

Анонимен

преди 1 година

Тези от всякъде ги гонят батко!

48

24

преди 1 година

Ваше право е да не вярвате.Но грубиянщината не е аргумент. Ако разбирате немски, може да отворите сайта Tagesschau.de и да прочетете. също там преди Великден публикуваха материал колко милиарда губят италианските курорти само по Великден поради отсъствието на туристи от Русия.

47

Петров

преди 1 година

Кипърците искат да са бисексуални афро-американци с маймунска шарка, това са реалностите на истинските демократи.

46

Анонимен

преди 1 година

Трябва да има конфискация на всичко путинско по света.

45

Анонимен

преди 1 година

и тос вадарод тас вадародна техналогия иска начално количество ток да бъде прокаран у воден растфор за да са раздроби водната малекула на кисларод и вадарод после трябва под високу налягане рязбирай ток да са набута в циоиндри и да са транспортира.Следовятелно с тес перки немя стане требе гас ама тя е и Русия

44

Василев

преди 1 година

Коректно е да се пише бивша и настояща британска империя, защото островът вече е разделен на три, гръцка част,турска и независима британска военна база!Британците настройват турците да се раздели острова, защото гърците започват национално-освободително движение и искат да прогонят британските окупатори!Агент Илейн Форестър!ЦРУ!!!

43

Херсон

преди 1 година

Руски град.

42

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС много скоро ще намери решение на зелените енергии, и от некъде на ЕС много скоро ще му дойдат некакви нови зелени енергии, сега ще карат колела само временно, докато от некъде дойдота некакви нови зелени енергии ли не се намерат от некъде некакви нови доставчици на некаква евтина газ. Споко, това е само временно.

41

Анонимен

преди 1 година

Щом укрите печелят, защо 10 милиона бежанци от общо 40 милиона не се връщат. Ние нашите 200 000 не ги искаме. Вън. Не искаме украинките да развалят семейства на нашите дъщери и да ни заразяват синовете със СПИН.