100

До 125

преди 1 година

Аз не съм в чужбина , излъган си закаквото и аз, от нашите ! Е какво , за Русия ли си брате седесаре? То е въпрос на ценностна система, не колко струва бензина и олиото!

99

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 123, сезона още не е почнал за какво говориш?!

98

Анонимен

преди 1 година

115 хубаво, а българския народ какъв е? Като ни кажат клякай и клякаме. Я да видиш сега тия дето настаниха силиконовите украинки в 5 звездни хотели на гърба ни как по заповед ще продадат историята на България. Току виж, че никога не сме имали Самуил в историята си, нито Асеневци. А азбуката ни е чужда и ние всяка година ще трябва да благодарим на макетата че са ни научили да пишем и четем, нас неграмотниците. Хайде да видиш какви ще ги сътворят любителите на силиконови украинки. Басираме ли се?

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 123, :DDDDDDDD мани бегай. Сезона не е започнал, има заявки за силно лято, но според русофила бизнеса вече бил съсипан щото нямало да има руски бабички по Слънчака. Пийте хапчетата, другари.

96

Анонимен

преди 1 година

"Ха ха, идват руснаци." То това е проблема, че идват тия ***. Ако ги няма да се правят на интересни туризма ще има възможност да се възстанови. Не да идват и да ги хранят с най долнопробните продукти и ония да влачат по стаите, да крадат приборите и да се кефат и да викат колко било добре.

95

Анонимен

преди 1 година

119 и аз съм от поколението СДС. Виках по площадите, спах на барикадите в най-големия студ на 97ма. Борех се за демокрация в която още вярвав безотказно. Но бяхме излъгани, ограбени и пошло предадени за да може една шепа кърваво червени да станат богопомазани и тъмно сини. Повече не се хващам на лъжата. Парен каша д*ха, нали знаеш. Ти от къде пишеш, че още си наивен? В някоя чужда държава ли живееш? Ела си у дома и ще станеш като мен. Гаранция!

94

Анонимен

преди 1 година

"Сами си усложнявате живота, гражданите ни ще отидат в Турция", и пак хората там предпочитат да ги няма тая пасмина. Да си взимат квото имат, да се умитат и да оставят хората там да си живеят на спокойствие.

93

Анонимен

преди 1 година

121 браво сладурче. Кажи го на съсипан бизнес по морето и ски курортите. Да не мислиш, че в БГ идват милионерите от Германия? Ха ха, идват руснаци. Изгонени ги и фалирайте. Държавата вече няма да плаща за украинци. Та не се надявайте да си пълните гушите. Но нека времето покаже. Ердоган ще ти е благодарен, икономиката на Турция също!

92

Анонимен

преди 1 година

едно е сигурно смърт за америка

91

Анонимен

преди 1 година

Българите сме си казали думата отдавна. Никога повече с Русия, хибридчиците колкото и да се напинят не могат да променят нищо. FCKPTN!

90

Бай Ганьо

преди 1 година

Българите са трета ръка хора.Гасарбайтери и слугинаж в Англия ,Германия,Гърция Испания и други държави.Евтина работна ръка за ЕС.Исползват ни за черна работа.Затова навсякаде ни искат.

89

До 113

преди 1 година

Чакай сега, без стереотипи! Аз съм бил 2 години в казарма, голяма промивка наистина. Но съм антикомунист, пацифист, русофоб и във войната съм за Украйна! Убеден демократ и мразя руснаците в червата си! Поколението СДС!

88

Анонимен

преди 1 година

Чакаме да сложат руски кмет в Мариупол за да видим колко време ше остане жив!

87

Анонимен

преди 1 година

Руските пияндурники никъде не ги искат.

86

Анонимен

преди 1 година

Руския народ е оффчи. За пореден път се оставиха да бъдат заробени от сатрапа си. Руския крепостен селянин е жив и през 2022, той няма думата! Путин и олигарсите му откраднаха един трилион от руснака, а руснака си мълчи и не смее да каже и думичка. Казва, аз не се интересувам от политика! Оффце заробени! Силна държава има когато има силни граждани с позиция, руснака няма позиция, той е слаб и подчинен!

85

Анонимен

преди 1 година

Русия е велика.Тя никога не се е кланяла на чужди държави.Горд народ.А виж ние Българиявинаги сме правили св--ки на Големете И ще продължаваме да го правим.

84

Анонимен

преди 1 година

Дъртаците ходили в казарма са ментално увредени и затова подкрепят войната. За тях е нормално по-силния да има правото да гази по-слабия, но не разбират едно единствено нещо. Лъва е по-силен от таралежа, но в който момент лъва реши да нападне таралежа може да се сбогува с живота си заради раните нанесени от бодлите на таралежа и последващата инфекция. За неразбралите русофили, Русия е лъв, а Украйа е шит-таралеж, който рани жестоко Русия!

83

Анонимен

преди 1 година

Русия е геополитическо джудже, което може да влиза в съюзи единствено с Такджикистан и Киргизстан. Никой не иска с Русия, а Китай вяло ги подържат заради собствените си вътрешни интереси. Русия и Китай не са приятели а врагове и съвсем скоро ще разберете защо!

82

Аверович

преди 1 година

Да идват в БЕГЕТО.Тук ще си прават компания с наще олигарси.Ще си паснат.

81

Анонимен

преди 1 година

То и тука в апартхотелите отказват сделки за продажба като разберат че съседите им са руснаци! Те може и да са добри хора, но има много лоша представа за руснаците! Считат се за бандити или неприятни хора, а и те повечето са такива.