120

Кире

преди 1 година

Време е всички милиардери и децата им да се върнат при собственото си население, което смучат вече 30 години. В чукотка е хубаво, топло и се чувстваш свободен да изразяваш собствено мнение. Нали този модел се опитват да налагат с бомби.

119

Българин

преди 1 година

От българин живеещ 15 години в Кипър: от както руският ботуш стъпи тук, страната дърпа устремно назад- то не беше орязване на банковите сметки 2013, то не беше намаляване на заплатите. Нахлуват в магазините и се сърдят ако не се говори на руски, снобия и простотия на н-та степен. Единствените, които се облагодетелстват от тях са местните строителни фирми и моловете. В началото бяха атракция за местните, но после ги опознаха и взеха да се опомнят. Путин им помогна окончателно, нахлувайки в Украйн

118

Талибан ерджолан

преди 1 година

Ашколсун! Руската работа бетер турска !

117

Dunavec

преди 1 година

До 125 обективен - а ти прибери у вас рашките. Да ти изпият парцуцата и да изнасилят жена ти. И накрая за благодарност ще те окрадат и ограбят.

116

Dunavec

преди 1 година

Браво на Кипър, и ние не ги искаме. А Косьо Копейкин ако ги иска, да ги покани в палата си, който си купи с парите от държавната партийна субсидия, която ужким не искаше. А и Корнелия може да ги покани в бащината къща в Крушовица. Не не ги искаме по морето, по планините, по курортите, по пътищта ни. Ни искаме насилници, убийци, изнасилвачи, крадци и мародери.

115

Айдън

преди 1 година

Като чуя руска реч по морето,минавам автоматично на турски.Иначе после имаме една неделя главоболие.Ти го поздравиш като хората,а той само това чака.и като се започнат едни уроци по история,ама не истинска история,а история на КПСС която ни освободила от Османско...та стигнеш чак до днес,че видиш ли без тях нямаше да говорим развален руски,и всички щели да ни нападнат.Шпрехам си тюркиша и ги подминавам кат вестникари.

114

Анонимен

преди 1 година

РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ ПО ПРИНЦИП СИРАЦИ ИЛИ ПОЛУСИРАЦИ ПОЛУЧИЛИ МИЛИОНИ ЗА ДА ГРАДЯТ КАПИТАЛИЗЪМ ПО РУСКИ ЧЕ КАТО ГО МЕТНАХА НА ЖИВОТ И ТО ВСЕ В ТОЯ ЛОШ И НАЦИСТКИ ЗАПАД- ЗАЩО ЗАЩО СЕ ПОЛУЧАВА ТАКА- НЕЗАБАВНО ДА СЕ ПРИБЕРАТ В МАТУШКА И БАЩИЦАТА ДА ГИ ЗАЩИТАВА ТАМ А НЕ ДА ХОДИ ПО СВЕТА И ДА СЕ СЕЕ СМЪРТ И РАЗРУХА.

113

Xaxa

преди 1 година

Да си спомнят купърците че стандарта си дължат на руските пари от 90-те.

112

обективен

преди 1 година

До този дето са му много симпатични урките ами вземи си ги у вас и без друго сезона по морето започва и ще ги изгонят от хотелите.

111

ТРАКИЕЦ

преди 1 година

Да се прогонят в Русия. Нямат работа повече в нашите държави. Живеейки при нас,действат срещу нас. Марш в северното блато и нямате работа в Демократичния Свят.

110

аз

преди 1 година

По руската телевизия съобщиха, че путин умре. и копейкин умре.

109

Анонимен

преди 1 година

Руските туристи зад граница са 11%,от населението , отделно че са селяни и пръскат пари за да афишират простотията си!

108

profetey

преди 1 година

От роднина в Кипър: Основно туристите са от Великобритания и Русия. Англичаните са скъперници, докато руснаците пръскат пари. Затова повече им харесват руските туристи. Но явно Кипър имат продажни политици (като нашите), които не гледат интереса на народа и икономиката си.

107

Ха!

преди 1 година

До Анонимен113 Абе ти разсъждаваш, като руснаците! За тях, щом си украинец, си фашист. За теб, щом еди човек е служил в казарма, значи е увреден. А съгласен ли ще си, ако кажа че тези , които не са служили са обратни? Няма, нали! За това по- спокойно с квалификациите, като дори не познаваш хората!

106

Анонимен

преди 1 година

Както винаги Русия е принудена от Запада да нападне.....толкоз е тъпо до втръсване!

105

Анонимен

преди 1 година

136 никой нищо не те кара да правиш. Украйна ми беше симпатична, до деня в който украинците си позволиха да се правят на българи във форумите и да говорят от името на народа ми. От този миг приключиха. И за твое сведение, не смятам че украинците имат някакви специални права. Българските деца имат повече права от украинските. И като видя някоя свестна майка как събира цяла година за да заведе детето си 3 дни на морето в 3 звезден хотел,а украинката с претенциите е в 5 звезден на наш гръб и ми кип

104

Анонимен

преди 1 година

132 за истината съм. А истината е много гадна. Излъгани сме всички. Украйна беше излъгана от запада, Русия беше подведена и нарочена, за да може запада да прикрие гафовете си от последните 2 години. Европа е съсипана икономически и идеологически. Всички сме яко, сещаш се какво. Оказа се, че приятелите ни са само фалшива фасада. Политиците ни са лъжливи чуждопоклонници, а ние сме слепци, отказващи да прогледнат. Не съм с Русия, но не съм и против Русия. Защото съм за България!

103

Анонимен

преди 1 година

Русофила от сутрин до вечер се опитва да ни накара да намразим Украинците, но те стават все по-симпатични. Другари, спрете да копирате стратегията на Путин, че дава обратния резултат, само и единствено.

102

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 133, есента парното ше е по-евтино от миналата зима и наистина пак ше си говорим. То русофила от 10 години насам бълва жлъч, омраза и клетви, но Армагедон-а така и не идва, Виденовата зима така и не се повтори.

101

Анонимен

преди 1 година

128 дано си прав за силния сезон. Но като постоиш на едно място с укрита и не повтаряш. Пожелавам ти хубаво лято, пълно с украинки. Ще си говорим есента.