40

Мариупол

преди 1 година

Руски град.

39

Анонимен

преди 1 година

Тая украинка с венеца е жрица. Владее всички причини на любовната магия. Командирована е от витрина в Амстердам до Кипър.

38

ха ха ха

преди 1 година

Путин ви го сложи дебел на джендърите, но това било само временно, те се навели само временно, ха ха ха ...

37

Анонимен

преди 1 година

40 години българите не дадоха статут на бежанци за българите в украйна а иначе за два месеца дъбраха улреинската полска *** да я поят тука около басейните

36

Анонимен

преди 1 година

Не ги искат кипърците, дето не са закачени за туризма и банките.

35

главния неработает

преди 1 година

На тас усрейинска суроспия зя что и е тос венец на главата ?

34

Анонимен

преди 1 година

Не, Кипър ги евакуира като от азовстал, да не ги гътне минотавърът. Тоя се събудил и думал на укри.

33

Анонимен

преди 1 година

Цяла западна европа е пълна със скъпи коли с украински номера, карани от млади и здрави мъже, някои коли са със затъмнени стъкла. За каква война става дума, какви бежанци когато Боно прави концерт в метрото на Киевр, руснаците водят операцията си само в източната част, всички ЕУ лидери се изредиха да ходят в Киев, а те се домъкнаха 7 милиона "бежданци" от "войната"! И предвиждат от ООН 11 милиона украински бежанци - да им помагаме!

32

Помогнете на Бухло

преди 1 година

Кулеба информира западните патньори, че Украйна се нуждае от един трилион за възстановяване - ***/sheyhtamir1974/18711

31

Анонимен

преди 1 година

Идеално, Петков да праща бежанците при нас с кораби на освободените вили и яхти на руските олигарси.

30

Каракочев

преди 1 година

Не искат олигарсите. Искат само парите им.

29

Анонимен

преди 1 година

Тия са много интересна държава. Първата финикийска колония . След като финикийците окупират острова внасят много гръцки роби да работят в захарните им колонии.По късно от разни гръцки полиси идват войници.Те виждат че финикийците са малко на брой и като се връщат събират голяма армия и превземат острова . Само няколко десетилетия след това Рим взема всичко побеждавайки Македония като съюзник на Картаген (финикийска колония) После и Турците.Та кви са тия всъщност? Финикийци ,гърци,латини,руснаци?

28

Анонимен

преди 1 година

пак пишете джасата-праста! премахването на "златните паспорти" е изискване на ЕС, И КЪМ БЪЛГАРИЯ. Забравихте ли , че новото НС го гласува.

27

смрад безродна

преди 1 година

Важнуто е че усреинските кофри с жълту по гащите са добре приети

26

айде бе джендърчета

преди 1 година

Спрете да купувате газ и нефт от Русия, големите приказки, всеки ден "ЕС спира да купува от Русия, ЕС става незавивим" - ха ха ха, смeшници сте, жалки сте всички си откриха сметки в рубли да купуват газ, само България се набута да купува американска газ, то и американците нямат и повече газ да доставят, имат колкото за България само, най-жалки са българите и ще бъде голяма мизерия и глад в България, всеки си получава заслуженото, тарикати!

25

Анонимен

преди 1 година

Всичките руснаци по всичките земни кълбета да се прибират в Русията;и там да се самооградят с петметрова стена по която да си пуснат трифазен ток.

24

Анонимен

преди 1 година

Всички бягат от Путинистан. Никой не иска да живее в мизерия и тоталитаризъм.

23

Анонимен

преди 1 година

2002 г. ЕС е платил на Русия два пъти повече за газ отколкото 2021 когато цените и тогава бяха високи. 2022 ще бъде рекордна за Русия по доходи от газ, без да се включват доходите от нефт и въглища. Кво правим, ще се отказваме ли от русктата газ, ще караме ли колела? Или може би от някъде ще дойдат някакви нови прекрасни зелени енергии?

22

Анонимен

преди 1 година

Току=що прочетох обширен материал в немска медия по повод това, че чешкият курорт Карлови Вари бил финансово много зле, защото курортът се бил специализирал за богати туристи и собственици на имоти от Русия, а сега ги няма. Пълняемостта на курорта е под 10%, магазини масово са затворили, 80% от персонала е съкратен.Тъй като курортът бил луксозен, не можело притокът на туристи да се замести, както на други места.Западът не издава тур, визи, спрял е полети, преди това - не признава руските ваксини

21

До 20

преди 1 година

Империя на свободата е оксиморон