80

Анонимен

преди 1 година

Честит рожден ден, на Шойгу, да е жив и здрав. Хаха

79

Анонимен

преди 1 година

Защо се заблуждавате че като сме под Американско робство в момента с тези 4 бази и Правителство редено от Байдън и Блинкин България ще стане като Америка. Смях. Да ви е честита 40% инфлация докарана от Америка с кирчо. Кухи *** сте поколението родено след 1990 и не ходило в казарма.

78

Господ Бог

преди 1 година

Траверсчета, айде всички евроГейци на Прайда феста. Херо Мустафа е привикал просто киро да направят организация за Феста и киро да е водача с шареното знаме. Нали искахте демокрация - ето ви я. Само че като спечели Възраждане на предсрочните Костадинов ще забрани феста както Путин го е забранил в Русия. Жалко за прозападните ви ценности.

77

Добре де

преди 1 година

да ги приемат в САЩ, Англия, Франция, Германия...държави с висок жизнен стандарт, развити икономики и дефицит на работни места? А те ги набутаха на Полша, Румъния и България! Най умрелите държави, пълни с бедни хора!?!

76

Анонимен

преди 1 година

Хаха, поредната пропаганда.

75

До Гиб Мелсън

преди 1 година

Забавното е, че меката китка Елтън Джон го слушат в целия свят, включително и в Русия, и знаят кой е. А въпросният Шатунов го знаят в само Русия и такива промити, съветски *** като теб, който не са мръднали от калта и носталгията. А пък руснаците да си правят москвичи, да слушат Кобзон, да умират на 55 от кофти въздух и алкохолизъм, и да си живеят в калната яма от третия свят.

74

Анонимен

преди 1 година

Трудно се спори с платени хибридчици, това е факт. Платения русофил ще напише хиляда проруски коментари без значение дали си му оборил опорката или не. Факт! Като коне с капаци сеят пропаганда, но опорките им са смахнати и хората не вярват на глупости. Русия ни изнудва чрез Газпром ние ще предоговаряме, айде де!

73

Анонимен

преди 1 година

Протестът е на умствени инвалиди... С "маските" на улицата - достатъчно е да видиш това, за да прецениш нищожният им мисловен капацитет.

72

Анонимен

преди 1 година

Руснаците сложиха руски кмет в Енергодар и Украинците го отстреляха. Кой е следващия, а и чакаме да видим руските кметове в Мариупол и другите градове колко ще оживеят.

71

Анонимен

преди 1 година

Бастуни *** писали под мен, разберете че за да просперира България трябва да имаме евтин ток, газ, горива и тнт. Така че трябва да предоговорим доставките от Русия на супер цени и бензина ще падне на 1.50 за литър. Русия в момента продава на $70 за барел. Какво ми се плюнчите от злоба. Останахме има няма 5 милиона от вашата скапана "демокрация". Каква демокрация бе майна, та те баш демократите начело с Костов разпродадоха всичко българско за жълти стотинки и куфарчета под масата.

70

Гонзалес

преди 1 година

И така е в Германия и Украинците питат на руски.

69

Гиб Мелсън

преди 1 година

Пропагандата срещу Русия е брутална и противна, но на кой му пука? Поздрави за всички нормални българи с песента на руския певец Шатунов лето цвета . Лятото идва и с него и лятното настроение. А всички смахнати русофоби, които незнайно защо са и меки китки поздравявам с произволна песен на Елтън Джон, която си изберат.

68

Кипър

преди 1 година

Това е лъжа...

67

Анонимен

преди 1 година

93 те друг език не знаят. До преврата през 2014 крайната си беше в ОНД. Между другото голяма част от българите родени преди 90те си знаят руски защото беше в учебните програми. След това го смениха по същият начин с английският. И се почна с шльоковицата и сега и с паразитни като майнинг коучинг мъфин смути и подобни. Да се чудиш що за пееерастия

66

Анонимен

преди 1 година

"Украйна влиза в ЕС и украинците ще могат да пътуват свободно и живеят богато" хаха е ние сме в ЕС от кога... и пътуват само да робуват, защото тук не могат да закрепят

65

Анонимен

преди 1 година

Закакво идват тук и директно ми задават въпроси на руски език? Аз не съм длъжен да зная руски! Ако отида в Украйна или Русия, ще ми говорят ли на български?

64

Споко

преди 1 година

Споко, Украйна влиза в ЕС и украинците ще могат да пътуват свободно и живеят богато, а руснаците ще продължат да мизерстват.

63

Тез украинци

преди 1 година

Които в голямата си част са чисти руснаци а някои смесени с украинци са вече тежест.Много са прости и невъзпитани.Ние сме добър народ, спасили сме арменци, евреи, руски белогвардейци...Поне да се държат като хора, няма проблем, а те като че сме им длъжни!

62

Василев

преди 1 година

Защо ми се струва, че руските олигарси ще станат двойно и тройно по-богати, след като цените на всички суровини се вдигнаха???Селяни прости живота е жесток!!!Агент Миранда Бранкити!ЦРУ!!!

61

Споко

преди 1 година

Споко, победата на Путин няма да се случи, просто защото Украйна и западът ще победят, споко. ха ха хааааа