190

Анонимен

преди 1 година

От азов всеки ден лаяха колко са смели и непобедими,а сега като съсли излизат от дупките,за да останат живи.Сега ще пеят Руският химн и ще разказват кой,какво и къде е убивал мирни жители,а после в Сибир на колония за превъзпитаване.

189

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 230 Българина е състрадателен по принцип, имаме многовековен опит с насилието, но прекаляват украинците :)) Особено ония клоун в другата статия, дето са го нарисували все едно е бит и гледа с насмешка :)))

188

Анонимен

преди 1 година

До вчера бях твърдо за украинците. Обаче вече имах 3-4 контакта с бежанците им и ви заявявам най-отговорно, че са същата *** като Руснаците! Да си се връщат откъдето са дошли и взаимно да се унищожават там! И на едните и на другите им е калпава семката.

187

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама британското министерство на отбраната е сбъркало. Присъствието на беларуски сили ще ОПРАВИ украинските войски не когато бойците на Беларус са близо до границата, а като я преминат

186

Анонимен

преди 1 година

До Само ЛЕВСКИ СОФИЯКаква слава за Азов, като се предадоха безславно мен :)) Слава постигаш с характер и непримиримост, не да се предадеш и да те възприемат като куче :))

185

Анонимен

преди 1 година

" украинските войници, евакуирани с автобуси от стоманодобивния завод Азовстал в Мариупол, са пристигнали в контролирания от Русия град Новоазовск" - няма такъв манипулативен журнализъм. Евакуирани войници... в плен.

184

Окончателно

преди 1 година

Комунистическата партия ЗАБРАНЕНАВ Украйна! Кирчо,действай по въпроса и у НАС!

183

Страшилищата от Азов

преди 1 година

Вдигнали са бялото знаме, какво по-ясно от това.

182

баба мара

преди 1 година

този уби-ец много ояден ми се вижда хаиде сега в сибир да отслабнете малко

181

МИ-17

преди 1 година

Започваме матрьошките!

180

Само ЛЕВСКИ СОФИЯ

преди 1 година

И СЛАВА на АЗОВ и Десен сектор !!!

179

Хахаха

преди 1 година

Да преведа на български: ЕВАКУИРАНИ = ПЛЕНЕНИ.

178

Азиатско НАТО

преди 1 година

Беларус, Армения и АзербайджанОТКАЗАХА на Русия !

177

Анонимен

преди 1 година

Вижте го на снимката как се хили този челяк, явно е от украинския народен театър :))) Българина може да е всякакъв, но разпознава фейковете :)

176

Анонимен

преди 1 година

И сега като излезнаха какво? С нещо промени ли се живота на българина? :D Сметките все нас чакат да си ги платим, децата нас чакат да ги нахраним. Кво ме интересуват измислените герои на Окрайна!?

175

Вече сме на граница

преди 1 година

та с Русия и тръгваме към МОСКВА!Специална операция за депутинизация!От харковските граничари.

174

Анонимен

преди 1 година

До 214 Ами вие така се смяхте и за Киев , сега и за Харков, утре и за Одеса:))) Реално отивате към 3 месеца и нямате нищо. Пълен смях сте :)) Освен да лаете по форумите друго нищо настава от вас. Айде давайте с Одеса господа "втора най силна армия" . Клоуни

173

MONAD

преди 1 година

Не са евакуирани, както всички западни медии очевидно са инструктирани да пишат, предали са се и много от тях ще бъдат арестувани и съдени, особено натовските офицери които са също там.

172

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме, че пропагандата от крмрълл не е мръдбала много от 1944 до сега. Тогава окупираха България и избиха хиляди, защото били нацисти :)))) на тея олиготааа само бавноразвити могат да им се хващат. За това СЛАВА НА ГЕРОИТЕ унищоживащи оркиии:)) Ще победите!

171

До Другаре!

преди 1 година

И какво ще ги правиш тези оръжия? Срещу съседите ли ще ги използваш? Откачалка.