10

До 16

преди 1 година

Ами да питат американците, които за по-малко от месец превзеха цял Ирак.А иракската армия беше много по-голяма и по-добре въоръжена от украинците. Рухна митът за великата руска армия, щом с една Украйна не могат да се справят.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 "Колко да са значителни руските сили ? Една шепа." Три батальонни тактически групи: 2700 човека плюс още толкова в тил. Плюс артилерия и ракетен обстрел на 15 батальонни тактически групи. Всичко се знае за руската "армия", включително къде се намира. :)

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 "А как да го превземат без обстрел ?" Вярно е, руснаците не могат да водят съвременна война - воюват като през ВСВ - с помилане на всичко с допотопните им оръжия. Лошото за тях е, че така се води война неефективно. Тепърва ще разбират какво значи тази дума. До една година Русия ще е еостанала на въоръжение от ВСВ буквално.

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 Ще продължават да занимават значителни руски сили и да привличат използването на боеприпаси за стотици милиони на месец. Това се превръща във война на изтощение, а Русия изразходва там каквото има, за да ги пречупи. Сигурно е, че ще им излезе през носа такава "победа" на руснаците.

6

Анонимен

преди 1 година

Лукашенко е на ето ТОЛКОВА да бъде свален: тръгне ли в Украйна украинците ще изтрепят "спецсилите" му, а без тях не е сигурно, че може да задържи страната.

5

анонимен

преди 1 година

до последния фашистки плъх! СЛАВА НА РУСИЯ!

4

Анонимен

преди 1 година

Джендърите наричат нацисти всички, които да против извратената им идеология .

3

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега азовците да отиват в Колима!

2

Анонимен

преди 1 година

Явно и Беларус ще прати армията си на заколение. От това, което чета излиза, че Азовстал не се е предал и радостта на троляците е преждевременна.

1

Исторически парк

преди 1 година

РУСИЯ ПОБЕДА!