210

хаха

преди 1 година

Напишете го както е -ранени и здрави украинци от батальона АЗОв се преддоха на Руските и воините на ДНР.Неможете да скриете истината от хората с отворени очи и уши.

209

д-р Атанасова

преди 1 година

То и хепатита с "неизвестен произход" / увреждащ тежко черния дроб на подрастващите /, вече се доказа че произлиза от експерименталната лаборатория на САЩ в Харков,находяща се в Психиатрична болница 3 в града. Там експериментите са се правили върху душевно болни хора !В тях дейно участие е взимала и не безизвестната ни американска фирма - Pfizer.ЧЕСТИТО НА ТЕЗИ КОИТО СА СИ ПОСТАВИЛИ НЕЙНИ ВАКСИНИ !

208

Анонимен

преди 1 година

Щом е от британското разузнава значи истината е около 10%. Видяхме как са стигнали Украинците до Руската граница. 10 човека от териториална отбрана на Харков са се промъкнали използвайки горите за прикритие и са си направили клипче, което всъщност е от 5 април. И впоследствие Зеленски прави изявление, че видиш ли стигнали "Украинската героична армия до границата", като показва същият този клип. Но забравя, че интернет помни всичко.

207

Анонимен

преди 1 година

Спомняте ли когато войските на Паулус се "евакуираха" при Сталинград? Еххх...

206

Анонимен

преди 1 година

В медиите плен = евакуация , ако още не сте разбрали :)

205

Анонимен

преди 1 година

Азовците се предават след 82 дни обсада и пак го изкарват, че било загуба за Русия. Ти да видиш!

204

Анонимен

преди 1 година

Путин се промъква тайно нощес по магазините и надписва цените на етикетите. Злодея му със злодей.

203

Анонимен

преди 1 година

Майка ми е напълно зо мбирана от пропагандата на запада. Тя гледа само 1-ва, 2-ра, 3-та и всеки опит да и покажеш нещо друго удря чело у стена. За нея Путин е психопат, той е виновен за всичко и край! Много добре ги разбирам зомбираните, ама иначе я удрят цените и се чуди защо.

202

Анонимен

преди 1 година

Ще ги евакуират в Сибир

201

Анонимен

преди 1 година

Да сме наясно!Авовците не са евакуирани! Азовците са се предали в плен и като пленници са транспортирани да пунктове за пленници!

200

1

преди 1 година

Този **азовец**,на снимката,каква прилика има с комедианта,да не си е правил селфи.

199

Анонимен

преди 1 година

Ае, тва българския коментатор в разни е такива сайтове е егати спрелия, чесно. Добре че се разкарах от тая държава когато беше времето, да ви гледам сеира

198

Анонимен

преди 1 година

Ай, къш! Путин печели, каквото и да думате. Ние и Русия сме на ход. Нашите братя Руси. Всички съседи ни мразят, само русите ни обичат. Давайте братя, а укрите, които разправят в тик-ток колко сме тЪЪЪЪпи и ограничени и как не ги зачитаме да си ядат задниците. България била неблагодарна, че приема бежанци. *** глейте ги колко са нагли.

197

Анонимен

преди 1 година

Всички азовци се предават а не са "евакуирани" господа евроатлантици! Вече 200 бойци са се предали между които има и ранени! Скоро цялата украинска армия ще рухне бъдете сигурни в това! Показно как с 200 000 армия Русия унищожи военната инфраструктура на територия от 600 000 кв км и срещу поне 3 пъти по многобройна армия!

196

1,

преди 1 година

До Русия загуби,да пичели,както казва ристьо стоичков,но от трите най-дългото.

195

Русия загуби

преди 1 година

Украйна спечеи. Путин си мислеше, че за 2 дни ще приключи с бойците от Азов стал но повече от два месеца го разиграваха. Пълен провал, срам за Русия, добре че азовците се смилиха над руснаците и излязоха сами да им спестят срама.

194

Анонимен

преди 1 година

До окончателно. Никога нищо не е окончателно.

193

Costa

преди 1 година

Част от предалите се украински националисти от "Азовстан" ще бъдат осъдени на смърт в ДНР, но значителен брой от тях могат да бъдат изпратени за размяна. Това събитие има два ефекта, два удара върху настроенията в АПУ. Първата е самата промяна. Второто е, ако частта отиде за размяна. И, следователно, сега във ВСУ ще мислят така: "ако самият Азов се предаде, намери извинение за себе си-така че защо се срамувам да се откажа?!. Плюс - "дори някои" азовци "бяха разменени - те ще ме разменят или пуснат още повече"

192

Анонимен

преди 1 година

Русия за пореден път показа хуманност. Грешка.

191

Анонимен

преди 1 година

Защо русите и белорусите не изгонят всички британци от страната. Разузнавачи. Беларус се ядосаха на Нато че се разширява. Китай също ще се противопостави.