230

върви ли евакуация?

преди 1 година

Вызывайте санитаров.Зеленский: "Эвакуационная миссия с "Азовстали" продолжается. Ею руководят наши военные и разведчики".Сдавшихся боевиков Азова поместили в СИЗО, где сидели немецкие нацисты в Ростове-на-Дону - в СИЗО 1

229

евакуация ли ?

преди 1 година

Евакуирани казваш.За някои от евакуираните ще има смъртни присъди , за останалите евакуирани по 99 години в сибир.Бял флаг , обезоражени = безусловна "евакуация".

228

Анонимен

преди 1 година

Един завод 3 месеца битка на 30км от Масква .Сега ще ги разменят за 3 пъти по толкова пленени руски колхозници,че матюшката плаче. А хитлет от Европа за един месец за малко да превземе Масква.Ако знае Путляка какво го чака зад всяко дърво и мамък оттук нататък.....Рублата ще слезне до тази на ердоган.

227

Алоу, Анисия...

преди 1 година

Каква е тази "евакуация"? Да не отиват на гей парад?

226

Венелин

преди 1 година

Пореден позор за "колестивния запад" и нашите СМРАД (средства за масова реклама, агитация и дезинформация) следващи опорките на американските СМРАД. Предадоха се безславно и безропотно, бяха претърсени и даже им бяха свалени коланите като на арестанти. "Евакуирани" са в Ростов и други руски градове в места за временно задържане. Провеждат се разпити.

225

Анонимен

преди 1 година

Тия да пратат при еврогеьовете ,да им дадат по един медал за фашизъм ,долу сащ НАТО и ЕС

224

,Гиви

преди 1 година

Предали се в плен по по европейски либералистично евакуирани ли се нарича?

223

рибока

преди 1 година

Евакуирани са били- това е истината,само истината,голата истина.Да сменят учебниците по история и да не пишат глупости,че армията на Паулус край Сталинград се е предала в плен,а че е била евакуирана в Сибир.Беден немски език.

222

Анонимен

преди 1 година

Знакът на азов е знак на сс девизията на нацистите

221

шмatka

преди 1 година

Като тоя на снимката с жалката физиономия много тръгнаха като аслани и се върнаха ....настраниии!

220

Анонимен

преди 1 година

Западната пропаганда отново - не са се евакуирали, а се предадоха в плен. Това е истината колкото и да не ви харесва

219

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 261 - "теШко" и "тЕка наречената" показват твоята теШка умствена изостаналост, тЕка наречена - русофилия. Бог да пази България от такива като теб!

218

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 248 - защото не е случила на син? Всъщност бедността и неадекватността на българина е пряка функция от русофилския му характер. Русофилството върви ръка за рука с бедността, корупцията и неграмотността. Доказваме го с незавидното си положение в ЕС. Така че, нея я разбирам.

217

Анонимен

преди 1 година

Евакуация и предаване в плен са различни неща :))))

216

Анонимен

преди 1 година

265воиници се предадоха от азовстал 51 са тешко ранени руснаците ги настаниха в болница новоазовска. лисичанск и северодоецк 16000 х. воиници попаднаха в обкръжение тека нареченият лисичанският котел

215

паралелепипед

преди 1 година

До Русия загуби - Не, още не е загубила. Голодоморът и Гражданската война хлопат на вратата на джуджетата. Държавата им се руши отвътре, щандовите на магазините им опустяват, но явно нямате ваши хора в оная скапана губерния, за да ви кажат истината. Радвайте се още малко, че следващият месец ще ревете като вдовици.

214

Анонимен

преди 1 година

Евакуирани? Евакуацията на азовците в ДНР е всъщност пленяване. Такава подмяна на истината не съм виждал и по времето на комунизма. Колкото повече натискате с лъжите и пропагандата, толкова повече хора ще отблъснете от "евро-атлантическите ценности" и на следващите избори няма да се учудя ако Възраждане е най-голяма ПП в Парламента. За това ще сте виновни вие, необективните и пропагандни медии, които работите като ПР на това объркано и неадекватно правителството.

213

паралелепипед

преди 1 година

До Анонимен 253 - То и имената на Чипиците не бяха вярни, но се оказаха абсолютно точни, с рождените дати, месторождението и так далее. Навремето френското разузнаване, което е едно от най-калпавите в Европа, успя да хване изпражненията на Льоня Брежнев, за да установи, че същият е болен от прогресивен рак на червата и след няколко месеца Дядя Льоня се изпердя за последно. Така щото по-леко с Британското разузнаване.

212

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

Цял потрепервам като гледам тази страшна украинска армия.... Едни подобни стари снимки съм гледал, някъде по същите места правени.

211

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама всъщност останките от укро-ултранацистите от бившия полк Азов,надлежно и успешно възнесъл се в небитието,всъщност се предадоха.А ужким никога не се предавали...Да де, ама срещу солнепеци и фосфор не може да се рита,нали тъй?...А още по-наужким щяха да ги спасяват теа и онея,вкл. папата,Санта Клаус и Турция.Нацисткият нарко-клоун пак ръси безсмислици,че спасил живота им,като бързо забрави,че бе заповядал те да се бият докрай в обсада.Скоро същото мероприятие ще се случи и на др.места:)