339

ЬЬЬ

преди 1 година

Значи според радееев,третата световна война е започнала отпреди повече от два месеца,а светът,освен него,не знае за нея.Български "президент"-говорител на пууутин.Ти си позор за България.

338

Анонимен

преди 1 година

РаШИСтите нещо мълчат. Утре е 9-май пък трите дни за които ще победят още не са започнали да текат???

337

Анонимен

преди 1 година

руска подкова си е радев

336

бай вълчо от хисаря

преди 1 година

Радев назначи харвардсите измамници.Радев бе и си остава архитекта на тази коалиция. Радев да си носи отговорноста. Затова да му теглим шута на тоз прецидент.

335

Анонимен

преди 1 година

Честит Гергьовден! 6 - и май! Честит празник на всички именици и празнуващи. Наздраве!До 2025 г. всички българи трябва да се приберат в България защото предстоят събития в света поради които ще е трудно прибирането тук.България е специална.Хората интелектуалците които вече на се на земята я оставиха хубава подредена. Боли ме за България и сега.Нищо хубаво не мога да кажа за населението й сега.Страната страда заради хората си и простотията на 90 % от населението нечетящи невъзпитани и т.н.

334

ГУГАЛО

преди 1 година

Ако бяхме направили военен парад за 6 май ,Украинците бяха да разберат че и да искаме да им помогнем, няма какво да им дадеме

333

Анонимен

преди 1 година

Късно е либе за китка!Радев, сега може да си скубеш косите, но България е по пързалката и нищо добро не я чака.Не е достатъчно да смениш едни недобри с други много лоши.Трябваше да си имал стратегия, когато поведе Майдана.Набута со'ровци и сега ти бият шута на теб и на България. Сега, ако ти стиска зарязва президентството и поеми властта, натрупа опит и грешки, време е да ги поправиш, но не със стари к.... Ако можеш отсей житото от плявата, търси успели млади хора. Направи България като Унгария!

332

Анонимен

преди 1 година

СПОРЕД ЛОГИКАТА КОЯТО ИЗПОВЯДВА КРАДЕВ- ЗАТВАРЯМЕ ВОЕННИТЕ ЗАВОДИ, РАЗФОРМИРОВАМЕ ЦЯЛАТА АРМИЯ,ПОДАРЯВАМЕ ОРЪЖИЕТО СИ НА РУСИЯ, ВЛИЗАМЕ В ЕВРАЗИЯ КАНИМ РУСКИ НАБЛЮДАТЕЛИ, ПРЕДЛАГАМЕ НАПРАВО БАНКИТЕ СИ НА КРЕМЪЛ/ПО ПОДОБИЕ НА КТБ/ИЗНАСЯМЕ ПРОДУКТИТЕ СИ ЗА РУСИЯ, МАГАЗИНИТЕ НИ ПРАЗНИ РУСИЯ СПОКОЙНА А НИЕ В СМЕ В ПЪЛНА БЕЗОПАСНОСТ.

331

До броени дни

преди 1 година

Полша и Румъния ще нахлуят в Украйна ! Ако не напуснем НАТО и нас ще ни изпратят на заколение в Руските степи ! Войната ба САЩ и Англия срещу Русия НЕ Е НАША ВОЙНА !!! Държави който ни искат визи не са ни приятели

330

НАТО е в България

преди 1 година

те ще ни въвлекат във войната ! България трябва незабавно да напусне НАТО !!!

329

юбералес

преди 1 година

Радев трябва да бъде осъден и разстрелян с МG-42

328

Анонимен

преди 1 година

Ра Z ев е комунист и русофил, който е начело на армия от която се очаква да защитава българския, а не руския интерес.

327

тоз кавал

преди 1 година

де е турил минус отдолу да знае че българската армия е единствената която не е губила знаме в битка, докато рашистите не избиха елита на нацията и сега се чудим на къде да се наведем и на кого да се подложим

326

един генерал

преди 1 година

от преди 9ти, струва колкото половината армия сега барабар с президента

325

карачанаков

преди 1 година

Алоу слез на земята от как се качи на лостта се промени ,а сега след като се вози на ,,Юрофайтера,, хептен откачи как и кога да има мир когато бъдат избити украинците ли ,като искаш мир качваш се на самолета за Масква отиваш при Пу тьо и му казваш: ТАКА ПО ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ АЗ ИСКАМ МИР, а не да ръсиш бисер след бисер ,простотия след простотия.

324

Радев гений

преди 1 година

Най-добре да затворим военните заводи, за да сме в безопасност.

323

НЕЩЕМ В ЕВРАЗИЯ ВЕ

преди 1 година

КАЖЕТЕ БЛАГОДАРЯ ЕТО НА ТОЯ ЮМРУК- ОТДЕЛЯТЕ ЗА ХРАНА 600ЛВ- ОТ ТЯХ ВСЕКИ МЕСЕЦ МЯТАТЕ ПРЕЗ ТЕРАСАТА 240ЛВ ЗАРАДИ 40% ИНФЛАЦИЯ НА ХРАНИ- ПРЕДИ НИ МАМЕХА ТЕЛЕФОННИ ТАКИВА СЕГА ИЗМАМНИЦИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА- КРЕМЪЛ СИ НАГЛАСИ СЛУГИНАЖА ЗА ДА НИ СЪСИПЕ ИКОНОМИЧЕСКИ А ПОСЛЕ В ЕВРАЗИЯ- НА ТАМ ЛИ ГОСПОДА НИ ПОДРИТВАТЕ?

322

Анонимен

преди 1 година

кирчо се оплете като пиле в кълчища, а пък всичко друго са комунисти или мафиоти

321

-_-

преди 1 година

Господин президент излезTe и кажeTe на Петков , че ако не намери газ до 1 месец, следващият месец хлябът ще cе продава oT 3 лева!!!

320

Анонимен

преди 1 година

Радев е напълно безсмислен ... никой никъде не го харесва, освен това е комунист и русофил, който е начело на армия от която се очаква да защитава българския, а не руския интерес.