279

Анонимен

преди 1 година

Румень да не се б ърка дето не му е работата, решението е на зконодателния орган, демократично избран и представляващ българския народ, докато генералчето обслужва чужди вражески интереси.

278

123

преди 1 година

Ти си срам за България!Как може толкова явно да си настроен към русия?Господин радеФ България е страна от ЕС и нато?

277

Кики

преди 1 година

Балкански хитрец, колко заплатки прибра с ранното пенсиониране? Години наред прибираше тлъста заплата за имитация на дейност.Андрешко си ти Радев, дребна позорна руска душичка.

276

Анонимен

преди 1 година

Тоя не го ли е срам да се появява и да говори.Наясно ли е че прозира и му личи на къде бие . *** история .Срам е за България лигавата му мутра .

275

Анонимен

преди 1 година

През 2008 година ген. Румен Радев е гост в "Шоуто на Слави". Трифонов каза на Редев: "Ти ще станеш политик - рано или късно". Тогава Радев отговори, /перефразирам/ че за политик се искат качества, които лино той не притежава. Но Слави настоятелно продължи: "Ти ще станеш политик-рано или късно". Мисълта ми е, че дори Радев не е искал да става политик. Кой го подкова да влезе в голямата политика? Десислава Радева ли? Или е проект на чуждо посолство и Радева е била внедрена, за да му замае главата?

274

КИРО Е ОТ РАДЕВ..

преди 1 година

РАДЕВ Е ОТ НИНОВА...... НИНОВА Е ОТ РЕШЕТНИКОВ.... РЕШЕТНИКОВ Е ОТ ПУТИН.......... ИСЛЯМИСТКИ РУСКИ СВ ИНСКИ ЧЕРВА........

273

Анонимен

преди 1 година

Малцина знаят, но още в училище Румен Радев в съчинение на тема "Какво бих направил за страната, ако стана президент" честно написал - "нищо".

272

РАДЕВ = ПУТИН

преди 1 година

РАБОТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА ДИКТАТУРА ОТ ПУТИНОВ ТИП...... ЗА ТАЗИ ЦЕЛ-ТИРАНИНЪТ ПЪРВО РАЗЦЕПИ БЪЛГАРИЯ НА ВРАЖДУВАЩИ ЛАГЕРИ... ПОСЛЕ СЪС СЛУЖЕБНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ДЕСТАБИЛИЗИРА ИКОНОМИЧЕСКИ И ВОЕННО БЪЛГАРИЯ,ЗА ДА КОМПРОМЕТИРА ПАРТИИТЕ И ДА НАЛОЖИ ПРЕЗИДЕНТСКА ОТ ПУТИНОВ ТИП, ОТ КОЯТО ВЕЧЕ СЛЕДВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ И ВЕРБАЛНИ РЕПРЕСИИ И ПРЕСЛЕДВАНЕ НА СВОБОДНИТЕ БЪЛГАРИ...

271

Казах ли вече

преди 1 година

Румен Сертификатов Радев.

270

Анонимен

преди 1 година

Оставка на този плешивец! Тотално се издаде.

269

Анонимен

преди 1 година

Генерал Радев е добър човек.

268

Анонимен

преди 1 година

Ламята. Изглежда вас ви охраняват хилядите полицаи. Това е въпроса, защо ви няма с момчетата които се организират против парадите? Или сте в парада или по форумите.

267

Анонимен

преди 1 година

Изключително много поддържам президента във всяко една начинание, защото такъв не сме имали, но тук считам, че не е прав и с поведението и говоренето си издава много свои вътрешни убеждения, които са в разрез с европейското мислене.

266

Патриот

преди 1 година

Имаме най-силната армия от всичките си съседи, можем да пометем Турция за няколко дни, а Гърция и Ръмъния за часове!

265

Анонимен

преди 1 година

Едно въпросче към всички пишещи за укрофашисти, нацисти, евроджендъри и т.н. Ребята, къде сте вие когато има гей парад? Защо тия които се организират против парадите са едни момчета които са и на луков марш и бият и вашите симпатизанти често. Вие само по форумите ли сте? Освен, че свалихте 2 знамена колкото да ви снимат, после пак ги поставиха и вас ви няма, и освен, че браните паметник на рашистите като някакъв религиозен олтар за медийно внимание, какво друго правите?

264

Сата НАТО

преди 1 година

Адмирал Макаров май също се е запътил на концерт на Йосиф Кобзон...

263

Анонимен

преди 1 година

До Ха ха - искарам нещо и ас пишете кьм кой трябва да се обьрна - няма как да стане,изисква се грамотност на ниво поне 2 клас.

262

Off

преди 1 година

С кафеНите *** е - някой да му смени памперса.

261

Анонимен

преди 1 година

До Вьзмутен - Зависи как си се пазарил. Ако сте се разбрали да ти плащат с чекове, ще чакаш да ги получиш. Аз, лично, работя с "директ дебит" и парите идват бързо. Иначе, ще трябва да кешираш чека, дори и в банката, и да си чакаш парите да се появят в дебит сметката ти. Не е много препоръчително, особено, ако бързаш. Паричните преводи са незаменими и стават скорострелно, ако банката ти не е някоя умряла финансова институция.

260

оставка бе

преди 1 година

наведете се , главите долу . това казва фигуранта .