259

Ха-ха

преди 1 година

Че нали Фигурантът се набира за натовски генерал ? Защо руските таракани смятат, че американците ще плащат да се плюе по-него?

258

Анонимен

преди 1 година

Както се казва още с излизането на улуцата и вече си замесен. Дали сте дали оръжие или не сте, *** това въобще не ги интетесува и вс ще сме под ножа

257

CIA Clandestine

преди 1 година

Личи си, че и във форума има агенти на ЦРУ. Те са малко на брой, но с голямо качество, докато шпионите на Матушката са от кол и въже, с ниско образование, низка (не ниСка) култура, прошляци дали задните си части и отвори срещу заплащане в карбаванци с лика на ***, водени от демонстративното правило: "Количествените натрупвания водят до качествени изменения", което в момента не върши работа.

256

Гледна точка

преди 1 година

Баси гнусния путински агент. Може ли да е толкова *** и да не разбира, че демократични ят свят не е против преговори, но е очевадно, че рундю разбира преговори, след като сибирските диваци са смазали Украйна и да бъдат приети всички техни условия. И не разбира, че после идва Молдова, Грузия и кой знае кой още, май и ние.

255

Вьзмутен

преди 1 година

Написах -3 поста срещу радев а никакво плащане не е постъпилоЗащо се бавят парите

254

Българин

преди 1 година

Дреме ми за американците, както и на тях им дреме за нас! Друго нещо си е Кремълското Жуже! Ако не го обичате, значи сте "фашисти", и ще ви пратим танковете, или някой Искандер или Кинжал! Така че , обичайте рублите, колкото и да се обезценяват!

253

До-326

преди 1 година

Цру оставили ли са телефон за връзка по обявата

252

Фюрера

преди 1 година

Един путинофил по-малко в България, една крачка напред за България!

251

паралелепипед

преди 1 година

Излишно е да коментираме този ***, който ви беше натрапен, или: вие пускате бюлетините, мислите си, че избирате някой, а тя работата предварително нагласена. Нява нужда са се хАбите напразно. Пийте ракии, яжте мезета и пей сърце.

250

радев

преди 1 година

Българите трябва да са невежи за да ги манипулираме и не знаят колко смърт е донесла русия на България

249

Анонимен

преди 1 година

ЦРУ търси да наеме креативни хора, интересуващи се от международна проблематика, с анализаторски умения и вещи в работата с интернет.Да знаят български език, пише Стандарт".Обявата е за назначаване на "агенти за открити източници" или Open Source Officers, разузнавачи експерти на чуждестранни медии.

248

Фюрера

преди 1 година

Няма да има оправия за България докато про руски агенти като резидента, ниновная, копейкин, янефф и всичката останала *** заема ръководни позиции в държавата. Трябва да ги изметем от политическия живот завинаги!

247

Анонимен

преди 1 година

Към ЦРУ се обръщай за платени коментари.Явно добре плащат.Щом и в 3 през нощта пишат смятай...май и ботове ключват.

246

Ха ха

преди 1 година

Американските *** са много активни колко взимат на пост против радев искам да искарам нещо и ас пишете кьм кой трябва да се обьрна

245

Надблюдател

преди 1 година

Не бъркайте Борисов с този пара*зит! Борисов не му пукаше какво говори, а искаше да съдят за него само по свършената работа! И е факт , че след него цялата държава замря ! Само едни милиарди изтичат, на които никой не може да им хване дирята!

244

Сата НАТО

преди 1 година

РеZидент Радефф е нула отсекъде.Един военен яде цял живот народния хляб, за да скача в бой, когато се наложи. Военният трябва да е като бойно куче - да кине синджиро, а политиците да го придърпват и успокояват. Нашто куче мяуче и агитира всички останали кучета да направят всичко възможно конфликтът "да не ескалира". По същество нашто куче казва на вълците "Мяауу, тука има стадо без кучетааа!"...

243

Анонимен

преди 1 година

Ще те свалим ти опозори България ще ти донеса памперси в президенството

242

Де Факто

преди 1 година

Чорапът е президнтът. В това спор няма. Реакцията на зрителите тук се върти около мисловните процеси и оперението на същия, а тоже и на неговия антураж - все другаре от ДС, до един са с червени очила. В интерес на истината, ако някой действително харесва Радевиките (речи на велик оратор, като Филипиките), то тези някои са на същото мисловно равнище. Абе, само интелетуалци: Баце, Чорап, Гешев, Киро и т.н.

241

Идеално за военните

преди 1 година

Тамън ще покажат защо имаме пилоти и сухопътни войски ! За какво ви плащат бе г-н Радев ? Що не напуснахте армията като не става за нищо ,хем знаете че за нищо не ставате хем си кютахте за дебели заплати ,а другите им се късат ..... адниците да има за армията ! И какво стана ,че вас никакви ви нямало ! Дайте сега да се превъоръжаваме ,а аз гол ли да ходя ? И пет пъти да ви превъоръжат 90%от военните ще посрещнат руснаците със викове ,,братушки..

240

Анонимен

преди 1 година

Радев с тая реч ще объркаш петата колона знам че милиарди са инвестирали да си пазарува предатели но няма да има и хляб и сол защото сме Нато и ЕС само плашиш гаргите