319

Анонимен

преди 1 година

Да сме помагали всячески на жертвите на войната, но да не се въвличаме по никакъв начин във войната. Как да стане това? Да помогнем с медикаменти на ранените да оздравеят, за да може после руският агресор да ги рани отново или да ги убие? Да евакуираме временно от активни бойни действия беззащитни, за да може при завръщането им обратно след края на боевете да бъдат превъзпитавани малтретирани от агресора? На жертви на агресивна война се помага само по един начин - с оръжие, за да се защитават!

318

Анализатор

преди 1 година

Такива станахме българите и към себе си. Радев вдигна юмрук, раздели нацията, извади *** по улиците, направи хората злобни в мизерията. С лъжи и измами за да вземе втори мандат. Всичко което става сега е резултата. Българи срещу българи. Не са ни виновни нито руснаците, нито украинците. България умира

317

Анонимен

преди 1 година

България е въвлечена във война само в главата на този изпразнен от съдържание президент. Време е фигуранта да отговаря заедно с протежетата си, които се докопаха до властта благодарения на навирения му чукан. Те трябва заедно да носят отговорност за безобразията, които извършиха в държавата!

316

Анонимен

преди 1 година

Нека поднеса поредната порция ПРЕСНИ_ЛАЙНА на рycopoбите и ypoдливите им тpoлoве! Да ви е вкусно блядoвe!! Слава на Украйна и героите!!!P.S. Радеff ти си най-жaлкия coпoл във Вселената !!!

315

До 391

преди 1 година

Нали няма война? Това бяха първите думи и на Радев. Да не бързаме с исказванията каза тогава. В случая тряба да каже, че ни въвличат във военната операция. Не видях над 30 държави дали оръжие включително и тежко като танкове да са въвлечени в тази военна операция. На Германия и Австрия им върнаха плащането в Евро и не им спряха газта. Ние сме най-прецакани от Русия и пак им се мазним. Импиичмънт!

314

Анонимен

преди 1 година

Алоуууу, Радев... време е да излезеш и да обясниш на целокупния български народ, ти аджеба натовски генерал ли си, или си руски агент ??? Защото ако си второто, прокуратурата ще трябва пак да ти дойде на гости, и този път да отведе направо тебе!

313

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ОФИЦИАЛНО Е ВЪВ (НЕОБЯВЕНА) ВОЙНА С РУСИЯ!!!

312

Анонимен

преди 1 година

ама юристите навремето ако не се усукваха за невярната декларация за гражданството,сега тоя канадец нямаше да е министър председател

311

Марксист=антихрист

преди 1 година

До Пазят ви Отстава ви един въпрос да си отговорите, а дали САЩ ще пазят Б-я, когато Т-я предяви териториални претенции. Оставям го като реторичен въпрос. Исус Христос е над всичко. Бог да благослови България!

310

Браво на Радев!

преди 1 година

Мисля, че партиите пренебрегват здравия разум, защото това решение е опасна стъпка към въвличането на България във войната.

309

перко

преди 1 година

Тои лицемер е един от виновниците за голямото разеделение хаоса в България!

308

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че румен и деси се срещнаха с царя и царицата на Испания и никой не направи асоциация с филма Мисия Лондон, мина тихо мълком екскурзията, която ние данъкоплатците му платихме

307

Анонимен

преди 1 година

Путинист чистокървен.

306

Анонимен

преди 1 година

Ако Радев бил срам, то ББ какво е?

305

Да

преди 1 година

Раzев, е срам за България! Позор от стойки и измами! Як като бик, и почти толкова умен.

304

Щерев

преди 1 година

Радев иска да се предаде България без съпротива на руските окупатори които са му господари.

303

Анонимен

преди 1 година

Предател, работещ за Русия. Никой не ни е въвлякъл във война, това е съзнателно насаждане на страх, за да спрем помощта за Украйна.

302

Краси

преди 1 година

Радев си е комунист отвсякъде!Въпреки , че го доучваха в САЩ!

301

Анонимен

преди 1 година

Пъпеш с уши

300

Фюрера

преди 1 година

От *** акъл не щем, видяхме го какво представлява. Освен да надъхва червени бабички и псевдо патрЕоти, за друго не става.