411

ACM

преди 2 години

Ще бъде време разделно ,Русия ще бъде с Европа..

410

Анонимен

преди 2 години

Радев, няма шанс тези, които взимат решения да се съобразят с безопасността на българите, ако не изгониш Херо Мустафа от България!

409

НАПРОТИВ!

преди 2 години

Досега Румен Радев ни е поднасял много интересни речи, но най-интересна ще бъде защитната му реч пред Военния трибунал, който ще го съди за национално предателство. Тайно се говори, че председател на Трибунала щял да бъде Николай Ненчев.

408

Анонимен

преди 2 години

Не знаех ,че Руския интерес е Български интерес.Това ли е Българския Национален Интерес за който Ви говори Радев?Този на Путин ли?

407

Анонимен

преди 2 години

Радев,Лойко,Нинова,Доган,Каракачанов и Слави Трифонов са най-долните Путинисти.Ще видите как ще гласуват.

406

Анонимен

преди 2 години

Путинисти вземете си Радев и отивайте си в Путиния.

405

Анонимен

преди 2 години

Днес в 18 часа да отидем да натупаме Путинистите.

404

Анонимен

преди 2 години

Това изказване е писано от същите хора ,които са писали и на Путин изказванията.

403

Доказа се

преди 2 години

Румбата си е комунист,така е възпитан!Учил за летец,станал военен пилот.Учили ли са го да обича и да е верен на Москва!Няма драма тук.Само едно не могат да обеснят токива като него.Защо толкова ни ненавижда уж братският нам народ!Спряха ни газа,ще ни нападнат без да им пука.Ще избиват и тормозят.Ще си сложат още по верна партия,да им върши мръсотиите. Така е било и през 1944г.Молете се да не стане пак!

402

Някой

преди 2 години

На есен на източния фронт! Умиротворители с Полша, Румъния и Балтийските страни! Мишени за руските бомби!

401

Кремъл говори

преди 2 години

Радев умишлено подкопава основополагащ принцип в НАТО, а именно, че всички страни гарантират безопасността на останалите си членове срещу нападение. Говорейки за това как трябвало да си гарантираме бойната независимост всъщност внушава, че НАТО няма да ни гарантира безопасността, ако се наложи. Това не е нищо друго освен продължаване на политиката на Кремъл за заплашване на страните една по една и всяване на разцепление сред тях. Радев е проводник на целенасочена пропаганда на Кремъл!

400

Пян_Гъ

преди 2 години

До Гледна точка: Абе, Готин, ями кажи кой, кога и къде е защитило НАТО??? Моля, не чух??? Я пак! Кипър ли защити от Турция - изказаха "нарастващата си тревога и загриженост от ескалиращия конфликт там и призоваха към сдържаност". Не помните, а? Те сега и Украйна така защитават, но пак печелят. Защо? Войната не е във отцепената и въорежена от Русия Калифорния, а в самата Русия. Затова! Обаче идва и техният ред.

399

Анализатор

преди 2 години

Румен Радев е лъжец!Този човек е доказам руски шпионин.А факта,че българите го избраха за президент ,означава само това,че са жалки чеебурашки.Трябва да се върнем в комунизма заедно с Расия и да стоим там още поне 45 години.

398

факт

преди 2 години

Този на снимката получава две заплати , от русия и България. Факт

397

ДъиБъ

преди 2 години

Малко *** сми но грачим кат за цело стадо!!!

396

Пян_Гъ

преди 2 години

НЕ ПИПАЙТЕ РАДЕФФФ!!! Когато наруши конституцията с юмрука, събираше в президенството съдебни решения (негови хора!) още неизлезли съдебни решения, покровителстваше търговията с посланически места, "даваше" и "сваляше" доверие от управляващите, разпъваше чадър над чужда резидентура, призоваваше генералитета към гражданска война, ТОГАВА РАДЕФФФ БЕШЕ ХУБАВ, НАЛИ??? ЗАЩО СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ЗАПОЧНА ДА ПРЕЧИ! АЗ ПЪК НАПУК СЕГА ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯМ!!!

395

Гледна точка

преди 2 години

Баси смотаняка, баси страхливия червей. И това ми било генерал и при това главнокомандващ. Какво значение има ПВО-то ни при Дуранкулак, колко самолета имаме или ракети, като е пределно ясно, че ние сами няма как да се противопоставим на русия? То затова сме и в НАТО, но този плазмодий виждам, че разсъждава така, все едно трябва да не сме там, а сами да се защитаваме. Глу.пак.

394

Цонко

преди 2 години

Радев плаши с руските войски, защо всява страх?И какво, да седим мирни и да гледаме руските фашисти ли?Радев е срам за България, той е руски агент за влияние.

393

Off

преди 2 години

Някой от НСО в "спешен порядък" да му смени памперсите.

392

Morski

преди 2 години

Радеф, спешно си търси нов ГОСПОДАР, че Мацква скоро ще отиде при "Москва"! Предател долен - вън от България!