391

Анонимен

преди 2 години

До инпийчмън, подкрепям. Брилянтна е идеята да пратим русофилите да си строят АЕЦ-а в Белене.

390

карачанаков

преди 2 години

Туй ли ти прошепна на ушенцето Решетника? А нещо да кажеш за тези дето всеки ден умират от ракети и снаряди изстреляни по жилищата им?

389

ПП

преди 2 години

Ние искаме да влезем във война и то НА ВСЯКА ЦЕНА!

388

Зозо

преди 2 години

До Анонимен.....Фигурантчик, ти си като ония потурници през 1875г., които са казвали бе не правете въстания ще разсърдите Турция!............ Мда, точно такива като Рундю едно време първи са сложили *** и шалварите при потурчванията.

387

Анонимен

преди 2 години

Наистина, ако прочетете няколко пъти текста ще разберете, че във Фигуранта битува твърдото убеждение, че Украйна ще бъде победена и че ние трябва да сме тихи за да не ни напада Русия! Абе Фигурантчик, ти си президент на страна от ЕС, съюз който е в директен икономически конфликт с Русия. Фигурантчик, ти си като ония потурници през 1875г., които са казвали бе не правете въстания ще разсърдите Турция!

386

Zlata

преди 2 години

Канадският генерал Тревър Кадиер бе арестуван при опит да избяга от територията на "Азовстал" в Мариупол, съобщиха медии и блогъри.Според разпространените данни генералът е ръководил биолаборатория 1 , където 18 души са работили със смъртоносни вируси. Кадиер е отведен в Москва, където ще бъде изправен пред съда.

385

Обективен

преди 2 години

Всички психопати ненавиждат Русия заради комунизма. Само че комунизмът е дело на Запада и ФАЩ, и по-точно на управляващата го юдео-масонска върхушка, днешният съвременен Синедрион. А Западът живее "по-добре" заради откраднатото от Изтока - от Византийската и Руската империи.

384

Анонимен

преди 2 години

Радев ще първия президент който ще усети позорно народната любов

383

Анонимен

преди 2 години

Позора продължава спри се бе декламатор

382

Анонимен

преди 2 години

Как може да разчитаме че тоя страхлив президент ще защити България как може един военен президент да се държи като мисирка

381

Зозо

преди 2 години

Последната надежда на Мордор е да уплашат хората с война. Да слушкат, да плащат годишно 5 милиарда на Мордор..... Свърши тая. Тръгнали да плашат?!? Даже Волен се усети и спря сутрин по ТВ атака 10 минути анимации с руските ракети :))))))))))))) Останаха да плашат с война Рундю и Копейкин.

380

Обективен

преди 2 години

Долу марионетките на Съединените комунистически демонократични и фашистки щати!

379

Анонимен

преди 2 години

Аз ще протестирам не искам Радев за президент писна ти от него вдигам юмрук тоя път аз срущу него

378

Анонимен

преди 2 години

Радев не плаши народа с война ти май забрави че сме в Нато да ти го напомня държиш се като раша губернатор да ти донесем памперси в президенството в БГ не живеят балъци само да ти кажа че си отгледахме вече европейско поколение него забравяй

377

Зозо

преди 2 години

ГЕРБ, ПП и ДПС имат 160 гласа. Да го пускат на пързалката Рундю, да му е за урок на тоя мискинин :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

376

Оставка, путинофиле!

преди 2 години

Оставка, бе фигурант решетников! България е хилядолетна държава, а такива плазмодии като теб искат да целуваме калния руски ботуш. Защо? Уж за да оцелеем, а реално за да вземете с корнела и копейкин възнаграждение от убиеца и луд диктатор, путин? Срам е за България да има такова предатели за президент и политици. В историята ще останеш като организиратор на платени от олигарсите протести за сваляне на правителството на Борисов, и крадлив, лъжлив и некадърен нищоправец, далавераджия и путинофил.

375

Анонимен

преди 2 години

Импийчмънт

374

Антимарулев

преди 2 години

До С. МарулевГ-н Марулев, разсъждаваш точно като МАРУЛЯ. Вероятно толкова ти е капацитета.Колко много българи оправдават поговорката "Преклонена глава, сабя не я сече"Ето за това сме били под турско робство 500 години. ЕДНА УПЛАШЕНА И ПОКОРНА РАЯ.

373

Анонимен

преди 2 години

До Обективен "Другарят Радев не е "кукла на Кремъл", а абсолютна марионетка на ФАЩ. Завършил е школата "Максуел" във ФАЩ под патронажа на ЦРУ." Хахахахахаха. Минал е курс, като уж генерал от НАТОвска армия, но то десетилетия промиване от най-ранна възраст и подкупи с апартаментчета и служби за Деса са си казали думата. Радев е "натовски" колкото Путин е "демократ".

372

Обективен

преди 2 години

Всички психопати, подкрепящи комунистическите престъпници от ФАЩ и Запада, извършили кървавата болшевишка революция в Русия и избили над 66 млн. руснаци, да се скрият в миша дупка!