471

Анонимен

преди 1 година

За всички подкрепящи укрофашизма: Заплатата - АНчето - Киев!

470

Анонимен

преди 1 година

ПОЗОР СТЕ ВИЕ А НЕ РАДЕВ, ХАЙДЕ ТИЧКАЙТЕ ДА ОПАКОВАТЕ ВОЙНИШКИ ПАМЕТНИЦИ, ЗАЩИТЕНИ ОТ МЕЖДУНАРОДНА КОНВЕНЦИЯ... И ПРАВИЛНО Е ЧЕ ОПАКОВАТЕ С УКРАИНСКОТО ЗНАМЕ ЗАЩОТО ТУКА Е БИЛ ТРЕТИ УКРАИНСКИ ФРОНТ.

469

Вън

преди 1 година

Раzева мутра, скрий се и мълчи. Ти се провал като човек, "президент и военен. Никога не съм изпитвал такова отвръщение от българин! Не се прави на политик шапко глупава, всичко казано и направено от теб е позор за България.

468

МУТРО ВЪН

преди 1 година

С МАШИНИТЕ НА МАДУРО МОЖЕМ ДА ИЗБЕРЕМ И ЕТО ТОВА НЕЩУ- РАДВАЙТЕ МУ СЕ- ЛИЧНО ТОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ОКОКОРЕНИТЕ И ЗА 40% ПО ВИСОКА ХРАНА, ТОК 4 ПЪТИ, ГАЗ ТРИ ПЪТИ- КАТО ПЛАТИТЕ НА КАСИТЕ ГО БЛАГОСЛАВЯЙТЕ ВСЕКИ ПЪТ И НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ СЕ СЪМНЯВА ЧЕ Е П О Д Л О Г А НА КРЕМЪЛ И НА ТЕХНИТЕ РОЖБИ ОЛИГАРСИТЕ.

467

Анонимен

преди 1 година

Значи според него ще спасим българската диаспора в Украйна като не им пратим оръжие за да се защитят. Желязна логика на надупване

466

Да допълня...

преди 1 година

До Рамзан Кадиров 487 Поразително прилича на Шабан Шаулич.Едно към едно.

465

ББ

преди 1 година

До Анонимени в русия няма чужди армии убиващи мирни руснаци г-н резидент!защо манипулирате хората,че някой иска да унищожи русия?нима абрамович на путин не бе...бог н Лондон?нима руските олигарси не бяха богове...собственици,уважавани хора?нима нямаше високотехнологични инвестиции в русия?един аргумент нямате г-н резидент...по нищожен сте от гьобелс...в русия не падат ракети...все още...не убиват мирни руснаци...много го искате...но няма начин ...Свободният Свят не убива мирни...имаме Бог!!!

464

ББ

преди 1 година

До АнонименТвърдо за подкрепа на Украйна!Всеки имащ желание да убива мирни в Украйна...да заповяда...няма да се върне...Цивилизационен избор е...не е въпрос до ядрените на някого...а до това дали имаме Бог и Правила...путин за една корона която няма да получи се отрече от Бог...обрече народите на русия на презрение...това не е война...няма причина,това е геноцид на болен ...убеден съм че някой смел руснак ще го удуши или гръмне...справка Историята!!!

463

Анонимен

преди 1 година

Твърдо за пълен неутралитет на България! Подкрепям всеки, който иска да унищожи Русия и Путин, да замине лично и да го направи на фронта в Украйна! Даже ще се моля да се върне жив и здрав!

462

ББ

преди 1 година

разачораван съм г-н резидент...гласувах за вас...признавам излъгахте ме...по путиновски,няма да ви позволим да наредите България на позорната страна на Историята,подкрепящите русиянците са позорната страна г-н резидент,ПП да инициират импичмънт...задължително...обслужващи путин са "оръжието му"манипулират общественото мнение,променят ценности..да приемеш убийството на Народана Украйна..да го подкрепяш и желаеш..да работиш за това..за рубли,и да ни лъжеш,че те е грижа за животите на българите

461

Сата НАТО

преди 1 година

Още в началото на войната Путин призна че Русия отстъпва по конвенционални оръжия на запада, но ще прибегне до ядрени оръжия ако се намесят. -----///----- Путин никога не е казвал такова нещо.

460

Анонимен

преди 1 година

Предлагам пп и коалиции са поискат да станат украинци ,и даде сражават за родината )

459

До Бай Гроздан

преди 1 година

Още в началото на войната Путин призна че Русия отстъпва по конвенционални оръжия на запада, но ще прибегне до ядрени оръжия ако се намесят. Намери първото му изказване с което определя началото на военната операция (войната)

458

Анонимен

преди 1 година

Ако гласуват оръжия за Украинските фашаги, това ще е краят на скалъпеното Правителство

457

Анонимен

преди 1 година

Нашите Матрьошки започнаха да се показват една след друг ах тази война разкрихте се самиУкрайна ще спели но вие ще загубите защото ни показвате грешната страна на дъното при руския кораб никой не иска да потъва

456

Анонимен

преди 1 година

шофьора на самолета да каже какво точно ще стане ако помагаме на Украйна. Да каже конкретно какво ще стане. русия ще ни нападне ли ако помагаме на Украйна?

455

Леле

преди 1 година

Цяла България протестира против наместата в Украйна, само тук ни вопъл, ни стон.

454

Анонимен

преди 1 година

Като няма кой да пази небето над България, защо имаме ВВС и защо има генерали от ВВС, които за взимали по една шапка заплата без да е имало какво да правят.

453

Анонимен

преди 1 година

ако всичките ни военни са като тоя майката ний ..........

452

Поzор

преди 1 година

А,защо с гласуването за военна помощ не гласуват и за импийчмънт? Тъй и тъй са се събрали. Мисля,че ще мине с голямо мнозинство просто,защото се вижда от космоса,че тоzи човек не работи за България. Отиде в Копривщица да им обяснява,че трябвало да сме с наведени глави въпреки,че хората,които уж отиде да почете са казали "СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ",а той им се подигра на кокалите като каза че са си изпатили заради това,че са били непокорни и вирели глави.