11

Ямболски цървул

преди 2 години

Защо ги докара на власт? Сега другата ти щуротия е Янев нали така? От целият ви цирк ще страдаме обикновените хора,а ТИ и останалите ще се изпокриете като църкащи гризачи в бункерите!

10

Гост

преди 2 години

Радев може ли да ми обясни какво общо имат българските оръжия с безопасността на българите? САЩ, Полша, Германия, Словакия и много други натовски държави доставят оръжия на Украйна. Ако Русия реши да почне война с някоя от тях заради доставките на оръжия България ще е във война с Русия без никакво значение дали сме доставяли или не. При война Русия-НАТО ние сме вътре. Радев това не може да не го разбира. Просто лъже и работи за руските интереси.

9

Жиката

преди 2 години

Нито НАТО нито ЕС ще ни помогнат.3 европейски държави са пред фалит ,ако ЕЦБ вдигне лихвата.

8

сина

преди 2 години

е киро е пластмасов политик - сложен да изпълнява, без да мисли ! Той не се чувства българин, как ще защитава бъллгарския интерес. Прави, каквото урсула лей. нената му каже! Каквото американската посланичка му каже, това прави Киро. За това - трябва да го отстраним бързо и спешно

7

teo

преди 2 години

По-неразумен президент от рУмен рАдев - путинова *** България не е имала !!! Срам за българите ! Пътят на такъв президент е само към затвора, за държавна измяна !!! БЪЛГАРИ ????

6

Радев е лицемер

преди 2 години

Този е вреден за България. докато е президент, никоя страна няма да ни взема насериозно.. Той е в пълна изолация и никой не иска мнението му. Все едно, че нямаме президент.

5

Анонимен

преди 2 години

Фа.тмак си търси руски военен кораб!

4

Анонимен

преди 2 години

Радев е позор - оставка и затвор!

3

Анонимен

преди 2 години

Казаното е вярно, само че Румен Радев докара Кирчо и Кокорчо на власт. А Нинова пък направи Радев президент.

2

Анонимен

преди 2 години

За съжаление тези които взимат решенията са на хонорар, а някои дори чужди граждани!

1

Анонимен

преди 2 години

Ти си главнокомандващ на РБ ти слагаш подпис .Тези оръжия не могат да заминат без вашето одобрение .Всичко друго е заблуда пред народа а народа до последния политик ви ненавижда .