451

Анонимен

преди 2 години

ти ни ги докара тези

450

Бай Гроздан

преди 2 години

Просто е запознат и предупреждава,докато част от опонентите му не знаят къде е спусъка на пушка.Важни са единствено руските и тези на НАТО сили в Европа,защото стигне ли се до балистични ракети няма да има кой да се обяви за победител. Конвенционалната огнева мощ на Русия винаги е била огромна,примерно при 6-та им война с Турция през 1811 в сражението край Русе,заради Молдова и Влахия,са били 15 000,но със 114 оръдия срещу 60000 със 70.И спрямо Наполеон 1812 имат повече оръдия и е все така.

449

Анонимен

преди 2 години

Румба стискам ти палци да падне правителството за да вземеш власта до края на мандата ти ,че лапетата объркаха нещата

448

Тук

преди 2 години

България има генерал Вазов, които е бил и прогонил руснаци яко. Сега има и "генерал" Позор Радев. Срам! Позор!

447

РАДЕВ

преди 2 години

Срам ме е че гласувах за теб.

446

Анонимен

преди 2 години

Трябва да даваш решения а не критика.Да критикуваш е най лесно и е бягство от отговорност

445

Сата НАТО

преди 2 години

15 години БСП и Радев ни убеждаваха, че нямаме нужда от американско ПРО и не трябва да дразним Просията. Сега същите из роди ни обясняват, че сме уязвими от руските ракети, затова да не взимаме решения против руската агресия. За кого са работили тези хора???

444

И този

преди 2 години

Този кой го е произвел в генерал? Това е най позорния полу човек пребиваващ във България

443

Раzев

преди 2 години

Раzев ти си позор за България. Махай се нелепа шапка безумна. Ти си нещо от което ме е срам!

442

*

преди 2 години

Украинци нападнаха днес колата на президента за непращането на оръжие в украйна

441

Анонимен

преди 2 години

Червеният му *** лъщи

440

преZидент

преди 2 години

днес нападнаха колата на преZидента, че е русофил в пловдив

439

Анонимен

преди 2 години

Радев е единственият, който се осмелява да каже, че кралят е гол. Говори неща, които всички (с непромити мозъци) си мислим, но не смеем да кажем. А именно, защо правителството не защитава националния интерес, а бърза да угажда на определени страни, без да се замисли какво ще ни струва това.

438

toti

преди 2 години

Голям шубелия си бил бе другарю генерал ли си ....кав си??

437

Анонимен

преди 2 години

Когато доставяхме оръжия за противниците на диктатора Асад, що не измрънка нещо :))) Или казваш Европа е друго нещо русофилче Радев :))))) Падна ми много в очите този тип ! :)) Оказа се руска по дл ога, не си никакъв генерал :))

436

Анонимен

преди 2 години

Я па тоа! Кой ли се интересува от безопасността на българите? Питай Байдън и ще ти се изсмее с плюнки в очите. Българи, валиии! Хляба вече е на цената на торта. Яжте пасти като нема леб.

435

msm

преди 2 години

Руско прокси! Във времена на изпитания, всички се осветлиха. Срам!

434

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да разменяме аргументи, факт е, че решението за оръжия за Украйна отново ни разделя като българи. Едни не щат, други искат. Кое е по-добре за България? Да не се разделяме във времена на испитания. Може би, наистина нямаме много, а малкото което имаме и можем да дадем едва ли ще е толкова съдбовна помощ. По-скоро се иска с това политически да се определим. Като се разделим. Е това вече не е българския интерес!

433

Паню Баирски

преди 2 години

Радев. Радев, както и да се въртиш, на всички е ясно,че си праволинеен комунист - ако имаше как, и ти, и Нинова щяхте да се откажете и от НАТО, и от ЕС и щяхте да служите на терориста Путин!

432

Нострадамус

преди 2 години

Радев не го оценявах положително до вчера,но сега започна да расъждава, като военен стратег.Да не се дава никакво оръжие на Украйна,което не може да пристигне там и .ще бъде унищожено .Все едно да наливаш вода в съд без дъно.Да им дават оръжие богатите държави.Този героизъм на Зеленски,ще му струва унищожението на Украйна.Къде е тръгнал да воюва срещу държава от която се страхуват САЩ И КИТАЙ.Трябва Украйна да се примери и да направи отстъпки.