209

Анонимен

преди 2 години

ЕС ТВЪРДО ИСКА ДА КРАДЕ! САМО, ЧЕ ДНИТЕ НА ЕВТИН ГАЗ СВЪРШИХА. СВЪРШИ СЕ И С КРАДЕНЕТО НА ПАРИ ОТ РУСИЯ! СТЯГАЙТЕ СЕ БРАТЯ, ЩЕ СТУДУВАМЕ И ЩЕ ГЛАДУВАМЕ! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!

208

Анонимен

преди 2 години

Добре бе, аз не разбирам нещо. Предлага им се да плащат в евро и Русия да си ги обменя - било нарушение. А кое не е нарушение? Да плащат в евро в европейска банка, и парите да не стигат до Русия? Ами то това се нарича кражба! Когато ползваш нещо, а не го плащаш, си е чиста кражба. Като не искат газ, да не го плащат и да спрат да се обясняват. Русия им даде възможност, която да пасва и на санкциите и на техните си нужди - не щяли. Ми да купуват американска газ на тройна цена.

207

Споко ве Ники

преди 2 години

"хубавите" дни за Европа тепърва предстоят..Ще се вталят европейците и ще позеленеят от студ..

206

ПроСоТо

преди 2 години

мдааа...Дамския клуб на ЕС /Кадри,Анна,Барбара,Урсула../ тръгва "като аслан" с/у Русия...За тях е приказката:-"Тръгнаха като аслани,върнаха се като пос рани"..Хем признават че няма от къде да вземат 150 милиарда куб м.,хем се опъват и демонстрират абсолютнобезумен бабаитлък..

205

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен не само оранжериите, а транспорта, торта, тока даже се произвежда от газ, ама някой хора са на дереджето на Проския Киро, затова така. Няма консенсус с реалния свят.

204

niki

преди 2 години

Какво стана ве, ватенки? Нали рублата щеше да сравни долара със земята, нали всички щяха да плащат в рубли?

203

реална икономика

преди 2 години

До Колежанов - седни 2

202

Анонимен

преди 2 години

Решението наЕС е решение на министри,държавни служители и е политическоНе засяга интересите на частните компании,които сами вземат решения,как да осъществяват дейността си и как да става плащанетоТака,че решението на политиците е нещо съвсем различно от решението на частните компанииИначе политиците може да решат и да не дишаме,ама как ще стане тая работа,като и те ще трябва да спрат да дишат?Че е"маньовър" това решение е ясно,но пък и ние сме глупави,че позволяваме"удара"да е по нас и срещу нас

201

Ами

преди 2 години

Това е чудно ! ЗНАЧИ ПОВЕЧЕТО ЩЕ ПРЕЯЖДЪТ !ЩЕ Е РАЙ НА ЗЕМЯТА НА ЕС ! БЕНЗИНА СТАВА ПО ЕВТН ДА НЕ ГОВОРИ ЗА ХРАНА ,А ПО ТОЧНО ХЛЯБ И ХЛЕБНИ ИЗДЕЛИЯ !СТАВЪАТ ЩЕНИТЕ НА СТР ТЕ МАТЕРИАЛИ ТОРОВЕТЕ И В ПЪТИ ПО- ЕВТИНИ !И именно сега интересно защо не са се сетили по рано! И ВСИЧКО ТОВА Е ОТ ТОВА ЧЕ ЕС И ОСОБЕННО БЪЛГАРИЯ ИМА ХОРА С НЕВИЖДЪН ИНТЕЛЕКТ ИЛИ НОЛЯМА ЕРУДИЦИЯ ! БРАВО

200

Контрабандист

преди 2 години

Представете си спекулата и контрабандата докьде ште хврькнат!!!Значи за Бг и Полша - не може, но за Унгариа и Словакиа може?!Падението и разпада на САШт и ЕС, ште е по-грамоловно и от това на СССР.

199

ИНТЕРЕСНО

преди 2 години

А НАС ни учиха че ако на една страна и расте тока или по просто казано енергоресурсите значи върви по правелен път - Значи се строят заводи фабрики , пътища и това дава работни места ! А щом има нови работни места значи те ще купуват стоки или ще се въртът парите с които пълни казната !! А тука умните от ЕС ИСКЪТ ОБРАТНОТО ИЛИ СКОРО ЩЕ ЧАКАМЕ РЕЦЕСИЯ! А В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОЩЕ ИРКВОЖНО СЪСТОЯНИЕ ТО ЗАЩОТО НЯМАМЕ С КАКВО И ОТ КЪДЕ ДА ПЪЛНЕМ ДЪР-ТА С ПАРИ КОЯТО ИМА НЕЯСНО ЗАЩО МНОГО ЧИНОВНИЦИ

198

Anonymous

преди 2 години

Да, и ще го пренасят тайно през границата в багажниците на Жигули и Москвичи...Или мислиш, че понеже заетостта на газовите трасета е публична и никой няма да се сети да гледам там?

197

Георги Сава Раковски

преди 2 години

"ЕС твърдо отказва да плаща покупките на газ от Русия в рубли" - нещо много ме съмнява Европа в краткосрочен план да се откаже от руския газ. Според мен, тази позиция е за хвърляне на прах в очите на такива страни като България, докато западните компании тихо, полека и без много шум ще продължават да купуват руски газ срещу рубли! Ама ние нали сме горди и за това ще го купуваме скъпо от посредници!

196

Анонимен

преди 2 години

ЕС твърдо отказва да плаща покупките на газ от Русия, иска го безплатен.

195

Анонимен

преди 2 години

В руските детските градини и училища е баня,щото по едни жълти тръбички тече бол газ.

194

Колежанов

преди 2 години

"Рублата може да бъде обезпечена със злато, юани трети валути ..". бля,бля. И как аджеба става това обезпечаване? Обезпечаването на една валута зависи от много показатели, като основните са икономиката и технологиите(то е едно и също, вървят ръка за ръка). Наличието на собствени природни ресурси може да помогне много , но не е основния фактор в много от случаите. Да сравним арабските страни с русия - арабите направиха рай в пустинята с петро долари, а какво постигна матушката за толкоз години?

193

анонимен

преди 2 години

аз произвеждам аз ще ти кажа как да ми плащаш, кат нещете топлете се дърва

192

Анонимен

преди 2 години

това прерподаване е пълна тъпория 1-во2ро - освен поскъпването и инфлацията това ще доведе и до спекула и изкуствено завишавани на цените на всичко :) Ако на някой наистина му пукаше за хората, този конфликт щеше да бъде взет в ръце още преди 5г

191

Анонимен

преди 2 години

управляват ни хора, които просто се опитват да преначертят картата на света и жертвите ще сме ние, обикновените хора

190

Анонимен

преди 2 години

да, много им е зор на тях :Д те цените стават високи за обикновените хора и само ще мрънкат по тв и ще ми отчитат инфлацията :Д това е...на никого не му е зор за народа