149

ДжО1984

преди 2 години

Ако не искат да плащат в рубли, да предложат плащане с Биткойни, според мен Русия ще приеме. Те не искат да полувачат долари и евро, другите не искат да плащат с рубли, средното положение злато или виртуалното злато - биткойн. Все пак целта на валутите е да придава разменна стойност, едните правят компютри а другите компоти. И най-важното всичко е чесно и прозрачно, без да има значение кой е лош и кой добър!

148

анонимен

преди 2 години

Бавно и сигурно Европа затъва.

147

Анонимен

преди 2 години

Такава лъжа и такова безочливо масово зомбиране. Вождовете на ЕС или са ***, или преследват лични цели и други интереси, които нямат нищо общо с интересите на европейските народи. Държим се като животни, които някой е подкарал към кланицата. Което е изумително и абсурдно.

146

хахахаааааа.....

преди 2 години

До Анонимен 142 "Ние умните и красивите решихме да блокираме едни сметки с едни чужди пари. После решихме че трябва да ни дават нещо без пари. Еми браво."------------------------истината

145

Anonymous

преди 2 години

Добре де, защо троловете се натискате да обявите, че Европа иска газа за без пари? Нали и до сега се плаща по сметка в Газпромбанк (руска банка, специално оставена без санкции за целта) и когато ги има там парите, тогава се приема за платено. Това, което отказват европейските страни е да превалутират за собствена сметка и риск до рубла. Отново в тази банка.За мен долар и евро са повече пари от рублата (особено от месец насам, откак е под государтвен контрол), но това друга тема.

144

ЛОГИКАТА ЗА

преди 2 години

КОМУНИСТИ И ТЕРОРИСТИ Е ЗЛЕ СКРОЕНА. РУСИТЕ НЕ СА ТЕРОРИСТИ. ТЕ СИ ПАЗЯТ ТЕРИТОРИЯТА ОТ ОКУПАТОРИТЕ НАТО. А ПРОДАЖНИКА ЗЕЛЕВ ЩЕ СИ ПАТИ И ТО ОТ СВОИТЕ. ЗА СЕГА Е ДОБРЕ ЗАЩОТО МНОГО ЖЕЛАЕХА ЕВРОПА И КУРОРТИТЕ НАШИ. ИЗБЯГАХА ПО ПОВОД ВОЙНА. НО ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА ЗЕЛЬО ЩЕ ГО ОТ СТРЕЛЯТ. И РУСИЯ ПАК ЗАРАДИ ЗЕЛЬО ЩЕ СИ ВЗЕМЕ ЩО ЩЕ. ВОЙНИТЕ СА ГИ ПРАВИЛИ САМО УЖ " ДЕМОКРАТИТЕ" С РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. СУАЩ.

143

БZП

преди 2 години

До Анонимен 145 ДрОгарю, моля ...това ли ни е новата опора?!? Не Австрия и Германия а Унгария и Словакия, нали?! Вдех да пиша за Сармат, ама не бях сигурен.. щото Интернета слаб, не мога да получа указания от Митрофанова и да не сбъркам нещо?

142

аз--ти ....

преди 2 години

..само за голо дупе ---не дават нищо никъде ,бе.....ТИ НАПРИМЕР , КВО ДАВАШ...??!

141

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ВЗИМАШ РУСКА ГАЗ---НО , СЕ ПРОЩАВАШ С ЕВРОФОНДОВЕТЕ ОТ ЕС И ГУБИШ МИЛИАРДИТЕ ....ХА,ХА,ХАААА....КОЛКО МУ Е ДА СЕ УС Е РЕМЕ И НИЕ.......И БЕЗ ТОВА СМЕ ПОЛУ--УДАВЕНИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЛА""НАРСКИ ИЗЦЕПКИ ДО ДНЕС......

140

аз

преди 2 години

Ииииии България отново плаща за присъствието си в ЕС.

139

Анонимен

преди 2 години

"... не й е известно да са били открити сметки в рубли" - това че не ти е известно, не значи че няма. Унгария и Словакия ясно заявиха, че не им дреме за вашите санкции, когато се касае до доброто на народа им. И за да не се излагате, правите компромис за тях. А ние бугарете сме баш големи. С гол г*ъ*з ама с хъс.

138

СМЕХ...

преди 2 години

ОЩЕ ЕДНА ПРОВАЛЕНА ***-ТРОЛСКА ОПОРКА...ХА,ХА,ХААА...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

137

Анонимен

преди 2 години

Купувайте откъдето има. Плащайте, както ви кажат продавачите.

136

Анонимен

преди 2 години

Какво в цялата схема не е ясно. Всички си плащат в долари или Евро. Както им е по договор. След това има превалутиране в рубли. Че това и най дребните български фирми го правят. Имат и Евро ви. И долари сметки. И левови. И при нужда си превалутират валутата. Защото в страната разплащания та са в лева. А относно демократичните принципи. Е там няма спор. Ние умните и красивите решихме да блокираме едни сметки с едни чужди пари. После решихме че трябва да ни дават нещо без пари. Еми браво.

135

Анонимен

преди 2 години

Нали троловете обясняваха, че всички други само не и ние плащали в рубли, еххх тролска мъкааа. Ръката на късопишковеца путлю е дълга, но скоро ще ви се такова макята.

134

(-_-)

преди 2 години

Е без заплащане ли да доставят тоя газ. То бива наглеци, ама това просто е топ наглост и лицемерие.. Освн всичко тая лъже! Вече 10 държави имат сметки и плащането става в същата валута както преди.

133

До Европа

преди 2 години

Никой не ви кара насила да купувате газ от Русия !?

132

Зелена сделка

преди 2 години

Ще минават на вьглища за по екологично

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, # 120 Мината с най-много злато - Челопеч Ванчо Костов я подари на една североирландска фирма, която я продаде на канадската фирма Дънди прешъс метълс. Тази фирма вече 18г. смуче златото на мина Челопеч. Нещо повече: тя по времето на Б.Б. заграби и златото на Ада тепе рудата е с най-високо съдържание на злато в цяла Европа, а ние вземаме обидна и позорно ниска комисиона. Вината е на Боце, но зад него надничат могъщи български олигарси.

130

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 102___първо АЗ няма да мръзна, нито ще си броя стотинките, както ти си броиш копейктие за тролските русоробски постове !!!___Второ, ако путин гори газа или го пуска в атмосферата, това ще е екологична катастрофа за района и/или за озоновия слой, така че би трябвало да те интересува !!!