229

Николай Стефанов

преди 1 година

Тогава ЕС ще му се наложи да си купува природния газ от другаде. Може би азербайджански или турски, които в общи линии са си ребрандиран руски с надценка.

228

Анонимен

преди 1 година

Дали ЕС иска газ и нефт от Русия няма никаквоз начение. Евтиният газ и нефт отидоха в миналото. Русия се преориентира и износът на газ, нефт и др. суровини в пъти ще намалее. От тук насетне Русия се индустриализира и който иска ще купува стоки, т. е. износът ще бъде с по-голяма добавена стойност. Що се касае да търсенето на нефт и газ то ще се увеличи и цените съответно ще се увеличават. Страни като България ще купуват газ и нефт независимо от кого по международни борсови цени, т. е. скъпо!

227

Анонимен

преди 1 година

БЛОКИРАНЕТО НА 300 МЛРД. ЕВРО НА РУСИЯ НЕ Е ЛИ РЕКЕТ? КАКВО ИСКА ЕС? ДА ПЛАЩА ВЪВ ВАЛУТА И ПОСЛЕ ТАЗИ ВАЛУТА ДА БЪДЕ БЛОКИРАНА.,Т. Е ДА БЪДЕ ОТКРАДНАТА! Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ! ИСКАШ ГАЗ ПЛАЩАШ В РУБЛИ, НЕ ИСКАШ ГАЗ НЕ ПЛАЩАШ НИЩО! МНОГО Е ПРОСТО! СМЕТКАТА НИЕ ЩЕ Я ПЛАЩАМЕ!

226

Анализатор

преди 1 година

Изхвърлете от ЕС предателите ,тоест унгарските и хърватските КУУРВИИ и ги пратете да дуухат в Масква!!!Само тогава Европа ще върви напред!

225

Виц

преди 1 година

Купувам си запалка. В магазина: "Два лева и двеста рубли" -"Какви са тия рубли бре?" - "В запалката има газ. Тя е в рубли".

224

мет енерджи

преди 1 година

Майкоооо, каква лапачка се задавааа! Ей, от ембарогото едно време в Сърбия не съм виждал такава! И там понаправих некой лев, ама тука какво ще е - немам думи! Снощи се събрахме в Брюксел да се разберем кой на кого ще доставя, кой на кого ще плаща. Всичко е 6, така че стига сте ревали! Ще си имате руски газ! Само че през нас, нали разбирате? Е, малко комисион ще плащате, ама какво толкова? И без това тъкмо сте свикнали от ваксините, че и там как ви извъртехме... Айде, стягайте се, почваме ви!

223

В бъдещето

преди 1 година

Никой не повдига темата какво ще правим след 3 години, когато трябва да презаредим АЕЦ "Козлодуй". Ще си светим с газеничета и ще се топлим с полски въглища като преди 50 години ли?

222

gogo

преди 1 година

До azПреди войната 140 рубли = 1 доларсега е вече 70 рубли = 1 долар и продължава да подскъпва

221

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на решаващата помощ на Путин с прищявката му да се плаща непременно в рубли ЕС най-сетне ще се отърве от руския рекет.

220

az

преди 1 година

До BillКурсът на рублата може и 150 долара за 1 рубла да стане, като няма обмен между страните... По време на желязната завеса е било така 1 рубла = 1 долар, просто вече не са сравними...

219

Анонимен

преди 1 година

'' Ще обяви ли Путин война '' .................................. товариш Копейкин от Възраждане, заяви вчера, че представлява 85% от българския народ и, че очаква решителната помощ на червената армия, за да освободи българския народ от проклетия запад, по подобие на Донбас. Така, че не унивайте ... скоро ще бъдете свободни ...

218

Bill

преди 1 година

Интересна работа! ЕС отказва да плаща в рубли, пък цената на рублата расте постоянно. Все едно има някакво активно търсене на тая валута. На 24 февруари един долар струваше 147 рубли, а днес гледам 66-67. Да не би европейските държави да продължават да купуват чрез посредници?

217

ники

преди 1 година

и след като Ес се откъсне тотално от руските енергийни източници, *** ще идват на колене да се молят да им купим поне малко петрол или газ, да имат пари да ядат черния си хляб

216

Ицо

преди 1 година

Енергии много - от газ, от вода, от въздух, от атом, от слънце. А Русия дали има други приходи или 70-80% им е копане на газ и руда и изнасянето им към по развити страни които да правят високо технологични продукти с тях? Руската икономика е с големината на испанската, само че не толкова високо технологична. Ако им забранят да си копаят и изнасят ресурсите да видим какво ще правят.

215

Анонимен

преди 1 година

Ами като отказват ще правят като вятъра и това е.

214

Мишо

преди 1 година

Майната му на ЕС. Седим гладни заради 1000 бюрократа.

213

Анонимен

преди 1 година

Като не искате да заплащате природния газ в рубли, а безочливо отмъкнахте от руските външнотърговсите банки 320 млрд.$, ще карате без газ, на ток.Много сте брутални и нагли, г-да управляващи ЕС, от Дойчланд,Франция и Белгия. Заплашвахте Русия, че до края на т.г. ще преминете на газ от други държави.Руснаците ви помогнаха още сега да сторите това.Какво са виновни спортистите от Русия, та и тях наказвате! Нагли,бездушни, подли еврогейове,жадни за власт и брутално да експлоатирате тези под вас!

212

Анонимен

преди 1 година

Страхотна новина, карайте я без газ.

211

noFreeman

преди 1 година

на думи есчето не плаща ама иначе си плаща с рубли и нъкъде не са спрели газта, осен у нас и в Полша... и не е заради това че не искаме да плащаме в рубли, ами заради внасянето на двете страни огромно количество отъжие...

210

До Еврогейския съюз

преди 1 година

Споко. Никой няма да ви насилва да плащате. Вие сами си се насилвате отзад.