97

Анонимен

преди 2 години

Плъх

96

БЪЛГАРИН РОБОЛЮБЕЦ

преди 2 години

ОБИЧАМ САЩ. РУСИЯ СЕ РАЗПАДА.

95

Анонимен

преди 2 години

ЕС има най-много два месеца. След това следва колапс на икономиката, не както сега, цялостен срив. Ако до тогава Путин не падне и не дойде нов Елцин, и украинскта армия не влезе в Москва ЕС го чакат много тежки времена. Разбира се, това няма да е трагедия, пак ще се живее, но ще бъде по-зле от 90те в Русия. Ще бъде страшно за страни като България.

94

Анонимен

преди 2 години

Русия трябва да бъде унищожена, като държава, а всички русофили изпратени, като каторжници в Украйна за да помагат за възстановяването и...

93

Анонимен

преди 2 години

До Велосипедист Качвал ли си се на велосипед откакто си бил дете? :)

92

мак

преди 2 години

Аз пък смятам, ще украинците получават достатъчно много помощ отвсякъде, а от бедна България - свръх възможностите й. Няма смисъл да бъде въвличана в чужда война. Но за някои е важно западът да ги похвали за евроатлантизма и европ. ценности, а на каква цена не ги интересува. Скоро ще счупят държавата заради тези харчове, които нямат край.

91

Анонимен

преди 2 години

Тъпата русофобска политика няма да донесе нищо добро за България. Не виждам проблем България и Русия да поддържат добри отношения, а тези искат да ги скъсаме. Защо? Успешно настаниха САЩ, които сринаха всичко българско.

90

Анонимен

преди 2 години

Интересно как нашите българи виждат бъдещето. Дали изобщо е възможно на Путин да му се размине? А и една огромна страна в пълна икономическа разруха, макар и с огромни ресурси. И как си мислят, че светът, особено с тези млади хора, ще се съгласи на една ценностна (бедностна) система от 19 век. Лошото тепърва предстои.

89

Анонимен

преди 2 години

България не заслужава мястото си в Европа, ако не изпрати оръжия на Украйна... Отново всички ще ни сочат, като прокажени... Срам и позор!

88

Атлантик

преди 2 години

Напускайте коалицията, и сложете край на съществуването на БСП, Възраждане, несъздадената още янева партия, и всички други русофилски партийки.

87

Евразия

преди 2 години

От Лисабон то Владивосток! Но-о-оооо, на изток от Кишинев трябва да заслужат членството си. Иначе остават в "сивата" зона.

86

Седераст

преди 2 години

Това ли е съвремената дефиниция на пацифизъм - изпращането на тежко въоръжение? Това е явно играта на ФАЩ, които са далеч зад океана. Това е и желанието на послушните *** на същото посолство. България трябва да е максимално неутрална, нищо че сме в Нато и ЕС. Никога срещу Русия!

85

Анонимен

преди 2 години

Средната в Сърбия е по-висока от България.

84

Анонимен

преди 2 години

Тоя път външнополитически въпроси Украйна и РСМ преобърнаха лодката на "коалицията". Капитана на лодката Радев и той не е сигурен на къде да кара, уж курса е на Запад а пък главата му е обърната на Изток.

83

Котарак

преди 2 години

Не им трябват вече оръжия. Мариупол падна и краят се вижда.

82

Анонимен

преди 2 години

Командира на Азов на английски съобщава и се обръща към "leaders of the world", че държат заложници жени, деца и възрасни. Обръща се за помощ от западните страни ***/SolovievLive/101646, видео на украински ***/SolovievLive/101647.

81

Ее

преди 2 години

Каква помощ бе то това си е въоръжаване на куцо сляпо ,сакато ,дрогирани и психично неуравновесени.Затворниците ,като ненужни и на тях по един патлак.

80

Заминавай

преди 2 години

За украйна с каквато военна помощ можеш да носиш, ама внимавай за шкембенцето, да не отслабне!

79

Велосипедист

преди 2 години

Здравейте приятели велосипедисти. Искам да ви разкажа за почина на западните велосипедисти на запад при цивилизацията как намериха находчив начин да вредят на Путин и на Русия. На запад велосипедистите вече не смазват веригите на колелата защото спрейовете за смазване на вериги се правят от нефто продукти. Така се намалява зависимостта от руски нефт. Всеки път когато веригата на колелото поскръцне, западният велосипедист казва - "на ти,Путин" - "Take that Putin, this aggression will not stand"!

78

Анонимен

преди 2 години

ЕС като се разпадне ще се молим като просяци на Русия или на Турция да ни вземат в някакъв съюз. А те ще ни налагат тежки условия. Сега е моменат да излезем от ЕС и НАТО, да изгоним американците от България и да обявим неутралитет. Тогава ще имаме силни позиции на преговорите за Евразийския съюз.