17

Анонимен

преди 2 години

Ристьо, какво прави Доган, нали това ви беше целта лятото? Гарван, гарвану око не вади.

16

Анонимен

преди 2 години

Хвана ли ви шубето, предатели долни? Ще ми обсъждат военна помощ в чужда война! Съд за вас, ***! Народен съд и Белене!

15

предлагам

преди 2 години

Христо да не се занимава с помощите за Украйна, а да продължи мисията си - сваляне на гл. прокурор заедно с Надежда, въпреки че няма надежда да го свалят. Помощ за Украйна ще бъде специална. Убитите бог да прости, но за ранените ще пратим бинтове и кислородна вода да се лекуват.

14

Анонимен

преди 2 години

Тва да не беше един дето се беше снимал как облизва тоалетна чиния ?

13

До 8

преди 2 години

Това не е твоя работа ,нито моя .Това си е тяхна работа .Сещаш се ,че никой не ти се бърка в семейството ,нали,никой не ти казва ти какъв си ,жена ти ква и не се бърка .

12

Европа

преди 2 години

ДБ я у лево

11

Анонимен

преди 2 години

На този майка му е рускиня, ток се прави на по-католик от папата. НПО-тата са по-силни от корените ти.

10

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Христо,Путин вече спечели като...разнебити Украйна. По всяка вероятност ще си отцепи и 1/3 от територията и почти цялото черноморие. Загуби народеца украински,поради некадърните си и продажни управници,поставили се в...услуга на прозападни и американски интереси.

9

Кармазъ Сикиш

преди 2 години

С какво е заплашена бе ***. Искаме ли да правим атомни бомби като зеленясалия? Искаме ли да изнудваме Русия с газопровода който минава през нас? Имаме ли разтояние 440 км до Москва, от които можем да изтрелваме ядрени крилати ракети, които летят ниско и няма как да бъдат засечени?Добре че не гласувах за теб, както мислех.

8

Анонимен

преди 2 години

тези на следващите избори така или иначе не са в парламента.

7

Анонимен

преди 2 години

До 3: Какво ще кажеш за тези, които убиват цивилни с вързани ръце, изнасилват и след това колят бременни жени и убиват деца, а русофилска мраз?

6

Анонимен

преди 2 години

Д.Б работи активно в съюз САЩ,Великобритания ,Турция против всички българи .А отзад стои Иван Костов унищожителя на над 440 печеливши предприятия за милярди долари .

5

Анонимен

преди 2 години

Неутралитет трябва, но чичо Сам не е съгласен. Все пак който плаща поръчва музиката.

4

Незнайко

преди 2 години

абе Пиниокио нали ти си патерицата на БЕсеПе и *** - руските проксита?

3

Анонимен

преди 2 години

Анатема за всички същества на тази земя ,които дават оръжия за да се отнемат млади животи .Тези които дават оръжия за да се отнемат млади животи и техните роднини да са проклети во веки веков .Амин

2

Удри, Ристьо!

преди 2 години

Ама какъвто си непохватен, да не се простреляш в ногата.

1

Гошо

преди 2 години

Предсрочни избори и служебно правителство са най удачното решение ,за да се предпазим някоя глупост по отношение въоръжаването на Украйна и същевременно да не се изпокараме с разни политически негодници от запада ,дето русофобията са я превърнали в професия А ако ще помагаме на Украйна, да пращаме бързо бял план Това е единственото от което имат нужда за спасението си Руснаците щадят пленниците