117

хаха

преди 2 години

Ще подкрепим предложението на Демократична България за изпращане на оръжие в Украйна. При условие тази военна помощ да бъде занесена от парламентарната им група, а техни народни представители се включат като доброволци там. Така ще решат два много важни вътрешнополитически проблема и на Украйна, и на България. Това заяви лидерът на Възраждане Костадин Костадинов от парламентарната трибуна.

116

Анонимен

преди 2 години

Ристе, как е Доган, какво става с "Росенец" а пич.

115

на бас

преди 2 години

Искате ли да се хванем на бас, че Нинова няма да напусне управлението не сама ако се гласува военна помощ за Украйна, но и каквото е да се случи. Тя плаши гаргите. Цял живот се стреми към министерски пост, сега и се е паднало и тя знае, че друга възможност няма да има. Тя ще напусне потъващия кораб последна. Нинова е завършен лицемер и лъжкиня.

114

Анонимен

преди 2 години

Най-лошото е, че тези дори не знаят на кого и на какво помагат!!!

113

Анонимен

преди 2 години

До бай Тъпчо Брех, как пък руснаците правят точно това, което искат американците? Ц,ц,ц а уж бяха "шахматисти". ДругарЕ, нещо не се връзва.

112

бай Тъпчо

преди 2 години

Абе ако видите, че двама са млатят с колове, ама на единия колът е по-голям, какво ще направите бе-ще отидете да ги разтървете, или и на оня с по-малкия кол ще дадете по-голям, та да са бият по-хубаво и по-бърже се помирят...Е па от политиците, на никой ли не му щрака в главата, че американците искат друг да им направи войната срещу Русия, за която те отдавна мечтаят?

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - защо да ви напада Русия? България не е избивала руснаци на територията си, то и няма толкова много руснаци в България. Ако България иска да развъжда фашизън както Украйна, Русия няма отношение към това стига да не закача руските граждани на територията си.

110

Анонимен

преди 2 години

Комуниста Бойкикев лампти за още пари от кражбата на милиардите кредити. Бързо ще му запушат устата с някой милион. Всичко се пише обаче на сметката на бедния изстрадал народец. Жална му майка.

109

Анонимен

преди 2 години

До Споко Споко, Русия само трябва да изчака 2 месеца и ЕС ще се разпадне. :)

108

до 103

преди 2 години

Ако "всичко българско" е товаа, което ни държи закотвени за бедност и азиатщина (вече 150 години), благодаря! Типично провинциално мислене на човек, който се страхува да излезе от село. И с кой по-точно Русия има добри отношения? Може би под добри отношения се разбира подчиненост както на Беларус.

107

Анонимен

преди 2 години

112 - Абе ти от какво боледуваш бе ?

106

Анонимен

преди 2 години

Краят на всички диктатори е печално известен... Путин ще е поредния сатрап, който в следващите седмици ще се отзове на 2 метра под земната повърхност...

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106 "От членството ни в ЕС печелят само шепа мошенници" Дали е така? Ти автобус на градския транспорт позлваш ли? А пътища? Детски градини за детето ти? Сами ТИ къде работиш?

104

Споко

преди 2 години

Споко, на Путин му два месеци, даже седмици, но няколко седмици ще падне. Следващата седмица председателят на Европейската комисия госпожа Урсула фон дер Лайен въвежда нов 6-ти пакет санкции срещу Русия - ЕС се отказва от руски нефт. Това ще нанесе опустошителни поражения на рускта икономика, Русия ще фалира и режимът на диктатора Путин ще падне.

103

Анонимен

преди 2 години

Ние "продаваме" оръжие на Полша от години . Те го пращат на укрите. Полша НЯМА ПРАВО да го предостаня на трета страна БЕЗ НАШЕТО ИЗРИЧНО СЪГЛАСИЕ ! Защо всички се правят на луди ? А за тия *** и децата им няма да гласуват вече ...

102

Анонимен

преди 2 години

ДБ толкова бързат с това решение, защото от това им зависят парите за старини от американците. Ако още малко се забавят, може и да не устиска това правителство, а на следващи избори ДБ ще гледат парламента само по телевизията.

101

Анонимен

преди 2 години

Русия требва да бъде унищожена, като държава, а сички русофили изпратени, като каторжници у Украйна да помагат за възстановяването и... не моем го измислим по нататака

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102 "ЕС има най-много два месеца. След това следва колапс на икономиката, не както сега, цялостен срив." Е, значи Путин само трябва да седи и да чака два месеца докато ЕС се срине, нали така? :))

99

Анонимен

преди 2 години

Изтривалко, ако обичаш сащ има малък проблем.

98

Анонимен

преди 2 години

До мак "Няма смисъл да бъде въвличана в чужда война." Войната не е "чужда". За да го илюстрирам, да ти кажа, че в путинова Русия за употребата на думата се полага затвор до 15 години. Ти какво мислиш ще стане, ако Путин ти стане господар?