157

Войната

преди 2 години

Ако българските политици дупедавци пратят оръжие за фашистка Украйна и ни нападне Русия народа ще тръгне на лов за *** и продажни депутати първо вас ще очистим не си мислете че ще ви помогне 2000 армия направо ще ва направим на пух и прах само да посмейте гадни *** продажни еничери ще ва смачкаме като гадини защото вие сте гадинки продажни хайде пробвайте те се нещацници падне ли това фашистко правителство единствените Патрик който ще спечелят изборите ще са Вазраждане и БСП помнете

156

Анонимен

преди 2 години

Как спите бре, гонете Нинова, защото следващите сме ние.

155

Анонимен

преди 2 години

Нинова мисли че ,Русия ще освободи България от задокеанска окупация.този позор ни идва в повече, да сме съучастници и наблюдатели на геноцид над мирни човеци..

154

Анонимен

преди 2 години

НиноваНяма как да даде нещо на Украина като шефа му Радев каза,че Крим е Руски.Сега е ясно кой е кой.Радев е издигнат от Нинова.

153

Готин

преди 2 години

Чудя се! Защо Украинският президент и външен министър мислят, че всички са ДЛЪЖНИ да им помогнат. Всякаш са невинни за руската инвазия. Съгласявайки се на военна помощ, ние признаваме и подкрепяме всяко тяхно минало и настоящи действие. Да, руснаците са насилници, които не намериха друг начин да решат проблемите за изтеклите десет години но, невинни ли са украинците. И не ви ли прилича тяхното отношение към Русия, като македонското към нас?

152

ха-ха-хи...

преди 2 години

Ако Путин спечели ЛОДКАРЯ ще си подаде *** пръв за шев и кройки...

151

Анонимен

преди 2 години

АЙДЕ РИСТОСЕ РАЗВЕЙ ПРЯПОРЕЦА, САБЛЯ ЗАПАШИ, ЯХАЙ МАГАРЕТО И БЕЖ КЪМ УКРАЙНА ДА СРАЗЯВАШ АНТИХРИСТА, ЧЕ ВЕЛИКДЕН ЩА ДА МИНЕ И ЩЕШ СИ ОСТАНЕШ ПОС-РАН!!!

150

БZП

преди 2 години

До Българин - не цапай народността с тоя ник бе, смени го на руски роб. Ти със сигурност не си българин. Петниш Българските възрожденци и национални герои като Генерал Колев който на 4 Септември 1916 година повежда българите срещу два пъти по голямата от тях казашка конница с думите: "Бог ми е свидетел, признателен съм на Русия, че ни освободи! Но какво търсят тея казаци в Добруджа? Ще ги прогоним като всеки враг който пречи на обединението на България!". Ти си срам.

149

БZП

преди 2 години

До Анонимен 150 - размърдай бодата в главата си и осъзнай че тея две "републики" не са признати от никой освен Путин и мухлясалите пенсионери. ООН не ги признава. И още нещо, като е така както твърдиш, какъв го дърви в момента Путин в Мариопул?

148

БZП

преди 2 години

Ами да напускат коалицията тогава! Срама който България носи е неизмерим. Според Нинова единствения справедлив мир е Путин да прегази Украйна като див нерез. Тая т/лъста леля е в очевидна пряка зависимост от Кремъл. Европа добре ще запомни нашите действия. И когато мира дойде, ще ни хвърбят отново в пета глуха. В момента пенсионерите и комунистите определят бъдещето на България. Да не се чудат когато младите напуснат тоя държава и ги оставят на простотията и спомените им.

147

Германец

преди 2 години

Време разделно е настанало. Сега ще се разбере кой има гръбнат и топки, и кой брои копейки.

146

Анонимен

преди 2 години

ДБ трябва да излезе от коалицията и да се върви към избори

145

Иванов

преди 2 години

Ицо, що не изпратихте оръжие за Ирак, Либия и т.н

144

Анти Тяло

преди 2 години

Ицо, тръгнал си да помагаш на Украйна, а си сляп за обедняванто в България... ама като ти гледам меха, дето мъкнеш не пестиш от храна!!!

143

АНОНИМЕН

преди 2 години

ТОЗИ АКО НЕ СПРЕ И НИ ВКАРА ВЪВ ВОЙНА ДА НЕ ЗАБРАВЯ ЧЕ СЛЕД ТОВА ЩЕ ИМА НАРОДЕН СЪД

142

Анонимен

преди 2 години

Агресорът е Украйна, която незаконно окупира части от две други държави - Луганската и Донецката народни републики и 8 години извършва нападения срещу тях

141

ДеБил

преди 2 години

ДБ да нарамват пушките и марш в Украйна , като са толкова настоятелни !

140

Луна

преди 2 години

Малко проблеми имаме в собствената си държава, че да вземаме чужд конфликт за наш. Това ли е най-големия проблем- ще или няма да пратим оръжие? Доста хора в държавата са против пращането на оръжие. Най-добре е да се концентрират върху проблемите тук, че има и бежанци от Украйна да изхранваме.

139

Срамота !!!

преди 2 години

Докараха народа , да е ЧУЖДЕНЕЦ , в собствената си държава !!!!Какво се вижда до сега : ''Важното е чуждите държави да са добре'' , наглостта на политиците ни , нямат граници , затварят си очите за бедността , неграмотността , смъртността и корупцията , за да се ''харесват'' на нечии чужди ''ШЕФОВЕ''!

138

ами

преди 2 години

Тези новите управляващи вече 4 месеца не могат да се усетят как мутрите ит герП ги гъбаркат.Дали е правилно или не военната помощ от БГ е трудно да се прецени,но за тази военна помощ най-яростно да го искат герб..трябва да ти светне лампичката.Войната няма да е безкрайна,силните ще са силни и след войната,Русия няма да банкрутира по очеВадни причини,но ние след военната помощ как и какво ще го отнесем АБСОЛЮТНО никой не знае,само преполагат.Така ще го отнесем,че шайката ще ги върнем на бял кон.